Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα να μεταφερω μια 34αρα οθονη απο μια χωρα σε μια αλλη μεσω αεροπλανου. Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο? Γνωριζετε τι παιζει? Προτιμω να την εχω σαν χειραποσκευη για να μην γινει κανενα ατυχημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα . Εγώ πριν 2 χρόνια μετέφερα οθόνη 20 . Δεν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα του αεροπλάνου μόνο στις αποσκευές αλλά πρέπει να δηλώσεις ότι μεταφέρεις οθόνη για να υπογράψεις ένα χαρτί ότι η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη. Μετά κολλάνε πάνω ένα αυτοκόλλητο (εύθραυστο)  . Αλλά πρέπει να προσέχεις να μην σε χρεώσουν έξτρα γιατί εγώ είχα την οθόνη μέσα σε βαλίτσα εσύ θα την μεταφέρεις σε κούτα ! 

Δημοσ.

Καλησπέρα . Εγώ πριν 2 χρόνια μετέφερα οθόνη 20 . Δεν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα του αεροπλάνου μόνο στις αποσκευές αλλά πρέπει να δηλώσεις ότι μεταφέρεις οθόνη για να υπογράψεις ένα χαρτί ότι η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη. Μετά κολλάνε πάνω ένα αυτοκόλλητο (εύθραυστο)  . Αλλά πρέπει να προσέχεις να μην σε χρεώσουν έξτρα γιατί εγώ είχα την οθόνη μέσα σε βαλίτσα εσύ θα την μεταφέρεις σε κούτα ! 

Υπαρχει περιπτωση να χρεωσουν τελωνειο και μεταφορικα? Γιατι θα την μεταφερω απο Αμερικη.. Επισης αν σπασει ποιος φερει ευθυνη?

Δημοσ.

αν είναι μέσα στην βαλίτσα σου (αν χωράει) , αποκλείεται να σου χρεώσουν τελωνείο

το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι ότι ΔΕΝ ευθύνονται για τυχον ζήμια , πρέπει να την ασφαλίσεις αλλά αν μπεις σε τέτοια έξοδα δεν αξίζει να την φέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια αν την παρω χωρις συσκευασια αγκαλια πανω μου στο καθισμα του αεροπλανου η την βαλω διπλα στα ποδια μου θα μου πουν τιποτα?

Δημοσ.

Μόνο αν χωράει στην αποσκευή καμπίνας. 34" δεν νομίζω να χωράει. Αγκαλιά πάνω σου δεν αφήνουν, δεν είναι ΚΤΕΛ. Στα πόδια μόνο αποσκευή καμπίνας αφήνουν.

Δημοσ.

Τελωνείο δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα ! Το θέμα είναι αν μπορεί να μπει σε βαλίτσα εκεί θα είσαι μια χαρά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα . Σε περίπτωση που σπάσει η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη (όπως θυμάμαι εγώ )! 

Δημοσ.

Δε μπορεί να μπει με 34αρα οθόνη στα χέρια για το θεό..

Και εφ όσον είσαι από Αμερική ναι κατά 99% θα σε σταματήσουν τελωνείο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρίσκο μεγάλο..

Καινούρια είναι και την αγόρασες εκεί? Γιατί δε ρωτάς πόσο κοστίζει να τη στείλεις cargo?

Γιατι φτανει ιδια τιμη σαν να την επαιρνα απο ελλαδα..δεν εχει νοημα..

Δημοσ.

Πιστεύω για όλα αυτά τα ερωτήματα για μεταφορές εύθραυστων αντικειμένων χαμηλής αξίας η απάντηση συνήθως είναι μία: την πουλάς μεταχειρισμένη και αγοράζεις άλλη στο άλλο μέρος.

Δημοσ.

Χαμηλης αξιας?? :P Εξαρταται τι θεωρεις χαμηλη αξια! Επισης δεν ειναι και τοσο ευκολο να πουλησεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...