Προς το περιεχόμενο

Microsoft Office Product Key

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει στο Ebay με 3 ευρώ και σου στέλνουν με email αμέσως το κλειδί. Για τις εκδόσεις 2016 και 2013 το έκανα και δούλεψε. Το πρόβλημα είναι ότι το κλειδί που δίνουν δεν επικυρώνει αντίγραφο που να υποστηρίζει ελληνική γλώσσα. Ούτε δέχεται να την προσθέσεις αργότερα. Με το ίδιο κλειδί μέχρι και...σουαχίλι εγκαθιστάς!

:mad: :mad: :mad:  Microsoft :mad: :mad: :mad:

Καμιά βοήθεια κανένας;

( Προηγουμένως είχα επικυρώσει με κλειδί τα WIN 10 PRO )

Δημοσ.

Εγώ από εδώ αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα: https://www.scdkey.com/office2016-professional-plus-cd-key-global_1530-20.html

Μαζί με ένα κουπόνι, νομίζω αυτό: SK11%OFF (δοκίμασε το αν ισχύει ακόμα) μου βγήκε γύρω στα 20€.

Δε λέει αν είναι ΟΕΜ, όπως αυτά που πουλάνε (παράνομα βάσει των όρων χρήσης) στο ebay. Το σίγουρο είναι ότι ενεργοποιήθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και μπόρεσα και κατέβασα κανονικά το setup από το setup.office.com.

Δημοσ.

Εννοώ ότι πήγα στο setup.office.com, εκανα login με το Microsoft account μου, καταχώρησα το license key και κατέβασα το αρχείο εγκατάστασης του office (το χρειάζεσαι γιατί αυτό που αγοράζεις είναι το license key, οχι και cd εγκατάστασης). 

Το ελληνικό interface εγώ το συχαίνομαι αλλά μιας και το είπες πήγα στο my account και, ω ναι, αν θέλω με αφήνει να εγκαταστήσω και office με ελληνικό interface (εχει και option για 32 bit):

mlh08z.png

Δημοσ.

Ότι εμφανίζει το install  δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σε αφήνει να εγκαταστήσεις το ελληνικό interface. Μια χαρά μπορεί στη συνέχεια να σου πει "αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει την εγκατάσταση του ελληνικού lip.

Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ να ξέρω ποια έκδοση το υποστηρίζει πριν αγοράσω το κλειδί της και χάνω άδικα χρόνο και χρήματα για αγορά και πειραματισμούς. Είναι πάντως εντυπωσιακό: η επιλογή add language είναι ενεργή σε ΟΛΕΣ τις γλώσσες εκτός από τα ελληνικά (για όποιον δεν τα θέλει ισχύει το "περί ορέξεως..."-δικό του θέμα). Μιλάω πάντα για τα κλειδιά που βρίσκει κανείς στο Ebay.

Φαίνεται ότι για τη Microsoft είμαστε οι μακάκες της παρέας.

Δημοσ.

Όχι, στην προκειμένη περίπτωση σε αφήνει κανονικά.

Έχει συγκεκριμένες γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά, όχι όλες.

Τώρα, αν αγοράσεις προϊόντα της Microsoft που απευθύνονται στην Ελληνική αγορά, θα έχεις κανονικά Ελληνικά. Να θες να αγοράσεις κλειδιά που πιθανότατα απευθύνονται για άλλες χώρες/ αγορές και που τα χρησιμοποιείς κατά παράβαση των όρων του license και να ζητάς και τα ρέστα, εσύ είσαι λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...