Προς το περιεχόμενο

Έχω τσαντιστεί με την Forthnet εδώ και 3 μέρες τώρα...

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες τι έγραψα παραπάνω, με κεφαλαίο T.

Δε λειτουργεί ούτε με κεφαλαίο Τ

με βγάζει στο 'ιδιο page menu σαν λοοπ 

Poulinos δεν το ήξερα το κόλπο!!  :shock:

Λοιπόν για το καλό menu δώστε 

http://192.168.1.1/Technicolor      (με κεφαλαίο T)

με στοιχεία

username: forthnet

password: [email protected]$n3t#

στο advanced -> adsl settings 

έχει τα πάντα.

σαν τον user forthnet μπήκα πάντως αλλά στο ίδιο menu

αλλά μορεί να είναι κάποιο άλλο το url path,

μπορεί να πετύχει αυτό

OMG ΜΠΉΚΑΑΑΑΑ!!! Μάγγες χίλια ευχαριστώ!!!!!!!

εσείς έπρεπε να δουλεύετε στη forthnet και όχι αυτοί που είναι τώρα, που δε μπορούν να τα ενημερώσουν απευθείας

Δημοσ.

αααα ίσως πρώτα έπρεπε να μπείς σαν forthnet user και μετά το url

Δημοσ.

Μάλλον έτσι είναι, γιατί όπως βλέπω στο κλασσικό url είχα μπει πριν καιρό σαν forthnet user και όχι σαν απλός user.

100000 ευχαριστώ guysss είστε τρομεροι!!! 

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

τώρα μου μένει να επαναφέρω το ping μου εκεί που ήταν, όλα καλά σε θέμα ταχύτητας 

4,5 και 45mbps

απλά το ping είναι 15,

ξέρει κανείς πως μπορώ να το αλλάξω και το ping από εκεί;

Γράψε το αποτέλεσμα με το αν έστρωσε ή όχι ο συγχρονισμός.

οκ μισό λεπτάκι να τραβήξω screen 

AXvnvhRWSV69A2XreGvldA.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν δεν είχαμε το inside info από τον poulino ακόμα θα παιδευόμασταν.

Κι η πλάκα είναι ότι στην ΤΥ της Forthnet δεν ήξεραν καν ότι ήταν θέμα Vectoring. Φαντάσου τι έχει να γίνει όταν με τις βδομάδες θα αυξάνονται οι καμπίνες με Vectoring.

Δημοσ.

τώρα μου μένει να επαναφέρω το ping μου εκεί που ήταν, όλα καλά σε θέμα ταχύτητας

4,5 και 45mbps

απλά το ping είναι 15,

ξέρει κανείς πως μπορώ να το αλλάξω και το ping από εκεί;

οκ μισό λεπτάκι να τραβήξω screen

AXvnvhRWSV69A2XreGvldA.jpg

το ping δεν αλλαζει απο το ρουτερ.απο default συνηθως εισαι fast στο up και interleave στο down.εσυ απλα ζητας απο τον παροχο fast path και στο download.και το 15 δεν ειναι ασχημο.εκτος αν επειδη ενεργοποιησαν το vectoring εβγαλαν τα fast path .που κατι τετοιο μου μυριζει αν ειχες πριν fast path

Μάλλον έτσι είναι, γιατί όπως βλέπω στο κλασσικό url είχα μπει πριν καιρό σαν forthnet user και όχι σαν απλός user.

στο 5336 δεν θυμαμαι να ηθελε πρωτα να μπεις σαν admin απο το κανονικο interface αλλα οπως ειπα δυσκολο να το τσεκαρω η να πω κατι παραπανω τωρα που δεν μπορω να κανω τεστ
Δημοσ.

στο 5336 δεν θυμαμαι να ηθελε πρωτα να μπεις σαν admin απο το κανονικο interface αλλα οπως ειπα δυσκολο να το τσεκαρω η να πω κατι παραπανω τωρα που δεν μπορω να κανω τεστ

Μόλις το δοκίμασα και όντως θέλει να μπεις πρώτα σαν χρήστης forthnet διαφορετικά κάνει redirect στο 192.168.1.1/Wizard/ge_index.cgi

που είναι η κλασσική σελίδα του 5336

Δημοσ.

Δε λειτουργεί ούτε με κεφαλαίο Τ

με βγάζει στο 'ιδιο page menu σαν λοοπ

σαν τον user forthnet μπήκα πάντως αλλά στο ίδιο menu

αλλά μορεί να είναι κάποιο άλλο το url path,

μπορεί να πετύχει αυτό

OMG ΜΠΉΚΑΑΑΑΑ!!! Μάγγες χίλια ευχαριστώ!!!!!!!

εσείς έπρεπε να δουλεύετε στη forthnet και όχι αυτοί που είναι τώρα, που δε μπορούν να τα ενημερώσουν απευθείας

μπορει να ειχε φαει και κανα κολλημα.

Μόλις το δοκίμασα και όντως θέλει να μπεις πρώτα σαν χρήστης forthnet διαφορετικά κάνει redirect στο 192.168.1.1/Wizard/ge_index.cgi

που είναι η κλασσική σελίδα του 5336

αφου πετυχε ετσι μια χαρα.θα δω και εγω κατι σημειωσεις που ειχα σε ενα αρχειο απο περιεργεια.μπορει να το ειχα κανει ετσι και να μην το θυμαμαι.

Στο site της Forthnet βλέπω μόνο για ADSL routers, τπτ για VDSL και δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις τα "official"...

O poulinos λογικά θα ξέρει.

Από ότι βλέπω σε παλιότερό του post αναφέρει ότι πχ η αλλαγή modulation γίνεται μόνο από CLI.

http://www.insomnia.gr/topic/631749-ρυθμίσεις-γραμμής-στο-technicolor-td5336/

ναι το modulation στα thomson που δεν εχουν το δευτερο web interface οσο ξερω εχουν επιλογη μονο απο clim.βεβαια αλλο το modulation και αλλο το vectoring.δεν μας ειπε καποιος αν μπεις σαν αλλος χρηστης αν και εφοσον γινεται αν του βγαινει επιλογη για να ενεργοποιησει το vectoring

μου βγάζει file not found σε μία μοβ σελίδα

ισχύει, έχω φάει το google και δεν έχω βρει τίποτα

θα το φτιάξουν από εκεί;

Η θα πρέπει να τους ενημερώσω πρώτα, και να τους πάω πίσω το ρούτερ, θα του κάνω και ένα hard reset ώστε να ξανά γίνουν οι ρυθμίσεις όπως ήταν αρχικά, ώστε να μη μου λένε κιόλας εσύ το χάλασες κτλπ

α.νομιζω εχω δει για το 5130 firmwarw.για το 5336 δεν εχω δει και εχουν κλεισει και τα δυο sites που ειχαν τετοια firmware και η technicolor οπως και παλια δεν δινει generic παρα μονο για δοκιμες.εφοσον ειναι μαζικο θεμα οπως φαινεται λογικα καποια στιγμη θα γινει η ρυθμιση σε ολα τα cpe οποτε να το παιρνει αυτοματα ακομα και μετα απο hard reset.τωρα με εντολη η με firmware update δεν αλλαζει κατι.μπα ουτε καν θα χρειαζοταν hard reset.αν βαλεις σκετο 192.168.1.1 παλι το παλιο interface θα βγει
Δημοσ.

ουπςςςς,

επίσης μάλλον αντιμετοπίζω αποσυνδέσεις όταν κάποιος παίρνει τηλ στο σταθερό αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.

τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

α.προβληματικο φιλτρο.β.καλο θα ηταν να φτιαξεις σωστα την καλωδιωση

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

μπορει να φταινε και αλλα οπως προβληματικη συσκευη η ο χαλκος η splitter card στο kv αλλα αυτα σε δευτερο χρονο

Δημοσ.

α.προβληματικο φιλτρο.β.καλο θα ηταν να φτιαξεις σωστα την καλωδιωση

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

μπορει να φταινε και αλλα οπως προβληματικη συσκευη η ο χαλκος η splitter card στο kv αλλα αυτα σε δευτερο χρονο

Έγινε θα το τσεκάρω,

Σε ευχαριστώ!!

Δημοσ.

δοκιμασε και με αλλη τηλεφωνικη συσκευη.και ελπιζω να μην εχεις 500 συσκευες πανω στη γραμμη.καλο ειναι να μην υπαρχει παραπανω απο μια σταθερη συσκευη.ασυρματα μπορεις περισσοτερα λογω οτι εχουν δικια τους τροφοδοσια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...