toyo73 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Νομιζω το οριο ανεβηκε στα 2 χρονια σε καποια αυτοκινητα.Ειδικα σε αυτα που προτεινουν αλλαγη στα 30.000. Τα καινουργια συνθετικα λαδια δεν οξειδωνονται στον χρονο.Αντεχουν ανετα 2 χρονια η 10.000-15.000.Τωρα 30.000 δεν θα τα αφηνα σε καμια περιπτωση, ας εκανε κωλοτουμπες ο κατασκευαστης.
nick#18 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πραγματικα ρε παιδια.. διαβαζω για αυτα τα λαδια ποσα post τωρα, θα αλλαχτουν, δεν θα αλλαχτουν, ειχαν αλλαχτει, εχουν γινει πισσα.. και 6 μηνες να κατσει.. λαδια για εμενα αλλαζεις. μιλαμε για ενα ποσο 20-30ευρω που εξασφαλιζει την λειτουργια του κινητηρα σου..10w40 παιρνει αυτο απο οσο θυμαμαι απο ενα φιλαρακι.. eneos 10w40 23€ που σκρουτζαρα στα γρηγορα.. ειναι και ιαπωνας.. λουκουμι θα του κατσουν! Γενικα εκκινηση μετα ακινησία για μεγαλο χρονικο διαστημα? FULL SERVICE για εμενα.. θα μου πει κανεις μα ρε μεγαλε δεν μπορουν να το κανουν ολοι! Ναι, καντου ασφαλεια αφου θα το παρεις που θα το παρεις, τηλ στην οδικη (για 10€ δεν αξιζει να μη βαλεις!) και συνεργειο! 1
webparts Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Το δίνει ακριβά. Τέλος. Πας παρακάτω, Αν στο έδινε ΜΕΧΡΙ 5000 κάτι γινόταν. Αστο εκεί να σαπήσει που μου θέλει και 8000 ο μλκς για 7 χρονια χρέπι... Εσυ πρεπει να ξυπνας με νευρα ετσι? Το αμαξι το δινουν πολυ ακριβα για την ολη κατασταση του. Μη θεωρεις επειδη εχει λιγα χιλιομετρα οτι ειναι και η ευκαιρια του αιωνα. Προχωρα παρακατω και βρες καιτ που κυλαει,για να το πας ευκολα σε μηχανικο και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
ParhsG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ωραίος μηχανικός αυτός... Στα λάδια ισχύουν τα χιλιόμετρα που λέει ο κατασκευαστής ή 1 έτος οποίο έρθει πρώτο για αλλαγή. Δεν αφήνεις 3 χρονια τα λάδια μέσα... Ο κατασκευαστης νομιζω εγραφε 30.000km. Μου ειπε οτι μπορει να εχει γινει service και να μην ειναι γραμενο αλλα ειχε σκουρια το φιλτρο και χλωμο μου φαινεται
panosmania Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 ακομα βρισκομαι σε αναζητηση δεν εχω βρει κατι το οποιο οντως να αξιζει και λογο δουλειας δεν εχω και την πολυτελεια τ χρονου , διαβαζω τα σχολια σας και θα ηθελα να ρωτησω πως σας φαινεται αυτη η γενια golf αμα εχει βγαλει προβληματα κατα την αποψη σας κ αμα αξιζει https://www.spotawheel.gr/buy/volkswagen/used-2007-volkswagen-golf/1156, επισης τα 140 αλογα δεν ειναι πολλα για 1400 κυβικα δεν αναφερομαι για το αμαξωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα