papresa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, έχω ένα μαγαζάκι, μέσα έχω μια τηλεόραση για να περνούν οι δύσκολες ώρες του χειμώνα. Εδώ και αρκετό καιρό ξαφανιστηκαν 2 μεγάλοι σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας. Έχω κάνει επανειλημμένως αυτόματη αναζήτηση καναλιών στον αποκωδικοποιητή. Βρίσκει όλα τα κανάλια, πλην τα 2 συγκεκριμένα. Τα οποία καταλαμβάνουν μεν θέσεις, αλλά όταν πατάω να παίξουν, δείχνει στην μπάρα ποιος σταθμός είναι αλλά εικόνα μαύρη χωρίς καθόλου ήχο. Στην δε έκδοση HD των εν λόγω σταθμών ακούγεται ο ήχος αλλά, λογικά όπως όλοι οι HD σταθμοί, έχουν μαύρη εικόνα, λέω λογικά γιατί η τηλεόραση είναι τύπου crt. Τι μπορεί να φταίει; Όσους ρώτησα στην περιοχή παίζουν κανονικά οι 2 αυτοί σταθμοί. Αν χρειάζεται και αν μπορούμε να αναφέρουμε δημόσια τα εν λόγω κανάλια, μπορώ να σας τα γράψω.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πρέπει πρωτα απο όλα να δεις αν το πρότυπο εκπομπής digea υποστηρίζεται απο τον αποκωδικοποιητή σου, πέραν αυτου παρε μια μικρή τηλεόραση και πετά αυτήν την CRT, που και ρεύμα σου τρώει και ακτινοβολία έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα