Προς το περιεχόμενο

[Software/GPS] Sygic Black Friday -77%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μενα η καλύτερη εφαρμογη. μολις αγορασαακι την επέκταση real view navigation augment reality

για IOS me 3.99euro. Το google maps μια χαρα κανει τη βασικη δουλεια αλλα για παραπανω αξιοπιστια και αναλυση+εργαλεια οπως προβολη των χαρτων στο παμπριζ του αυτοκινητου αξιζει το sygic.

https://www.youtube.com/watch?v=yzQCCOAEgqY

Δημοσ.

Και το here -nokia ειναι πολυ καλο...αλλα δε συγκρινεται...αν χρησιμοποιεις πολυ gps πας σε sygic

αλλιως για μια φορά την εβδομαδα κι αν ...μενεις στα δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.

η καλυτερη εφαρμογη, τους χρησιμοποιω χρονια σε Ελλαδα και εξωτερικο. τα 18 ευρω για offline maps ολης της ευρωπης + traffic ειναι τζαμπα

• Like 1
Δημοσ.

Offtopic: Και εγω είχα για χρόνια navigon, αλλα με το που δούλεψα το here έπαθα πλάκα. Ανάλογη αξιοπιστία, δωρεάν.

Για το sygic δεν έχω άποψη, θα ήθελα όμως και εγω μια γνώμη σε σύγκριση με το here.

Δημοσ.

@vairass Ακριβώς! Θεσσαλονίκη πάντα λάθος με πάει και στο τέλος ρωτάω..

Το τσέκαρα αρκετές φορές, δεν ξέρει τα αδιέξοδα και πολλούς μονόδρομος.

Δημοσ.

έχει αρκετά λάθη και το sygic, το εχω χρησιμοποιήσει σε Ελλάδα και κεντρική Ευρώπη (λιγότερο βέβαια)... αλλά σίγουρα εξακολουθεί να είναι κορυφαίο για χρήστες που θέλουν τα καλούδια που δίνει επιπλέον του google maps.

Δημοσ.

Το είχα χρόνια "σπασμένο" αλλά σήμερα το αγόρασα... δεν άντεξα....  Premium + Traffic Europe..... 

Πιστεύω ότι στη τιμή αυτή αξίζει.... είχα και offline google map.... αλλά το Sygic είναι σαφώς ανώτερο !!!!!!!

:-)

Δημοσ.

Μέχρι πότε είναι η προσφορά;;; Κατέβασα την εφαρμογή κ δίνει 7 μερες δωρεάν την δουλειά έκδοση. Να δω αν αξίζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...