eVS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ο λογος που εχω ''κολλησει'' ειναι επειδη ειναι πιο μικρο σε μεγεθος και με βολευει ,επειδη για την φαση και την ηλικια π ειμαι τωρα θεωρω πως ειναι οσο sport χρειαζεται και τελος επειδη πιστευω πως τ συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ καλο οσο αναφορα την αξιοπιστια του (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος ) . κοιταξε δεν ειναι οτι δεν βλεπω κ αλλα δεν με ενθουσιαζουν τοσο πχ μ αρεσει και το συγκεκριμενο αλλα οχι τοσο οσο το swift https://spotawheel.car.gr/cars/view/11692501/ παντως η καταναλωση του sport μοντελου ειναι πολυ μεγαλη να ξερεις...μιλαμε για 10-11 λιτρα εντος.
aristos12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ο λογος που εχω ''κολλησει'' ειναι επειδη ειναι πιο μικρο σε μεγεθος και με βολευει ,επειδη για την φαση και την ηλικια π ειμαι τωρα θεωρω πως ειναι οσο sport χρειαζεται και τελος επειδη πιστευω πως τ συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ καλο οσο αναφορα την αξιοπιστια του (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος ) . κοιταξε δεν ειναι οτι δεν βλεπω κ αλλα δεν με ενθουσιαζουν τοσο πχ μ αρεσει και το συγκεκριμενο αλλα οχι τοσο οσο το swift https://spotawheel.car.gr/cars/view/11692501/ πολύ καλα αμάξια ειναι γενικά τά ford-fiesta , πάρτο αυτό σήμερα κιόλας καί εχεις καί 5 χρόνια εγγύηση ...μακρυά από τό swift
XronisR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ο λογος που εχω ''κολλησει'' ειναι επειδη ειναι πιο μικρο σε μεγεθος και με βολευει ,επειδη για την φαση και την ηλικια π ειμαι τωρα θεωρω πως ειναι οσο sport χρειαζεται και τελος επειδη πιστευω πως τ συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ καλο οσο αναφορα την αξιοπιστια του (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος ) . κοιταξε δεν ειναι οτι δεν βλεπω κ αλλα δεν με ενθουσιαζουν τοσο πχ μ αρεσει και το συγκεκριμενο αλλα οχι τοσο οσο το swift https://spotawheel.car.gr/cars/view/11692501/ Εαν εσυ το γουσταρεις και δεν σε νοιαζει για βενζινες,ζημιες κτλ παρτο χθες,οτι και να λεμε εμεις εδω μεσα δεν θα το λαβεις υπ'οψιν σου.Απλα το παρατημενο που ελεγες πανω απο 3000-4000 μην δωσεις. Εαν βρεις κατι πηγαινε το σε ενα μαστορα δικο σου να το δει και να σου πει εαν θελει κατι.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Για το fiesta συμφωνώ και εγώ. Πιο λογική επιλογή και πιο ωραίο αυτοκίνητο κατ'εμε.
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Για το fiesta συμφωνώ και εγώ. Πιο λογική επιλογή και πιο ωραίο αυτοκίνητο κατ'εμε. Ισχυει αλλα ο spot το εχει παραφουσκώσει στην τιμή... 40+% πανω απο τα αντίστοιχα της αγοράς..
ParhsG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ισχυει αλλα ο spot το εχει παραφουσκώσει στην τιμή... 40+% πανω απο τα αντίστοιχα της αγοράς.. Και δε νομιζω οτι πεφτει. Αφου πουλάει ομως καλα κανει
vairass Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εγώ θα έπαιρνα κάνα Fiat 500 σε sport έκδοση αφού είσαι καυλιαρης.. Θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα τα μωρά. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Fiesta απο τις καλυτερες επιλογες σε αυτην την κατηγορια απο διαφορες αποψεις. Αφου θες και κατι πιο σπορ μπορεις να δεις την εκδοση sport που εχει bodykit , ζαντες κλπ και ειναι 125 ιππους/1600 κυβικα. Eνδεικτικα: https://www.car.gr/10306035-ford-fiesta-sport-1-6-3 https://www.car.gr/11753937-ford-fiesta-sport-1-6-3-125hp Αν μπορεις να τσιμπησεις το μπατζετ προς τα πανω, ιδου μια πολυ πολυ καλυτερη επιλογη απο τις παραπανω που ειναι το facelifted sport το οποιο ομως εχει και πολυ καλυτερο και οικονομικοτερο κινητηρα: https://www.car.gr/10881426-ford-fiesta-ecoboost-1-0-sport-125hp Μεινε μακρια απο προτασεις τυπου opel astra 12ετιας ή alfa romeo... Ειπαμε να μην παρεις το ακινητοποιημενο swift sport για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο συνεργεια κλπ, ε δεν ειναι αναγκη να πας να παρεις ακομα πιο προβληματικα αυτοκινητα, ειδικα η συγκεκριμενη σειρα opel astra που προταθηκε... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ναι ναι τα ιταλικά και τα γαλλικά χαλάνε, ξεβαφουν και βγάζουν ιλαρά. Μόνο τζαπαν ξέρω
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ναι ναι τα ιταλικά και τα γαλλικά χαλάνε, ξεβαφουν και βγάζουν ιλαρά. Μόνο τζαπαν ξέρω Αν ήταν ιταλικά ιταλικά ναι ίσχυε.. Πλέον έχει μπέρδεμα της αρκούδας, όλα είναι σχεδόν ίδια. Ειδικά η Fiat έχει ξεφύγει... Βγάζει αυτοκίνητα με μεγάλα @@ρια.
toyo73 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σιγα μην βγει κανενα ζομπι και τον φαει μολις ανοιξει την πορτα, η εκραγει το μοτερ μολις το βαλει μπροστα.Μιλαμε για συνχρονο Ιαπωνικο αυτοκινητο, σταματημενο σε γκαραζ και οχι για ΓαλλοΙταλικο χρεπι, πεταμενο σε οχθη ποταμου.Το θεμα ειναι τι προβληματα(εαν) παρουσιασε πριν ακινητοποιηθει.Υστερα σε αγορα μεταχειρισμενου, ασχετα εαν ειναι ακινητοποιημενο η οχι, αλλαζεις απαραιτητα ολα τα αναλωσιμα, λαδια-μπουζι-βαλβολινες-φιλτρα-αντυψυκτικα κ.α και δεν επιστευεσαι των πωλητη, οτι μολις τα αλλαξε ολα.Υστερα λαστιχα-αμορτισερ ειναι σχετικο.Ελενχονται αμεσα.Καποιοι μερακληδες(π.χ αυτοι μενουν εξωτερικο και ερχονται ενα μηνα το καλοκαιρι Ελλαδα)τακαρουν τα αυτοκινητα σε γρυλους και αλλαζουν ολα τα αναλωσιμα πριν και μετα την ακινητοποιηση.Γιαυτο ολα ειναι σχετικα και πρεπει να ερευνηθει π.χ εαν εμεινε το λαδι χρησιμοποιημενο και σταματημενο στο καρτερ για 5 χρονια, θα εγινε γρασσο και οξειδωση του μοτερ θα ειναι τεραστια.Μπορει τυπας ομως να εινα ψειρας και να αλλαζε λαδια καθε 6μηνο και καθε τοσο να εβαζε το μοτερ για μιση ωρα μπροστα.
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σιγα μην βγει κανενα ζομπι και τον φαει μολις ανοιξει την πορτα, η εκραγει το μοτερ μολις το βαλει μπροστα.Μιλαμε για συνχρονο Ιαπωνικο αυτοκινητο, σταματημενο σε γκαραζ και οχι για ΓαλλοΙταλικο χρεπι, πεταμενο σε οχθη ποταμου.Το θεμα ειναι τι προβληματα(εαν) παρουσιασε πριν ακινητοποιηθει.Υστερα σε αγορα μεταχειρισμενου, ασχετα εαν ειναι ακινητοποιημενο η οχι, αλλαζεις απαραιτητα ολα τα αναλωσιμα, λαδια-μπουζι-βαλβολινες-φιλτρα-αντυψυκτικα κ.α και δεν επιστευεσαι των πωλητη, οτι μολις τα αλλαξε ολα.Υστερα λαστιχα-αμορτισερ ειναι σχετικο.Ελενχονται αμεσα.Καποιοι μερακληδες(π.χ αυτοι μενουν εξωτερικο και ερχονται ενα μηνα το καλοκαιρι Ελλαδα)τακαρουν τα αυτοκινητα σε γρυλους και αλλαζουν ολα τα αναλωσιμα πριν και μετα την ακινητοποιηση.Γιαυτο ολα ειναι σχετικα και πρεπει να ερευνηθει π.χ εαν εμεινε το λαδι χρησιμοποιημενο και σταματημενο στο καρτερ για 5 χρονια, θα εγινε γρασσο και οξειδωση του μοτερ θα ειναι τεραστια.Μπορει τυπας ομως να εινα ψειρας και να αλλαζε λαδια καθε 6μηνο και καθε τοσο να εβαζε το μοτερ για μιση ωρα μπροστα. Έλληνας να κάτσει να κάνει όλα αυτά; Ούτε σε ανέκδοτο.. Κατά τα άλλα σωστά αυτά που γράφεις.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το πιθανότερο είναι το σουηφτ αυτό να έχει κάνει μόνο την πρώτη αλλαγή λαδιών που ζητάει το σέρβις μετα τα 1500, γλίτσα θα έχει πιάσει το καρτερ.
ParhsG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 3 χρονια ειναι πολλα χωρις αλλαγη λαδιων; ειχα δει ενα αμαξι καινουργιο σχετικα του 13 αλλα ειχε να αλλαξει λαδια απο 2015 αρχη κ 30000 κμ απο τοτε και το φιλτρο ειχε σκουριασει απεξω. Ο μηχανικος παντως μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αυτο ειναι αναλωσιμα
De@th L0rd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 3 χρονια ειναι πολλα χωρις αλλαγη λαδιων; ειχα δει ενα αμαξι καινουργιο σχετικα του 13 αλλα ειχε να αλλαξει λαδια απο 2015 αρχη κ 30000 κμ απο τοτε και το φιλτρο ειχε σκουριασει απεξω. Ο μηχανικος παντως μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αυτο ειναι αναλωσιμαΩραίος μηχανικός αυτός... Στα λάδια ισχύουν τα χιλιόμετρα που λέει ο κατασκευαστής ή 1 έτος οποίο έρθει πρώτο για αλλαγή. Δεν αφήνεις 3 χρονια τα λάδια μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα