Drake27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα παδια,να πω και εγω τον πονο μου,εχω 3 βδομαδες που ταλαιπωρουμε,στην αρχη ειχα τρελες αποσυνδεσεις,μεχρι να τους κανω να μου δωσουν δωρεαν αντικατασταση ρουτερ ειδα και επαθα,διορθωθηκε το προβλημα,απο τα προχτες εχουμε προβλημα με το τηλεφωνο και η γραμμη πεφτει στα 5mb απο τα 12-13 που ειμαι συνηθως. Χθες βεβαια,πηραν τηλ και ειπαν οτι φτιαξανε το μαζικο προβλημα που υπηρχε στο κεντρο διαμερισμου στον βολο,ολα καλα ολα ωραια,σημερα το μεσημερι παλι εμεινα χωρις σταθερο και με την ταχυτητα στα 5mb παλι. Η πλακα ειναι οτι πηρα τηλ στον αδερφο μου να τους παρει απο το σταθερο για να με καλεσουν..........τι να πω. Τεσπα με πηραν τηλεφωνο στο κινητο και μου λενε οτι η γραμμη ειναι μια χαρα και οτι το προβλημα ειναι στον χωρο μου,ηθελαν να μου στειλουν και τεχνικο και γ@μησι@τικο το 30αρι που θελουν να παρουν. Ενω τους λεω οτι δεν θελω να ερθει μεχρι πανω,ας ερθει μεχρι τι κουτι της πολυκατοικιας για το δει και το υπολοιπο ειναι δικο μου. Συνέχιζε τα ίδια αυτός. Τεσπα του το εκλεισα και κατεβηκα να δω αν ειναι κανενα καλώδιο εκτός,ολα ηταν μια χαρα. Πειτε μου τι μπορω να κανω ή αν εχει καποιος καποια ιδεα γιατι μπορει να γινετε αυτο. Ευχαριστω πολυ.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 για να λες μαζικο προβλημα μυριζομαι καλωδιακη.αν παλι δεν εχεις τηλεφωνο μπορει να εχει μεινει μονοπολο διοτι το ενα απο τα δυο καλωδια να ειναι ενωμενο και ετσι δικαιολογειται οτι εχεις και την μιση ταχυτητα περιπου. το 30 ευρω δεν το πληρωνεις αν το προβλημα ειναι εξω.αλλα τυπικα πρεπει να το πουν γιατι υπαρχουν ατομα που δεν κανουν κανεναν ελεγχο σπιτι και ζητανε ραντεβου και παει ο τεχνικος και στο τελος φταιει ενα φιλτρακι.ο τεχνικος θα ερθει θα μετρησει κατω αλλα πολλες φορες μετραει και πανω.αν δεν εχεις εργαλεια και δεν ξερεις δεν μπορεις να δεις τι φταιει.δηλαδη καποιος πρεπει να μετρησει κατω και να δει αν εχει τηλεφωνο /ιντερνετ.αν ξερεις ποια ειναι η γραμμη σου το πιο ευκολο τεστ ειναι αποσυνδεση την γραμμη και βλεπεις αν εχεις ταση κοντα στα 48volt που ειναι η τηλεφωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα