poihths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 οποιος δεν το γνωρίζει να δοκιμάσει κ το waze ειναι επισης πολύ καλό και αξιοπιστο. Το θεωρώ καλύτερο κ απο g maps καθότι δεν θα σε παει ποτέ απο χωματοδρομο και αδιεξοδα 1
Avatar_GR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 οποιος δεν το γνωρίζει να δοκιμάσει κ το waze ειναι επισης πολύ καλό και αξιοπιστο. Το θεωρώ καλύτερο κ απο g maps καθότι δεν θα σε παει ποτέ απο χωματοδρομο και αδιεξοδα Να προσθέσω και εγώ το OSMAND πολύ καλό και δωρεάν. Ενδιαφέρων φαίνεται το waze.
kamounias Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά εγώ το είχα αγοράσει πριν ένα χρόνο σε Android και δεν το χρησιμοποίησα ούτε μία φορά πέρα από την πρώτη που το δοκίμασα! πολύ χάλια ... Βέβαια δεν ξέρω αν στο iOS Έχει τόση μεγάλη διαφορά ...Μόνο το Google maps με έχει βγάλει άσπρο πρόσωπο!
viotos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 καλυτερο gps ειναι το igo primo εαν το πετυχει κανεις σε προσφορα χτυπατετο το ποιο αξιοπιστο αψογο !!!!!! 2
nas91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ψαχνω ενα καλο offline gps για τα καλοκαιρια που εργαζομαι σαν οδηγος σε διαφορα νησια,και γενικα για ολο το χρονο.. Μου προτειναν το sygic. Να προχωρησω στην αγορα του? Δεν εχω γνωσεις σε αυτο το τομεα,και μεχρι στιγμης χρησιμοποιουσα το google maps,ομως χρειαζομαι καποιο offline πλεον..
Avatar_GR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ψαχνω ενα καλο offline gps για τα καλοκαιρια που εργαζομαι σαν οδηγος σε διαφορα νησια,και γενικα για ολο το χρονο.. Μου προτειναν το sygic. Να προχωρησω στην αγορα του? Δεν εχω γνωσεις σε αυτο το τομεα,και μεχρι στιγμης χρησιμοποιουσα το google maps,ομως χρειαζομαι καποιο offline πλεον.. Και τα δωρεάν Here Maps, OSMAND και waze θα σε βολέψουν. Τώρα από την στιγμή που το θέλεις για δουλεία καλό είναι να το αγοράσεις δεν είναι και τόσο ακριβό.
nas91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Και τα δωρεάν Here Maps, OSMAND και waze θα σε βολέψουν. Τώρα από την στιγμή που το θέλεις για δουλεία καλό είναι να το αγοράσεις δεν είναι και τόσο ακριβό. Eννοεις να αγορασω το sygic?
Avatar_GR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Eννοεις να αγορασω το sygic? Ναι, αγόρασε το και αν δεν σε βολεψει κάποιο άλλο άστο στην άκρη. Άστο να υπάρχει για ώρα ανάγκης, αφού το θες για δουλειά. Αυτό εννοώ 1
avgou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Για μενα ειναι αρκετα αξιοπιστο και σε συνδυασμο με τ καλουδια που εχει αξιζει η αγορα του. Το εχω 3 χρονια με ολα τα plugins και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
IcemanGr71 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Για μενα ειναι αρκετα αξιοπιστο και σε συνδυασμο με τ καλουδια που εχει αξιζει η αγορα του. Το εχω 3 χρονια με ολα τα plugins και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ποια plugins εννοείς? Είναι δωρεάν ή με πληρωμή???
nas91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τελικα αγορασα τη φουλ world εκδοση με τα 27 ευρω... Θα δειξει η πορεια αν εκανα καλα.. Ευχαριστω για τις συμβουλες.
avgou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ποια plugins εννοείς? Είναι δωρεάν ή με πληρωμή???Εννοω το traffic, hud, dashboard και καταγραφη διαδρομης. Τα εχω αγορασει ολα σε διαφορες προσφορες που εγιναν τα τελευταια χρονια. Ειναι lifetime αδεια που σημαινει οτι μπορεις και αν αλλαξεις κινητο να το ξαναεγκαταστησεις δωρεαν.
IcemanGr71 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα.... για μένα must για το sygic, google maps κτλ, το οποίο και αγόρασα, είναι το Maps Altimeter https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amphebia.maps_altimeter&hl=el&rdid=com.amphebia.maps_altimeter Σου δείχνει το υψόμετρο πάνω στον πλοηγό.... πολύ ωραίο πρόσθετο.... αξίζει τα 1,89€...
IcemanGr71 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Η προσφορά συνεχίζεται μέχρι 27.12..... αξίζει...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Για μένα δεν αξίζει. Πλήρωσα την έκδοση για Ευρωπαϊκούς χάρτες και traffic.... Μένω Ζωγράφου, για να πάω σε μια συγκεκριμένη διέυθυνση στο χαλάνδρι, κοντά με την Κηφισίας, με βγάζει από το παίδων στην Ζαγοράς κι αντί να μου υποδείξει να πάω ευθεία (κάθετα την Μεσογείων) για να βγω κατευθείαν Κηφισίας, μου λέει να κάνω τον κύκλο μέσω Φειδιππίδου!!!!!!!!!! Διαδρομή για την Άρτα, από το σπίτι μου, αντί να με βγάλει κατευθείαν Κατεχάκη για να μπω Αττική οδό, μου λέει να μπω Κηφισίας και να μπω Αττική Οδό από το δαχτυλίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για τα 2 αυτά περιστικά, επικοινώνησα μαζί τους, ζήτησαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις, μου είπαν πως θα το ελέγξουν. Πέρασε ένας μήνας, ακόμα τίποτα. Άλλο περιστικό. Ειμαι στο δαχτυλίδι και ψάχνω Εθνική Τράπεζα....Ε αυτή απέναντι από τον ΟΤΕ (Κηφισίας 64) δεν την έχει. Τι πληρώνουμε τότε; Ήδη έστειλα email με τα παράπονά μου και τους είπα να μου επιστρέψουν τα χρήματα και να πάρουν πίσω την άδεια. Όχι ότι θα με ικανοποιήσουν, αλλά να καταλάβοθυν πως υπάρχει πρόβλημα και δυσαρέσκεια. Ήδη τα 15 ευρώ τα κλαίω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις