kgian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Pro από steam κανονικά Need for speed most wanted από origin κανονικά Street fighter x tekken κλεψιcopy κανονικά Το τελευταίο στην αρχή δεν δούλευε το χειριστήριο και έπρεπε να παίξω με τις ρυθμίσεις χειριστηρίου. Αυτά με ps3 DualShock.
gorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά να ρωτήσω και γω κάτι... Το steam link το συνδέεις πάνω στην τηλεόραση απ' ευθείας ή πρέπει να παρεμβάλλεται και δεύτερο pc?
kgian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μετά από περαιτέρω δοκιμές με το steam link μερικά συμπεράσματα που μπορεί να βοηθήσουν κάποιους: 1) όταν ο υπολογιστής είναι headless, δηλαδή χωρίς συνδεδεμένη οθόνη ή κλειστή οθόνη κάποια παιχνίδια παίζουν και κάποια όχι, έχουν μόνο ήχο. Με ανοικτή την οθόνη τα ίδια παιχνίδια δουλεύουν. Στις δοκιμές μου, το PES και το street fighter δούλευαν με και χωρίς οθόνη. Το Need for speed και το doom μόνο ΜΕ οθόνη. Το pc που στρημαρα είναι HTPC συνδεδεμένο με ενισχυτή και projector και γι’αυτό δεν ήθελα να ανοίγω τον προβολέα χωρίς λόγο. Αν όμως ανοίξω τον ενισχυτή τον βλέπει σαν οθόνη και πλέον και τα 2 αυτά παιχνίδια δουλεύουν κανονικά. 2) Δοκίμασα να στρημαρω το project cars από τον κύριο gaming υπολογιστή μου και πήγαινε μαλιοκούβαρα. Λες και ήμουν άμεσα στον υπολογιστή. Λογικό βέβαια γιατί έχω i7 και 1080ΤΙ. Ενώ το HTPC με i3 και gtx 950 στα καινούργια και απαιτητικά παιχνίδια ζορίζεται αρκετά με το streaming (ενώ απευθείας τα καταφέρνει καλύτερα) 3) Στο κυρίως gaming pc που το έχω κλειστό, το steam link κάνει wake on lan αλλά δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω τον κωδικό του αυτόματα.
Apoithaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αγόρασα και εγώ πρόσφατα από GAME.co.uk. Μέχρι στιγμής ενθουσιασμένος! Το έχω συνδέσει στην TV πάνω σε Access Point που παίρνει δίκτυο μέσω Powerline. Έχω δοκιμάσει ορισμένα platform, COD, Mortal Kombat και ετοιμάζω και κανένα ραλάκι. Δείχνει να παίζει άψογα, με γυμνό μάτι δεν παρατηρώ κάποιο lag ή latency. Σε συνδυασμό με το XBOX One controller από προσφορά με 60€ έφτιαξα κονσόλα ας πούμε, χωρίς να έχω να αγοράσω πάλι παινχίδια Πραγματικά άξιζε! Υ.Γ: Ένα διακοπτάκι on/off θα ήταν βολικό!
kgian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αγόρασα και εγώ πρόσφατα από GAME.co.uk. Μέχρι στιγμής ενθουσιασμένος! Το έχω συνδέσει στην TV πάνω σε Access Point που παίρνει δίκτυο μέσω Powerline. Έχω δοκιμάσει ορισμένα platform, COD, Mortal Kombat και ετοιμάζω και κανένα ραλάκι. Δείχνει να παίζει άψογα, με γυμνό μάτι δεν παρατηρώ κάποιο lag ή latency. Σε συνδυασμό με το XBOX One controller από προσφορά με 60€ έφτιαξα κονσόλα ας πούμε, χωρίς να έχω να αγοράσω πάλι παινχίδια Πραγματικά άξιζε! Υ.Γ: Ένα διακοπτάκι on/off θα ήταν βολικό! Βλέπω στην υπογραφή σου έχεις κτήνος μηχάνημα. Μόνο την gpu δεν γράφεις. Εγώ όπως έγραψα δοκίμασα το project cars από το δικό μου κτήνος και δεν καταλάβαινα καμία διαφορά. Εγώ που έχω dualshock 3 από ps3 δουλεύει ασύρματα απευθέιας χωρίς dongle, με το ενσωματωμένο bluetooth και πατώντας το κουμπί playstation στο χειριστήριο ανοίγει το steam link αυτόματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα