kgian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μια και πρόσφατα απέκτησα ένα steam link σκέφτηκα να ανοίξουμε ένα θέμα για να συζητήσουμε προβλήματα και λύσεις με τις τεχνολογίες streaming του steam. Δοκίμασα μερικά παιχνίδια με ανάμεικτα αποτελέσματα: Doom 2016. Ενώ στο gaming pc παίζει 60fps καρφωτά, στο steam link χάνει καρέ και είναι 20-40 με πολύ stuttering. Street fighter x tekken. Άψογο PES 2016. Άψογο Need for speed most wanted από Origin. Κάνει κάποια Microstutters αλλά γενικώς πάει καλά. Καμια σχέση με το doom που είναι unplayable. Νομίζω μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού έστρωσε κι΄ολας. Εχω nvidia GTX950 με ενεργοποιημένο το hardware acceleration, wired ethernet και 0 packet loss. Σχετικά topics: Αναφορά σε κείμενο Desktop/Game Streaming - Δουλεύει; DIY Nvidia Shield Νέα καινοτομία από τη Valve επιτρέπει το streaming παιχνιδιών σε άλλους υπολογιστές Και μέσω app το streaming παιχνιδιών Steam από το PC στις Smart TVs της Samsung [ΕΙΔΗΣΕΙΣ] The Steam Universe [steam Machines][steam Controller][steam Link] 1
Shadowjump Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μηπως επειδη εχεις το hardware acceleration ανοιχτο γι αυτο να κολανε τα παιχνιδια; Η καρτα θα πρεπει να κανει και hardware encoding και να παιξει και το παιχνιδι.
kgian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασα και με κλειστό, ήταν αισθητά χειρότερα. Πάντως το NFS πήγαινε 60fps σταθερά εκτός από μερικά μικρά Hiccups. Το doom ηταν unplayable. Σήμερα σκοπεύω να δοκιμάσω τα ίδια παιχνίδια και με In home streaming με ένα Pipo x7 minipc που έχω να δω την διαφορά. Και μια λεπτομέρεια. Κάποια στιγμή έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο steam link και μου έβαλε μια απλιά έκδοση, 244 ή κάτι τέτοιο. Εκεί το NFS πήγαινε σφαίρα χωρίς προβλήματα. Όταν ξαναγύρισα στην τελευταία έκδοση τα microstutters ξαναγύρισαν.
kgian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έκανα κι άλλες δοκιμές. Δοκίμασα με το Pipo X7 που λέγαμε. Χάλια: 30-40% dropped frames και το big picture καθυστερεί αρκετά. Δοκίμασα με ανοικτό και κλειστο το hardware acceleration και άλλα. ΄Οταν ξαναγύρισα στο steam link, η μέρα με την νύχτα.
marksk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 δεν έχω πολύ χρόνο να το δοκιμάσω αυτό που με καίει είναι το pro δεν κατάλαβα τι κάνουμε με το χειριστήριο ... έχω κάτι απλά logitech και για να μετακινηθώ στα menu κτλ είναι μια χαρά. μόλις μπεί στο παιχνίδι δεν κάνει τίποτα
WizNick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Στο PRO σεταρεις τον controller απο εξωτερικο αρχειο, το settings.exe οποτε ισως εχει θεμα να αναγνωρισει τον controller που εχεις συνδεσει στο link.
kgian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σωστός ο αποπάνω. Θα σου έλεγα, δοκίμασε πρώτα να το κάνεις να πάιζει απο το gaming pc και μετά βάλε το χειριστήριο στο steam link. Το PES έχει ένα αρχείο settings.exe στον φάκελο του παιχνιδιού. Εγώ έχω βάλει το PES 2016 και παίζει μια χαρά. Μετά από πολλές δοκιμές που έκανα έχω να δηλώσω πως το SL είναι γρήγορο στο μενού του και αρκετά αξιόπιστο να μην σου χάσει τον συγχρονισμό με τα παράθυρα και το focus τους. Και φυσικά το decoding που είναι η δουλειά του το πάει καμπάνα. Εκεί που χωλαίνει το σύστημα είναι με το encoding, το οποίο φυσικά εξαρτάται από τον υπολογιστή που το αναλαμβάνει. Θα δοκιμάσω και το encoding με την ιντελ ενσωματωμένη κάρτα για να είναι εντελώς ελέυθερη η nvidia.
marksk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Βασικά όλα τα non steam games μου βγάζουν εικονίδιο μόνο για πληκτρολόγιο mouse και ειδικά με το pes 2018 δεν βγάζω άκρη.. εσύ το pes 2016 το έχεις αγορασμένο από το steam ή non steam?
kgian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Βασικά όλα τα non steam games μου βγάζουν εικονίδιο μόνο για πληκτρολόγιο mouse και ειδικά με το pes 2018 δεν βγάζω άκρη.. εσύ το pes 2016 το έχεις αγορασμένο από το steam ή non steam? Αγορασμένο απο steam. Δοκίμασες στο host pc απευθείας με τα χειριστήριά σου να δεις αν δουλεύει; Ετρεξες το settings.exe του pes;
marksk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ναι τοπικά όλα καλά αν το βάλω στο steamlink το χειριστήριο, δεν το εμφανίζει στο settings του pro
kgian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε αμέσως πριν μπεις στο παιχνίδι από το steam link που έχει κάτι ρυθμίσεις για το controller να αποεπιλλέξεις το use steam settings for controller ή κάπως έτσι.
marksk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 τα δοκίμασα όλα, δεν έβγαλα άκρη δοκίμασα το dirt που είχα στον λογαριασμό του steam και έπαιξε κατευθείαν. οπότε μάλλον θέλει να είναι τα παιχνίδια μέσα από το steam κατευθείαν.. επειδή έχω πολλά παιχνίδια εκτός steam ή θα πάει για flashαρισμα ή για πώληση
newlynx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Πάντως το fifa που είναι non steam παιχνίδι μου έπαιξε κανονικά και δεν είχα πρόβλημα και με τα 2 χειριστήρια (XBOX 360 ασύρματα). Κάνε και μια αναζήτηση στο google.
thephotoshoped Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Έγραψα στο αρχικό θέμα, γράφω και εδώ : δοκίμασα το battlefield 1 να παίξω μεσω steam link. Παρά πολλά κολλήματα σε βαθμό αφόρητο για multi-player. Το fps counter έδινε σταθερά πάνω από 90 με 100 fps όμως στην τηλεόραση κολλούσαν τα πάντα. Το steam link το έχω συνδεδεμένο με το ρουτερ και η σύνδεση μου είναι VDSL 50αρι. Μήπως επειδή ήταν εκτός steam το παιχνίδι κολλούσε;
marksk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Fifa non steam μου το παίζει και μένα και dirt 4 Non steam κανονικά NBA18 μου βγάζει μαύρη οθόνη στην τηλεόραση.. και το pro δεν παίζει το gamepad γμτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα