Προς το περιεχόμενο

Εθνική ομάδα μπάσκετ

Getta Robo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο για την προσπάθεια ντροπή να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες σε τέτοιους αγώνες... Και να σταματήσει το παραμύθι ότι ο Καλάθης σε μεγάλα ματς χάνεται... Σήμερα αυτός μας έχει φτάσει μέχρι εδώ... Και είμαι Ολυμπιακός ρε φίλε δηλαδή οι βαζελοι δεν το βλέπουν;;

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιτα ρε, το χλατσωσε τωρα. 

Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Μπράβο για την προσπάθεια ντροπή να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες σε τέτοιους αγώνες... Και να σταματήσει το παραμύθι ότι ο Καλάθης σε μεγάλα ματς χάνεται... Σήμερα αυτός μας έχει φτάσει μέχρι εδώ... Και είμαι Ολυμπιακός ρε φίλε δηλαδή οι βαζελοι δεν το βλέπουν;;

Ηταν αθλιος ως τωρα αλλα σημερα δινει ρεσιταλ. Οι μονιμοι αποντες ειναι οι Παπ.

• Like 2

Δεν το έδειξε ρε παιδιά αυτό του Καλάθη το κλέψιμο... Αυτοί θεωρητικά το βλέπουν καλύτερα στο Replay... Παρόλα αυτά το ότι θα μας έπαιζαν κόντρα με την Τσεχία δεν το είχε κανένας νομίζω... Ντροπή...

Απλά δε θέλανε. Τραγικές αποφάσεις, φαουλ επιθετικά αντί για αμυντικά, και του πουλιου το γάλα. Απλά τους δώσαμε το δικαίωμα αφού χάσαμε τις βολές και το παιχνίδι με την Βραζιλία.

Δεν πειράζει.

Φαινεται να την χτυπαει με σφαλιαρα ο Καλαθης, μη τρελαινεστε. Μας εχουν αδικησει αλλα πρωτα εχουμε αδικησει εμεις τους εαυτους μας με ενα καρο ανυπαρκτους παιχτες.

Έλα εντάξει μας αδίκησαν 1000%

Μετράει χρόνος χωρίς να έχουμε μπάλα στα χέρια, φάουλ που δεν δίνονται και πολλά πολλά ακόμα. 

Φάνηκε η αλητεία άλλη μια φορά. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...