kleo1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 θέλω να αγοράσω μια web camera για τον σταθερό. υποθέτω θα κινηθώ σε microsoft ή logitech που πιστεύω ειναι εγγύηση. δε με απασχολεί αν έχει μικρόφωνο ή όχι (είναι στα + αν έχει αλλά έχω δικό μου). τιμή δε θέλω πάνω από 30€ δε με ενδιαφέρει αν είναι HD, κάνω τη δουλειά μου και με 640*480. αυτό που θέλω είναι να έχει καλή ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό. είχα μια trust (παιχνίδι) η οποία λίγο να χαμήλωνες το φως ήταν για κλάματα. μια άλλη αντιθέτως ήταν τόσο καλή στο σκοτάδι που είχα μείνει άφωνος. τελείως σκοτάδι και μόνο το φως από την οθόνη και με βλέπανε καλά ενώ στις ίδιες συνθήκες άλλες κάμερες έδειχναν την απόλυτη μαυρίλα. αυτή βέβαια έγραφε ότι ήταν για χαμηλό φωτισμό. εντάξει δε ζητάω να με βλέπουν στο απόλυτο σκοτάδι αλλά να φαίνομαι με χαμηλό φωτισμό. έχω μια IP sricam η οποία είναι μια χαρά στο απόλυτο σκοτάδι αλλά δε νομίζω να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για το σκοπό που τη θέλω (skype, viber). έχει δική της εφαρμογή. αν ξέρετε καμια IP camera που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί έτσι ακόμα καλύτερα βλέπω μερικές μικρούλες, είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο. εννοώ σαν αυτή. αλλά κάνουν για το σκοπό που θέλω; σκέφτομαι (λόγω των σχολίων που διαβάζω): LOGITECH HD WEBCAM C270 LOGITECH WEBCAM C170 δε με πειράζει αν είναι από ελλάδα ή και από Κίνα (καμία xiaomi ίσως), ακούω προτάσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Η C270 είναι πολύ καλή και δοκιμασμένη, δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο ή λιγότερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα