Fixit Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα, θελω να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 xiaomi redmi note 4 (4GB RAM / 64 ROM Snapdragon) ή huawei p9 lite 2017 η αλλιως (p8 lite 2017). Θελω να παρω ενα τιμιο κινητο να μην μου χαλασει δηλαδη στον χρονο και να ειναι αξιοπρεπες. Στο Xiaomi με χαλαει το design του ενω το Huawei μου αρεσει παρα πολυ σαν ομορφια. Στο Xiaomi με χαλαει η οθονη του που δεν εχει τοσο φωτεινοτητα και χρωματα ενω στο Huawei ειμαι ικανοποιημενος. Στο Xiaomi με χαλανε οι καμερες του ενω στο Huawei ειναι πιο καλες. Στο Huawei πρωτο και κυριο με χαλαει οτι εχει 16GB ROM και 3 GB RAM ενω το Xiaomi εχει 64GB ROM και 4GB RAM. Το Huawei εχει 3000mAh ενω το Xiaomi εχει 4100mAh μπαταρια. Και τελος το Huawei ειναι ελαχιστα πιο αργο απο το Xiaomi σε θεμα αποδοσης, τουλαχιστον ετσι που ειδα σε reviews στο Youtube. Και ενα ακομα χαρακτηριστικο που θελω ειναι να μην κολλαει το κινητο. Σημειωτεον : Η τιμη ειναι στα ιδια λεφτα και τα δυο.Μπορει καποιος να με βοηθησει πιο απο τα 2 να παρω η να μου πει την γνωμη του?
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δες τις προτεραιότητες σου. Βλέπω ότι το έχεις ψάξει.
Fixit Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 δεν ξερω αδερφε το μονο που φοβαμαι να το πω ετσι για το Huawei ειναι να μην κολλαει αυτο μονο. Δηλαδη σε reviews στο youtube σε speed test οι περισσοτερες εφαρμογες ανοιγαν μαζι αναμεσα στα 2 κινητα σε καποιες βαριες εφαρμογες αντε να ειχε 1 δευτερολεπτο το πολυ διαφορα αυτο
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Να σου πω ,για μένα προσωπικά χτυπά το xiaomi . Σε αυτά τα λεφτά δεν θα βρεις καλύτερο. Όχι επειδή το έχω αλλά θα καταλάβεις εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-p9-lite-2017,xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global
Fixit Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 δεν ειναι τοσο αξιοπιστο το site γιατι καλυτερη καμερα εχει το p9 και στο site λεει οτι ειναι χειροτερη στο λεω γιατι τα ελεξα και τα 2 στον κοτσοβολο και ειδα και ζωντανα
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν το έχω πιάσει το Huawei . Για να το λες μπορεί να είναι και έτσι. Έπαιζε στα 199€ και το Huawei Nova.
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Όλα τα κουβαι της μικρής κατηγορίας κολλάνε σε σύγκριση με τα ζιαομι, μην κάνεις το λάθος και πάρεις κουβαι.
ChimairaX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τι είναι το κουβαι σύντροφε; Huawei θα εννοεί. Η οποία Huawei προφέρεται (απαλό Χ)Ουά-Ουέι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα