HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Ούτε για επαρχιακό πρωτάθλημα δεν κάνει. Ειναι απο τους καλυτερους για επαρχιακο παιδικο.
liakinen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Έχεις και τα σιχάματα στο σχολιασμό της Ερτ πραγματικά 🤮 1
godfather0991 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Ο Καλαθης βαζει τριποντα τωρα αστον μεσα. Πηρε μονος του το ματς γιατι τους σκοτωσε με αυτο το τριποντο.....ουτε αυτοι δεν το περιμεναν. Ε εντάξει έβαλε ένα τρίποντο, και έφαγε 20 πόντους από το Webster χαχαχα
HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, godfather0991 είπε Ε εντάξει έβαλε ένα τρίποντο, και έφαγε 20 πόντους από το Webster χαχαχα Στο κολπο ειναι ολα δεν ξες ετσι επρεπε να γινει συστημα του κοουτς ηταν.
liakinen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι λέτε θα το πάρουμε το ματς; 😋 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από liakinen
margaritagr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Πολυ κακό ματς, δεν ξερω τι να πω. αν δεν παιζει καλα κι ο Καλαθης, τι να περιμενουμε? παντως απο το να τρώει τόσους πίσω, ας έπαιζε ο λαρεντζακης ή ο Μάντζαρης. δε γινεται αυτο το πράγμα , με ενα Γκαρντ δε λειτουργεί τίποτα, κι όταν αυτο το ενα ειναι ο Νικ στη φάση που έχει κολησει, χαιρετίσματα. Ο Παπ δεν πρέπει να κάνει τίποτα στην επίθεση , έχει μεγάλο ψυχολογικό. Αμυντικά οκ, επιθετικά ειναι 0. 1
godfather0991 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ειναι απο τους καλυτερους για επαρχιακο παιδικο. Εγώ τα παιδιά μου να μάθουν μπάσκετ από αυτόν δεν θα τα εμπιστευόμουν... Καλ΄΄υτερα από βιντεο του youtube.
HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Τι λέτε θα το πάρουμε το ματς 😋 Θα σου πω σε λιγο κλεισε TV.
liakinen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε κοντεύουμε να φάμε πάνω από 90 πόντους από τους Νιου Ζηλαντς θα τρελαθώ την τρέλα μου μέσα.
HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, godfather0991 είπε Εγώ τα παιδιά μου να μάθουν μπάσκετ από αυτόν δεν θα τα εμπιστευόμουν... Καλ΄΄υτερα από βιντεο του youtube. Δεν εννοω οτι ειναι απο τους καλυτερος στο μπασκετ στο επαρχιακο παιδικο........γυμναστης σε παιδικο σχολειο.
rudigarcia222 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 νβπ του ματς ο καλαθης.ο νικ the quick καλαθης,εβαλε ενα τριποντο,να τα λεμε αυτα
godfather0991 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Δεν εννοω οτι ειναι απο τους καλυτερος στο μπασκετ στο επαρχιακο παιδικο........γυμναστης σε παιδικο σχολειο. Ξέρεις πόσα παιδιά έχουν καταστρέψει οι γυμναστές στα σχολεία 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις