Προς το περιεχόμενο

[Software/GPS] Sygic Black Friday -77%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατοχος sygic εδω και αρκετο καιρο

οχι για μενα δεν αξιζει ουτε τα 18 ευρω(τοσο το ειχα αγορασει)

καλυτερο το here που ειναι και δωρεαν

επι πληρωμη το tomtom (το sygic εχει τους παλιους χαρτες του tomtom)

Η συγκεκριμένες τιμές είναι το παίρνω και τα έχω για πάντα η για ένα χρόνο?

για παντα

Δημοσ.

Οι χαρτες της google θελουν και internet (3g), τα gps οπως αυτο οχι, μονο να ανοιξεις το gps.

Όχι απαραίτητα, μπορείς να ορίσεις εσύ περιοχές για offline πλοήγηση και να τις κατεβάσεις στο κινητό σου.

Προσωπικά το Sygic με ταλαιπώρησε τόσο πολύ πριν 1-2 χρόνια στη Κρήτη, μού πρότεινε τις πιο άκυρες διαδρομές σε βασικές μετακινήσεις.οδούς....το είχα περισσότερο υποστηρικτικά, αλλά κατέληξα να μην το χρησιμοποιώ καθόλου γιατί με μπέρδευε

Παλιότερα περίμενα πώς και πώς μια καλή έκπτωση για να το τσιμπήσω, αλλά πλέον κι αυτό το λίγο δεν νομίζω πως το αξίζει, εκτός κι αν κάποιος θέλει να έχει ποικιλία σχετικών εφαρμογών.

Δημοσ.

Είχα αγοράσει το Sygic αλλά χρησιμοποιώ το Here. Δυστυχώς οι δρομολογήσεις είχαν πολλά προβλήματα, έχω όμως πάνω από δύο χρόνια να του δώσω ευκαιρία, οπότε δεν γνωρίζω αν βελτιώθηκαν. 

Δημοσ.

καλα και το Here σου λεει να στριψεις ανεβαινοντας την Γαλατσιου αριστερα σε φαναρι που εχει καταργηθει η αριστερη στροφη απο τους Ολυμπιακους του 2004...

το Sygic δε, δεν βρισκει την οδο Πατησιων... μιλαμε για επος...

το παλευω τωρα εδω και 2-3 μερες με το Genius...

ολα εχουν παντως τις αδυναμιες τους... .

• Like 1
Δημοσ.

Το Google Maps πάντως με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο παντού. Και στη Θεσσαλονίκη και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Το έχω αγοράσει εδώ και χρόνια το Sygic, αλλά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.

Δημοσ.

Εφαρμογη που σε κριτικες εχει 4.4 και 4.6 se appstore and googlestore

Εφαρμογη που χρησιμοποιω με επιτυχία 3 χρονια συνεχόμενα

σε ολη την ελλάδα και σε κρήτη...και ειδικα νοτια..που αλλες εχουν θεματα...

καθε αποψη ειναι σεβαστή ...αλλα με επιχειρήματα...θα ταν περισσότερο..

Για μενα αξίζει και σε αυτή την τιμη ...και ειναι ωράια και αν την πάρετε η προβολη τησ οθονησ του κινητου στο τζαμι του αυτοκινητου

https://www.youtube.com/watch?v=XwtbaDAw5kA

Δημοσ.

Ειλικρινά με μόνη εξαίρεση την αναγγελία των οδών που έχει το navigon, σε σύγκριση με το παλιό igo, όλα τα υπόλοιπα μειονεκτούν σοβαρά στις δρομολογήσεις, αλλά και σε λειτουργίες, ειδικά λόγω της πολύ δυνατής κοινότητας που το υποστηρίζει μέχρι και σήμερα. Δεν είναι τυχαίο που το έχουν τα περισσότερα ταξί, αλλά και τα περισσότερα 2din αυτοκινήτου που πωλούνται. 

Δημοσ.

αν το αγορασω μπορω να το έχω σε παραπάνω συσκευές? κινητό και τάμπλετ? Αλλη αγορα για android κι άλλη για το iphone της γυναίκας?

Δημοσ.

Οι χαρτες της google θελουν και internet (3g), τα gps οπως αυτο οχι, μονο να ανοιξεις το gps.

Θελουν internet οταν ξεκινας την εφαρμογη, μετα κλεινεις τα δεδομενα και δουλευει κανονικα και δεν σου τα "τρωει" !!!   B)  

Μπορεις να την ξεκινησεις απο ενα wi- fi χωρις να εχεις καθολου internet στο κινητο.  :-D

Το εμαθα προσφατα και δεν το πιστευα, απλα το αναφερω για οσους δεν το ξερουν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό. Μπορείς να κατεβάσεις και offline maps.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό. Μπορείς να κατεβάσεις και offline maps.

Offilne maps κατεβάζεις, οffline ομως φωνητικη καθοδηγηση δεν εχεις. Εκει θέλει data.

Δημοσ.

To here maps ενώ έδειξε πολύ θετικά στοιχεία αρχικά μετά από κάμποση χρήση παρατήρησα λάθη. Σταμάτησα να χρησιμοποιώ όταν με ''εγκλώβισε'' στα στενά του Πηλίου. Από κει με έβγαλε άμεσα το google maps το οποίο πολύ λίγεες φορές έκανε λάθη και δεν ξέρω αν αξίζει αγορά και μετάβαση στο sygic. Αλήθεια το traffic λειτουργεί σωστά;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία προσφορά. Εδώ και καιρό υπάρχει αυτή η έκπτωση και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα που τους αγόρασα είχα επιπλέον έκπτωση -15%, από την ήδη υπάρχουσα έκπτωση μρ τον κωδικο PAYPAL15, αλλά ήθελε να πληρώσεις και με paypal, οπότε το κόστος ανήλθε στα 15,20 ευρώ.

Πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές, σε σχέση με τους google maps και here, πιο γρήγορη αναζήτηση και εύρεση.

Για να είμαστε πάντως δίκαιοι, οι εμπειρίες μας πρέπει να συνοδεύονται και από την συσκευή. Π.χ. άλλη χρήση με το s8 κι άλλη με moto e.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...