Tzimmys Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έχω βρει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το οποίο θέλω για ανταλλακτικά για το δικό μου... Έχει παραδομένες πινακίδες και δεν έχει πληρώσει ποτέ τέλη... Μπορώ να το αγοράσω ή θα μπλέξω? Και αν μπορώ, τι πρέπει να ξέρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έχω βρει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το οποίο θέλω για ανταλλακτικά για το δικό μου... Έχει παραδομένες πινακίδες και δεν έχει πληρώσει ποτέ τέλη... Μπορώ να το αγοράσω ή θα μπλέξω? Και αν μπορώ, τι πρέπει να ξέρω? Kαι γιατί να το αγοράσεις σαν αυτοκίνητο, και να μην πληρώσεις απλά κάποιον να το γδύσει; Στον κινητήρα αν τον θες ολόκληρο χτυπάς τον αριθμό του δικού σου. Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, αν δεν είναι γνωστός σου αυτός που το έχει μόνο έτσι θα αγόραζα εγώ. Σιγά μην έμπαινα στη διαδικασία για μεταβιβάσεις κτλ για τέτοιο όχημα. Κι αν δεν έχεις δει άδεια για να δεις αν όντως ισχύουν οι σειριακοί με τις πινακίδες μπορεί να είναι κ κλεμμένο. Καλά, τι γκασμάς ήταν αυτός κ δεν πλήρωνε τέλη κυκλοφορίας ποτέ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το αυτοκίνητο είναι αυτό; Έχεις ίδιο; Τι τιμή το βρήκες; Πραγματικά με το τσιγκελι σας τα βγάζουμε μερικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα