Προς το περιεχόμενο

Εθνική ομάδα μπάσκετ

Getta Robo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, DIMITRISG είπε

Ο Πιτίνο δεν πρόκειται να μπει στην διαμάχη Παναθηναϊκού Ολυμπιακού. Τεράστια κίνηση από τον Βασιλακόπουλο. Αν πάρουμε ως δεδομένο την συμμετοχή των Ντόρσεϋ και Κουφού και αν το προολυμπιακό διεξαχθεί στην Αθήνα μας βλέπω να κάνουμε πράματα και θάματα στους ολυμπιακούς με Γιάννη

Με Βασιλακόπουλο πρόεδρο δεν μπορω να ειμαι αισιόδοξη. Ομως αν όντως υπογράψει, θα πρόκειται για την πιο σοβαρή κινηση εδώ και πολλα χρονια. Πραγ,ατικα με Ντορσει και Κουφό ανεβαίνουμε επίπεδο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογαριάζουμε ήδη χωρίς τον ξενοδόχο. Ακόμα και αν ισχύει αυτό για Πιτίνο και δεν είναι καμιά ραδιοαρβύλα, έχετε καταλάβει με ποιους θα παίξουμε προολυμπιακό?😁 Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να δω αυτήν την ομάδα να νικά σε do or die match ακόμα και μέσα στην Αθήνα πλήρη Σερβία.

Ο Πιτίνο δηλαδή αυτή τη στιγμή πιο πολύ εξυπηρετεί τον Μάμρα και του δίνει άλλη μια χιλιετία χωρίς πολύ γκρίνια και φταίξιμο στους άλλους παραδοσιακά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DIMITRISG είπε

Ο Πιτίνο δεν πρόκειται να μπει στην διαμάχη Παναθηναϊκού Ολυμπιακού. Τεράστια κίνηση από τον Βασιλακόπουλο. Αν πάρουμε ως δεδομένο την συμμετοχή των Ντόρσεϋ και Κουφού και αν το προολυμπιακό διεξαχθεί στην Αθήνα μας βλέπω να κάνουμε πράματα και θάματα στους ολυμπιακούς με Γιάννη

O ιδιος δε θα μπει. Τα ορκ θα τον βαλουν σε θεωριες συνομωσιας και καθε ειδους τοξικοτητα λογω προυπηρεσιας. Πχ ο δηθεν παναθηναικακιας μαμρα εφερε τον αλλο παναθηνακακια Πιτινο και να τωρα που πηρανε στην εθνικη τον Παππα αλλα οχι τον Παπανικολαου και αλλα τετοια.

Πιστευω οτι αρκει η τοξικοτητα που υπαρχει ηδη στις ταξεις της εθνικης, δεν χρειαζεται να δινονται περισσοτερα δικαιωματα. Ο Πιτινο στον ΠΑΟ αποδειχτηκε πολυ καλος για "καταδρομικες" επιχειρησεις οπως ειναι και αυτες της εθνικης (δηλαδη αναπτερωση ηθικου και μερικα βασικα plays για να αποδωσει η ομαδα κοντα στις δυνατοτητες της αμεσα), ειμαι σαφως θετικος στο να παρει την εθνικη στα χερια του, αλλά θεωρω πως οτι κι αν κανει περα απο ημιτελικα στους Ολυμπιακους θα του χρεωθει ως αποτυχια απο τους διαφορους επιστημονες... Κι επειδη το ροστερ της εθνικης δεν ειναι για παραπανω απο 8δα (κι αυτη με το ζορι) θα φαει ολο το blame χωρις λογο.

Επεξ/σία από BackFromHell

Νομίζω τυγχάνει και από τους Ολυμπιακούς τον σεβασμό διότι ήταν ο Πιτίνο που δήλωνε ότι θα ήθελε να βοηθήσει ούτως ώστε να λάβει ένα τέλος αυτή η διαμάχη που είναι ζημιογόνος για το ελληνικό μπάσκετ

Αν θέλουμε να έχουμε σοβαρή εθνική ομάδα δε μπορούμε να λαμβάνουμε υπόψη τους επιστήμονες. Εγώ σαν Παναθηναικός λέω ότι μια χαρά προπονητές θα ήταν αν ήταν διαθέσιμοι Γιαννάκης, Μπαρτζώκας, Σφαιρόπουλος. Αν έχουν προσωπικά με το Βασιλακόπουλο δεν το ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε

Αν θέλουμε να έχουμε σοβαρή εθνική ομάδα δε μπορούμε να λαμβάνουμε υπόψη τους "επιστήμονες".

Fixed!

Δεν πρέπει να μας αφορούν αυτοί.

Τρελό να αναλάβει ο Pitino την εθνική! Μακάρι να γίνει!

Επιτέλους να έχουμε κανονικό προπονητή!

Προφανώς και Ίτου/Μπάρτζο/Σφαίρο θα ήταν εξαιρετικές επιλογές. Ο Γιαννάκης πρέπει να είναι εκεί αλλά σε άλλο πόστο.

10 χρόνια είναι πολλά για αυτή την ομάδα...

Επεξ/σία από Diinekis21
  • Like 1

8 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Προφανώς και Ίτου/Μπάρτζο/Σφαίρο θα ήταν εξαιρετικές επιλογές.

O Φλεβαρακης τι λεει? Μολις πηρε ποδι απο τον Παοκ.

Αναφορά σε κείμενο

Θα μιλήσω με την ομοσπονδία και ελπίζω να συμφωνήσουμε. Ξέρω ότι η Ελλάδα έχασε έναν πόντο από τη Βραζιλία, ήταν η στιγμή που ο ατζέντης μου μου είπε πόσο ωραίο θα ήταν να αναλάβω την Εθνική.

Μεγάλο κέρδος η ήττα από την Βραζιλία

• Like 1

Στις 4/11/2019 στις 1:37 ΜΜ, Diinekis21 είπε

Προφανώς και Ίτου/Μπάρτζο/Σφαίρο θα ήταν εξαιρετικές επιλογές. Ο Γιαννάκης πρέπει να είναι εκεί αλλά σε άλλο πόστο.

Ιτούδη του έχει γινει προταση παλαιότερα έχω μάθει αλλά δεν μπορουσε. Γιαννάκης σε τι πόστο ειναι τι έχασα;

Πιτίνο είναι κανονικός προπονητής και αναγνωρισμένος. Οντως ο Μαμρα με τέτοια επιλογή κερδίζει ακομα μερικά χρονια στη προεδρία.

Επίσημα ο Πιτίνο στην Εθνική και εύλογα υπάρχουν ερωτήματα για το άμεσο μέλλον. Όπως δήλωσε θα αναλάβει την εθνική στο προολυμπιακό τουρνουά το καλοκαίρι του 2020.

Κάτι που σημαίνει ότι σε 4 μήνες στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα θα κατέβει με ομάδα μιας χρήσης αλλά και προπονητικό τιμ μιας χρήσης ελπίζοντας προφανώς στην χαμηλή δυναμικότητα των όποιων αντιπάλων.

Υπάρχει επίσης αμφιβολία κατά πόσο οι NBAers (call me Γιάννης) θα δώσουν το παρόν στο προολυμπιακό τον Ιούλιο. Αν δε γίνει κάτι τέτοιο και το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς γίνει ακόμα δυσκολότερο και η Ελλάδα δεν καταφέρει να πάρει το ένα από τα 4 εισιτήρια έχω αρκετές επιφυλάξεις κατά πόσο ο 70χρονος πλέον Πιτίνο θα έχει όρεξη να πετάγεται να προπονεί την εθνική σε τουρνουά από το 2021 και μετά. Οπότε τέτοια εποχή του χρόνου πάλι για προπονητή θα ψάχνει η ομοσπονδία. Ίσως έτσι να προετοιμάζεται και η έλευση Ιτούδη.

• Thanks 1

Ενα τεραστιο ευχαριστω οφειλετε ολοι στον Δημητρη Γιανακοπουλο, αυτος τον εφερε και τον εκανε γνωστο στο Ελληνικο κοινο. Για να μπορει μετα ο καθε  Βασιλακοπουλος να του κανει προταση. 100% επιτυχια του προεδρου. Εμας σαν Παναθηναικος δεν μας συμφερει γιατι φοβαμαι μην μεταπισει τον Νικ Καλαθη και γυρισει στην Εθνικη. Ειπαμε βιονικος αλλα δεν αντεχει αλλο.

Ντάξει το θα προπονήσει τσάμπα δεν το πίστεψε κανεις. Γενικά ειναι πολυ βολικό, την ωρα που ετοιμάζεται (ας μη το γρουσουζέψω) η αποπομπή του Μαμρα, ξαφνικά να παίζει θεμα Πιτινο...

Τέλοσπαντων ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με κατι Σκουρτοπουλους. Μετά απο αυτον πάλι θα ψάχνουμε βέβαια, αλλα ανεβαίνουμε λεβέλ έστω προσωρινά.

επισης η εοκ έχει συμφωνία με eurobank που εκπνέει....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Ρικ ειναι προπονητης ειδικων αποστολων. Νομιζω του ταιριαζει η Εθνικη. Ειναι συνεχεια με ενα χαμογελο και οταν ηρθε στον Παναθηναικο γιναν πολλα σωστα. Μπορει να βελτιωσει τους παιχτες ατομικα (ναι το εκανε και αυτο) αλλα θελει χρονο.

και εχει την παραδοχη ολων των οπαδων ουτε ο Γκαλης τετοια αποδοχη. Διαβαζω comments σε ολα τα sites αποθεωνουν ολοι.

δηλωνει και φιλελλην και μπραβο του, μπραβο στον Δημητρη Γιανακοπουλο εφτιαξε και την Εθνικη.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...