Andre85 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Γιατί υπάρχει ο SSD . Αν θες βάζεις αργότερα έναν 37€ έχει ο TOSHIBA 1TB. Θες να δω το πως μπορεί να προστεθει από τώρα ? αν ειναι ευκολο ναι. σε intel αν δεν ειναι η τελευταια γενια (οπως μου εξηγείς παραπάνω) γίνεται τίποτα?
adtakhs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ορίστε και με HDD δίσκο. Επεσα λιγο σε κάρτα γραφικών βάζοντας GTX 1060 3GB DDR5 , γιατί διαφορετικά βγαίνει πάνω από 800€ ... Κάτι καλύτερο δεν υπάρχει στην αγορά που να αξίζει. Να το κάνεις τι φίλε μου? Για να πάρεις λιγότερα, πληρώνοντας περισσότερα, χωρίς να έχεις καμιά αναβαθμισιμότητα σε τίποτα ? Το AM4 θα έχει ζωή 4 χρόνια. Θα μπορείς να βάλεις και τον Ryzen + και τον RΥΖΕΝ 2 και τον Ryzen 3 που θα βγουν μελλοντικά στην υπάρχουσα μητρική. ... Παίρνεις 4core/8 threads που θα σε βοηθήσουν στα games που θέλουν νήματα . cpip που κλοκάρει κοντά στα 4Ghz με την μαμά ψύκτρα, παίρνεις μητρική στα 73€ με 2X M2 θύρες , με υποστήριξη NVME από το SOC , Παιρνεις USB 3.1 G2 / USB 3.0 Type C . Δεν υπάρχει κάτι πιο VFM . Αν πάντως θες intel , εδώ τι παίρνεις στο ίδιο κόστος, ίδια σειρά μητρική της asrock με τον μικρότερο της σειράς 8χχχ. Site: IntelI3 8100 που είναι πάνω κάτω κάτι σαν τον Site: AMD R3 1200 ή ίσως με τον Site: AMDR3 1300X https://www.skroutz.gr/s/13080121/Asrock-Z370M-Pro4.html?keyphrase=asrock+z370m+pro4 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2017 από adtakhs
Andre85 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ρωτάω για να μαθαίνω μιας και ο υπολογιστής δεν είναι 100% δικος μου και ο άλλος τείνει περισσότερο σε Intel. Δηλαδή στην τελευταία συνθεσή σου αλλάζω μητρική κ επεξεργαστή με αυτά της intel? και το σύστημα είναι κομπλέ??
adtakhs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ναι το σύστημα θα δουλεύει με όλα τα υπόλοιπα επάνω. Καλές αγορές !
Andre85 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 καταλαβαίνω αυτό που λες και συμφωνώ μαζί σου αλλά αν ο άλλος θέλει σε αυτά τα χρήματα intel δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Εγώ θα προτιμούσα ΑΜD μιας και είναι και πιο οικονομική γενικότερα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθειά σου
adtakhs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 καταλαβαίνω αυτό που λες και συμφωνώ μαζί σου αλλά αν ο άλλος θέλει σε αυτά τα χρήματα intel δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Εγώ θα προτιμούσα ΑΜD μιας και είναι και πιο οικονομική γενικότερα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθειά σου Εχω κάνει ένα update παραπάνω με σειρά 8XXX i3 που ειναι προτιμότερο από τους σειράς ι5 7χχχ. Δες το.
Andre85 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εχω κάνει ένα update παραπάνω με σειρά 8XXX i3 που ειναι προτιμότερο από τους σειράς ι5 7χχχ. Δες το. και παλι ευχαριστώ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα