rus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Mη συγκρινουμε ανομοιες περιπτωσεις ομως. Ο Αντετοκουνμπο ειναι ο νο1 για την ομαδα του. Ο Μπογντανοβιτς ειναι απλα ακομα ενας παιχτης του ροστερ, τη δεδομενη χρονικη στιγμη. Η πιο σωστα, για να μην εχουμε αντιρρησεις κιολας, δεν ειναι το πρωτο βιολι της ομαδας του. Εννοω, οτι ειναι πολυ σημαντικοτερο για τους στοχους των Μπακς να εχουν τον Αντετοκουνμπο σε ολη την προετοιμασια, απ'οτι για τους Κινγκς να χασουν τον Μπογκντανοβιτς για 2 βδομαδες. Και οικονομικα να το δεις ομως, ειναι πολυ λογικο να υπαρχει πολυ πιο σφιχτη πολιτικη για τον Αντετοκουνμπο απ'οτι για τον Μπογκντανοβιτς. Μιλαμε για ενα απο τα τοπ περιουσιακα στοιχεια ομαδας στο ΝΒΑ αυτην την περιοδο. Αυτονοητα, ζοριζονται να τον αφηνουν να πηγαινοερχεται βολτες με τον Σκουρτοπουλο ή τον Μισσα. Και επισης αυτονοητα δεν ειναι ολες οι ομαδες το ιδιο ως προς την πολιτικη τους σε θεματα εθνικων. Γι'αυτο και τετοιες συγκρισεις οδηγουν σε λαθος συμπερασματα. Αλλο οι Μπακς, αλλο οι Μαβερικς κι αλλο οι Κινγκς. Mη κολλας στον Μπογκντανοβιτς, τυχαιο παράδειγμα ηταν. Το θεμα είναι πως δεν είναι δυνατον να εξαρτιομαστε από τις αμερικανικες ομαδες, και αλλοι παιχτες να παιρνουν αδεια και αλλοι να μη παιρνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, rus said: Mη κολλας στον Μπογκντανοβιτς, τυχαιο παράδειγμα ηταν. Το θεμα είναι πως δεν είναι δυνατον να εξαρτιομαστε από τις αμερικανικες ομαδες, και αλλοι παιχτες να παιρνουν αδεια και αλλοι να μη παιρνουν. Eδω στα 6 απο τα 8 παιχνιδια των προκριματικων εξαρτιωσουν απο ελληνικη ομαδα για 4 ολοκληρους παιχτες (και εγινε γαργαρα), οι αμερικανικες σε πειραξαν; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Eδω στα 6 απο τα 8 παιχνιδια των προκριματικων εξαρτιωσουν απο ελληνικη ομαδα για 4 ολοκληρους παιχτες (και εγινε γαργαρα), οι αμερικανικες σε πειραξαν; Ιδιο είναι ο Γιαννης με τους παιχτες που λες? Ολους μας πειραζουν, οχι μονο εμενα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, rus said: Ιδιο είναι ο Γιαννης με τους παιχτες που λες? Ολους μας πειραζουν, οχι μονο εμενα. Δεν σε πιανω. Δηλαδη, σε ενα αντιστροφο σεναριο, αν στους Μπακς παιζανε ο Μαντζαρης, ο Παπανικολαου, ο Πριντεζης και ο Παπαπετρου και σου ριχναν ακυρο και για τους 4, εσυ θα ησουν happy μονο και μονο επειδη θα αφηνε ο Ολυμπιακος τον Γιαννη Αντ/μπο να παιξει; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Δεν σε πιανω. Δηλαδη, σε ενα αντιστροφο σεναριο, αν στους Μπακς παιζανε ο Μαντζαρης, ο Παπανικολαου, ο Πριντεζης και ο Παπαπετρου και σου ριχναν ακυρο και για τους 4, εσυ θα ησουν happy μονο και μονο επειδη θα αφηνε ο Ολυμπιακος τον Γιαννη Αντ/μπο να παιξει; Μα δεν θα υπηρχε ποτε περιπτωση να παιζουν αυτοι οι τεσσερις στους Μπακς. Καμια ομαδα δε πρεπει να δεσμευει παιχτες απο την Εθνικη τους. Πόσο μαλλον το Γιαννη, που ότι όλα δειχνουν μπορει να μας οδηγησει πολύ ψηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, rus said: Μα δεν θα υπηρχε ποτε περιπτωση να παιζουν αυτοι οι τεσσερις στους Μπακς. Καμια ομαδα δε πρεπει να δεσμευει παιχτες απο την Εθνικη τους. Πόσο μαλλον το Γιαννη, που ότι όλα δειχνουν μπορει να μας οδηγησει πολύ ψηλα. Ωραια, οποτε επανερχομαστε στο γεγονος οτι κανουμε σαματα για την μια αμερικανικη ομαδα που δεσμευσε εναν παιχτη, και την ιδια ωρα πεφτει γαργαρα για την ντοπια ομαδα που δεσμευσε 4 ολοκληρους παιχτες. Μηπως λοιπον, λογω και εγγυτητας, πριν απαιτησουμε και πουμε αδικους τους Μπακς, να βλεπαμε τις ομαδες μας της καριδας μας; Κι οταν τα καταφερουμε να μην κανουμε γαργαρα τις ομορφιες αυτες, λεμε και στο ΝΒΑ να διορθωσει τη συμπεριφορα του απεναντι μας... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheQuick Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα. 1. Οι παίχτες του Ολυμπιακού μπορούσαν να παίξουν στα παράθυρα του χειμώνα; Λογικά όχι. Καμία ή σχεδόν καμία ομάδα Ευρωλίγκας δεν έδωσε παίχτες. Ο Παναθηναϊκός ήταν η εξαίρεση. Μπράβο του αλλά το έκανε περισσότερο για το θεαθήναι. Και μη βαράτε Παναθηναικός είμαι. 2. Ο Γιάννης μπορούσε να παίξει στο Ευρωμπάσκετ ή στα παιχνίδια με Σερβία/Γεωργία; Κατά το Βαρλά που είναι ίσως ο πιο κοντινός δημοσιογράφος στο Γιάννη (κατά κάποιο τρόπο ανεπίσημος εκπρόσωπος), ο Γιάννης έχει μόνιμο πρόβλημα στο γόνατο. Οι Μπακς δε θέλουν να τον επιβαρύνουν ούτε στο ελάχιστο.Και βέβαια μη συγκρίνετε τα παιχνίδια της πλάκας των Antetokounbros με επίσημα τουρνουά. Εγώ πιστεύω ότι για να παίξει στο παγκόσμιο θα πρέπει να συντρέχουν λόγοι μάρκετινγκ για να υπερκεράσουν τους φόβους τους. Αλλιώς η επόμενη φορά που θα τον δούμε είναι στους Ολυμπιακούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Επισης ο παναθηναικος εδωσε δυο παιχτες του σε εναν αγωνα μονο μιας που ειχε ματς εντος εδρας στην ευρωλιγκα εκ των οποιων 2, ο Θανασης ηταν η ρεζερβα της ρεζερβας. Και το εκανε λογω καλων σχεσεων με εοκ. Φυσικα το θεμα εχει παρει διαστασεις αφου σχεδον καμια ομαδα δεν εδωσε και δε θα δωσει και φετος παιχτες της μεσουσης της σεζον. Στο ποδοσφαιρο οταν παιζουν οι εθνικες διακοπτωνται τα πρωταθληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Ωραια, οποτε επανερχομαστε στο γεγονος οτι κανουμε σαματα για την μια αμερικανικη ομαδα που δεσμευσε εναν παιχτη, και την ιδια ωρα πεφτει γαργαρα για την ντοπια ομαδα που δεσμευσε 4 ολοκληρους παιχτες. Μηπως λοιπον, λογω και εγγυτητας, πριν απαιτησουμε και πουμε αδικους τους Μπακς, να βλεπαμε τις ομαδες μας της καριδας μας; Κι οταν τα καταφερουμε να μην κανουμε γαργαρα τις ομορφιες αυτες, λεμε και στο ΝΒΑ να διορθωσει τη συμπεριφορα του απεναντι μας... Eιπαμε, καμια ομαδα δε δικαιολογειται ουτε τη κανουμε γαργαρα. Στη περιπτωση του Γιαννη όμως ειναι ακομα πιο σοβαρο γιατι προκειται για παιχτη που κανει τη διαφορα. Σε αντιθεση με σενα εγω δεν εχω "ομαδα της καρδιας μου", μόνο την Εθνικη. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, rus said: Eιπαμε, καμια ομαδα δε δικαιολογειται ουτε τη κανουμε γαργαρα. Στη περιπτωση του Γιαννη όμως ειναι ακομα πιο σοβαρο γιατι προκειται για παιχτη που κανει τη διαφορα. Τη συμπεριφορα να διορθωσει απεναντι σε ολους, όχι μονο σε μας. Σε αντιθεση με σενα εγω δεν εχω "ομαδα της καρδιας μου", μόνο την Εθνικη. Μπραβο αφου λοιπον εσυ εχεις μονο την εθνικη στην καρδια σου, αυτο εδω ειναι το πιο ακυρο ποστ που θα μπορουσες να κανεις: Mη κολλας στον Μπογκντανοβιτς, τυχαιο παράδειγμα ηταν. Το θεμα είναι πως δεν είναι δυνατον να εξαρτιομαστε από τις αμερικανικες ομαδες, και αλλοι παιχτες να παιρνουν αδεια και αλλοι να μη παιρνουν. Διοτι ως οπαδος της εθνικης που δηλωνεις, θα επρεπε να εχεις καταλαβει οτι αυτο το προβλημα που παρουσιαζεται στην εθνικη, δεν προερχεται μονο απο αμερικανικες ομαδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε Μπραβο αφου λοιπον εσυ εχεις μονο την εθνικη στην καρδια σου, αυτο εδω ειναι το πιο ακυρο ποστ που θα μπορουσες να κανεις: Διοτι ως οπαδος της εθνικης που δηλωνεις, θα επρεπε να εχεις καταλαβει οτι αυτο το προβλημα που παρουσιαζεται στην εθνικη, δεν προερχεται μονο απο αμερικανικες ομαδες... "Ακυρο" για σενα που ψάχνεσαι για καβγα, εγκυρο για ολο τον υπολοιπο κοσμο. Σου εξηγησα πολλες φορες ότι ισχυει για ολες τις ομαδες, γινεται δε ακομα πιο σοβαρο όταν προκειται για παιχτη της αξιας του Γιαννη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, NickTheQuick said: Μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα. 1. Οι παίχτες του Ολυμπιακού μπορούσαν να παίξουν στα παράθυρα του χειμώνα; Λογικά όχι. Καμία ή σχεδόν καμία ομάδα Ευρωλίγκας δεν έδωσε παίχτες. Ο Παναθηναϊκός ήταν η εξαίρεση. Μπράβο του αλλά το έκανε περισσότερο για το θεαθήναι. Και μη βαράτε Παναθηναικός είμαι. 2. Ο Γιάννης μπορούσε να παίξει στο Ευρωμπάσκετ ή στα παιχνίδια με Σερβία/Γεωργία; Κατά το Βαρλά που είναι ίσως ο πιο κοντινός δημοσιογράφος στο Γιάννη (κατά κάποιο τρόπο ανεπίσημος εκπρόσωπος), ο Γιάννης έχει μόνιμο πρόβλημα στο γόνατο. Οι Μπακς δε θέλουν να τον επιβαρύνουν ούτε στο ελάχιστο.Και βέβαια μη συγκρίνετε τα παιχνίδια της πλάκας των Antetokounbros με επίσημα τουρνουά. Εγώ πιστεύω ότι για να παίξει στο παγκόσμιο θα πρέπει να συντρέχουν λόγοι μάρκετινγκ για να υπερκεράσουν τους φόβους τους. Αλλιώς η επόμενη φορά που θα τον δούμε είναι στους Ολυμπιακούς. 1. Ναι μπορουσαν οπως παιξανε σε καποια απο αυτα οι παιχτες του ΠΑΟ. Πλην των παιχνιδιων που γινοντουσαν ιδια μερα με Ευρωλιγκα, σε ολα τα αλλα μπορουσαν.&- 2. Το αν εχει προβλημα στο γονατο ή οχι ειναι γνωστο πανω κατω, αλλα δεν εχω βαλει αυτον τον παραγοντα στην κουβεντα, χαριν της συζητησης. Αρκει να σκεφτεις οτι περυσι υπηρχαν τυποι που καναν διαγνωσεις απο τα πληκτρολογια τους και λεγανε οτι η διαγνωση που εγινε στην Κινα απο τους Μπακς, ηταν στημενη και συνομωσια εναντιον της εθνικης μας. Αν λοιπον, χαριν της συζητησης, θεωρησουμε οτι ειναι υγιης, η απαντηση ειναι οτι ο Γιαννης μπορουσε, οπως μπορουσαν και οι 4 Ελληνες παιχτες το χειμωνα σε καποια παιχνιδια. Και η συνεχεια της απαντησης ειναι οτι δεν τον αφησαν οι Μπακς, οπως δεν αφησε ο Ολυμπιακος 4 ολοκληρους παιχτες. Ειναι λοιπον γραφικο να μας φταινε οι Μπακς, αλλα την αντιστοιχη συμεπριφορα ελληνικων ομαδων να την κανουμε γαργαρα. Ειτε θα μας φταινε γενικα οι συλλογοι που δεν επιτρεπουν σε παιχτες να πανε στις εθνικες, ειτε θα αποδεχτουμε οτι το μπασκετ εδω και χρονια, σε επιπεδο εθνικων και συλλογων, παιζεται με αυτους τους ορους. Που σημαινει οτι αποδεχομαστε και την επιλογη των Μπακς, αλλα και αυτη του Ολυμπιακου. Δυο μετρα και δυο σταθμα, απεναντι σε καταστασεις που ουσιαστικα εχουν την ιδια αιτια, παραπεμπουν πολυ μακρια απο την εννοια της αντικειμενικοτητας ή της αγαπης προς την εθνικη μας... 38 minutes ago, rus said: "Ακυρο" για σενα που ψάχνεσαι για καβγα, εγκυρο για ολο τον υπολοιπο κοσμο. Σου εξηγησα πολλες φορες ότι ισχυει για ολες τις ομαδες, γινεται δε ακομα πιο σοβαρο όταν προκειται για παιχτη της αξιας του Γιαννη. Εγω quotαρα ενα ποστ που λες ξεκαθαρα οτι μας δημιουργουν προβλημα οι αμερικανικες ομαδες. Δεν ειδα να λεει οι ομαδες. Ειδα να λεει "αμερικανικες ομαδες". Μονο. Πανω σε αυτο απαντησα σε εναν οπαδο της εθνικης, που τα βλεπει ολα αντικειμενικα, οπως διατεινεται ποικιλοτροπως. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Δεν ξερω τι μου εξηγησες. Εγω quotαρα ενα ποστ που λεει οτι μας δημιουργουν προβλημα οι αμερικανικες ομαδες. Δεν ειδα να λεει οι ομαδες. Ειδα να λεει "αμερικανικες ομαδες". Μονο. Σε αυτο απαντησα σε εναν οπαδο της εθνικης, που τα βλεπει ολα αντικειμενικα, οπως διατεινεται ποικιλοτροπως. Θα μαθεις όταν διαβασεις τα ποστς μου, φαινεται ότι τη πρωτη φορα σου διεφυγαν. Όταν σου στερουν ενα τοπ παιχτη φυσικα και σου δημιουργουν προβλημα, δεν ειναι δυσκολο να το αντιληφθείς. Οι τοπ παιχτες συνηθως ειναι στις αμερικανικες ομαδες, μη κολλας εκει. Εσυ δεν εισαι οπαδος της Εθνικης? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, rus said: Θα μαθεις όταν διαβασεις τα ποστς μου, φαινεται ότι τη πρωτη φορα σου διεφυγαν. Όταν σου στερουν ενα τοπ παιχτη φυσικα και σου δημιουργουν προβλημα, δεν ειναι δυσκολο να το αντιληφθείς. Οι τοπ παιχτες συνηθως ειναι στις αμερικανικες ομαδες, μη κολλας εκει. Εσυ δεν εισαι οπαδος της Εθνικης? Ωραια οποτε εγινε η διευκρινηση οτι το προβλημα δεν μας το προκαλουν μονο οι αμερικανικες ομαδες και ειμαστε οκ. Οσον αφορα τους τοπ και τους ξετοπ, που το επαναλαμβανεις συνεχως, μπορω κι εγω να πεταξω ενα αντιστοιχο επιχειρημα, οτι αλλο 4 βασικοι παιχτες της εθνικης, κι αλλο 1. Δεν βγαζει καπου. Ακομα και για τον Μπογρη να συζητουσαμε, δεν θα αλλαζε σε τιποτα το γεγονος οτι μια ομαδα δεν του επετρεψε να ενισχυσει την εθνικη, οπως ο προπονητης της εθνικης εκρινε την ενισχυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Ωραια οποτε εγινε η διευκρινηση οτι το προβλημα δεν μας το προκαλουν μονο οι αμερικανικες ομαδες και ειμαστε οκ. Οσον αφορα τους τοπ και τους ξετοπ, που το επαναλαμβανεις συνεχως, μπορω κι εγω να πεταξω ενα αντιστοιχο επιχειρημα, οτι αλλο 4 βασικοι παιχτες της εθνικης, κι αλλο 1. Δεν βγαζει καπου. Ακομα και για τον Μπογρη να συζητουσαμε, δεν θα αλλαζε σε τιποτα το γεγονος οτι μια ομαδα δεν του επετρεψε να ενισχυσει την εθνικη, οπως ο προπονητης της εθνικης εκρινε την ενισχυση. Το επαναλαμβανω γιατι αυτό ειναι το θεμα, το οποιο όμως μοιαζεις να αγνοεις. Ιδιο ειναι ο Γιαννης και ο... Μπογρης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις