Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελα μου ντε γιατι δεν υπαρχει αλλου και με ενδιαφερει και εμενα  αλλα κολλαω γιατι δεν υπαρχει πουθενα  

Δημοσ.

ελα μου ντε γιατι δεν υπαρχει αλλου και με ενδιαφερει και εμενα  αλλα κολλαω γιατι δεν υπαρχει πουθενα  

Γενικά λένε καλά λόγια για τα Morris ψυγεία αλλά για το συγκεκριμένο δεν ξέρω τι παίζει δυστυχώς.

Δημοσ.

Έχω πάρει πέρσι το ίδιο ακριβώς αλλά χωρίς τη παροχή νερού στα 299. Σαν συσκευή είναι πολύ καλή και αθόρυβη. Τα 100€ παραπάνω όμως για το βρυσάκι τα θεωρώ πολλά.

Δημοσ.

Εγώ το παρήγγειλα, καθώς έχω καλή εμπειρία από Morris, θα δείξει αν βγει κι αυτό καλό. Επιπλέον, κατά την παραγγελία μου πρόσθεσε αυτόματα κάτι μαχαίρια αξίας 69,90 ευρώ (Xavax 111541 Set Μαχαίρια 6τμχ) ως δώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως παροχή κρύου νερού που δεν παίρνει απο εξωτερική παροχή αλλά θέλει να γεμίζεις εσύ τον κάδο, δεν παίρνει φίλτρο νερού και δεν βρίσκεται στην κατάψυξη = παροχή κρύου νερού που σε λίγο καιρό θα είναι σε αχρηστία.

Αν βρει κάποιος κάτι αρκετά φτηνότερο (επειδή είδα για 299) στα ίδια χαρακτηριστικά χωρίς την παροχή κρύου νερού (αυτού του τύπου) μην το σκέφτεται καν, δεν νομίζω να χάνει τίποτα.

Δημοσ.

Έχω πάρει πέρσι το ίδιο ακριβώς αλλά χωρίς τη παροχή νερού στα 299. Σαν συσκευή είναι πολύ καλή και αθόρυβη. Τα 100€ παραπάνω όμως για το βρυσάκι τα θεωρώ πολλά.

Δεν είναι ίδιο ψυγείο απλά με βρυσακι, είναι και 53 λίτρα παραπάνω χωρητικότητα +τα μαχαίρια...

Δημοσ.

Εγώ πάντως επειδή έψαχνα ψυγείο σε αυτά τα χρήματα, μόλις ήρθε το email από Κωτσόβολο και είδα τα χαρακτηριστικά, το έβαλα στο καλάθι και μου έβαλε και τα μαχαίρια. Όχι ότι τα χρειάζομαι, αλλά δωρεάν είναι.

Δημοσ.

Ναι άμα είναι τσάμπα χαχαχα το βρυσακι πάντως με χαλάει θα προτιμούσα το άλλο μοντέλο αλλά το έχουν βλέπω 550 χαχαχα

Δημοσ.

τελικα η απατεωνια  στην ελλαδα δεν εχει τελος μολις ειδα οτι ενoψει black friday στο μιντια μαρκετ  2 ψυγεια που ειδα απο κοντα πριν ενα μηνα το ενα απο 780 το εχουν παει 1100 και το αλλο απο 500 το εχουν παει 750 για να μας σπρώξουν την σαβουρα που βαζουν προσφορες   και να νομιζουμε οτι αγορασαμε τσαμπα  χαχαχαχα ρε τα λαμογια προσοχη παιδια μας δουλευουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...