Luciddream Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μόνο αν χωράει στην αποσκευή καμπίνας. 34" δεν νομίζω να χωράει. Αγκαλιά πάνω σου δεν αφήνουν, δεν είναι ΚΤΕΛ. Στα πόδια μόνο αποσκευή καμπίνας αφήνουν. Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την συζήτηση, έτσι για την ιστορία, έχω μεταφέρει αγκαλια οθόνη σε αεροπλάνο, λιγότερες ιντσες αλλά με ογκώδης βάση. 34'' σίγουρα είναι μεγάλη, αλλά υποθέτω πάντα έχει να κάνει με το που θα πέσεις
IoaZ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Για πάρεις κάτι μέσα στο αεροπλάνο θα πρέπει να έχεις συγκεκριμένες διαστάσεις. Εφόσον είναι μεγαλύτερο δεν επιτρέπεται να το πάρεις μαζί σου, αλλά Θα πρέπει να το δώσεις μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές σου.Τώρα η 32 οθόνη είναι πολύ μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη διάσταση. Εδώ είναι οι διαστάσεις ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία https://www.hand-gepaeck.de/masse-und-gewicht 1
Unabomber Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Θελω να δω πως θα την περασεις απο τους tsa agents στο airport..... αφου θελεις να την παρεις ως χειραποσκευη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα