giantzeron Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Κάτοχος μια 32αρας PANASONIC εδω κ αρκετα χρόνια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Βεβαια η τεχνολογια προχωραει και με ενδιαφερουν ολα τα εξτρα specs αναφορικα με την νεα 49 με 50'' που θα ηθελα για το σαλονι. Απο οσο βλεπω online η μαχη βρισκεται αναμεσα στις Samsung και τις LG *** ενω εχω αποριψει panasonic k sony στο budget των 600 ευρω που μπορω να διαθεσω. Χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις απο την λιγοστη εμπειρια μου οι LG παντα εβγαιναν προβληματικες - κ οχι μονο οι τηλεορασεις δλδ *** Παρα ταυτα ομως βλεπω οτι υποστηριζουν γρηγορο browsing ενω το web os ειναι αρκετα μπροστα σε σχεση με τις samsung Ουσιαστικα αναζητω μια 49 με 60'' tv κατα προτιμηση 4k με υποστηριξη HDR, USB PVR με την καλυτερη δυνατη εικονα κ ηχο κ φυσικα οπως προανεφερα ενα γρηγορο μηχανημα αναφορικα με το web browsing κ τις λοιπες εφαρμογες. Δεν θελω να μου προτεινετε μοντελα ( αν και θα το εκτιμουσα ) οσο θελω να μου πειτε τη γνωμη σας σχετικα με την αξιοπιστια αναμεσα σε αυτες τις 2 // Samsung και τις LG // εταιρειες. Τι λεει η εμπερια σας ;; Τι θα προτιμουσατε ;;; Σας ευχαριστω
isay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Επικεντρώσου στο θέμα πολύ καλή εικόνα-ήχο και για το smart κράτα τα απολύτως βασικά. Απο εκει και πέρα πάρε και ένα android tv box (δες σχετικό νήμα συζητησης) και θα κάνεις παπαδες σε σχέση με οποιαδηποτε smart tv. Το πλεονεκτημα ειναι οτι σε 1-2 χρόνια που το smart feature της τηλεορασης σου θα ειναι άχρηστο (θα εχει γινει outdated και αργό) το box θα αντέχει ακομα, αλλα ακομα και να μην αντεχει, παιρνεις ενα άλλο και ξανακάνεις την τηλοεοραση σου smart και γρηγορη για τα τοτε δεδομενα.
giantzeron Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ! Κατα πως φαίνεται μαλλον 55αρα χρειάζομαι. Αλλα πραγματικα ειναι τοσα τα παρεμφερή μοντέλα με μικρές διάφορες που εχω χασει λιγο τη "μπάλα". Θα παραμείνω ανοιχτός σε προτάσεις αλλων εταιρειών όπως η lg και η Sony αλλα θα βάλω ως πρωτη επιλογή την Samsung. Βαση αυτών σε 55 ίντσες με ενα budget κοντα στα 700 ευρω τι θα προτεινατε;; ( ξερω ξερω, πιο πριν εγραψα οτι δε θέλω προτάσεις αλλα αναγκαστηκα να ανακάλεσε τα λεγόμενα μου )
chriszla Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Στις 55' με budget στα 700€ δεν έχεις και πολλές επιλογές σε επώνυμη τηλεόραση 4K. Καλή επιλογή είναι η Samsung 55mu6120. 2
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Κάνε υπομονή μερικές μέρες, μέχρι την Παρασκευή μπορεί να τύχει τίποτα καλό.
giantzeron Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αναμεσα στην LG 49SJ810V και Samsung UE49MU6400 ποια θα προτεινατε ;;;
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 σαφώς την samsung η lg δεν είναι καν true 4k
giantzeron Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δυστηχως δε χωράει η 55αρα εκει...που ήθελα να την τοποθέτησω. Αυτο αναφορικά με την διάσταση. Παντως το συγκεκριμένο μοντέλο της LG το εκθειάζουν παντού - ειδικα σε ξένα sites - μου κανει εντύπωση. Επιπλέον και το συγκεκριμένο μοντέλο έχει την τιμή αυτη λόγω black Friday. 1000+ είχε και ακόμα έχει σε κάποια καταστήματα..
giantzeron Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 σαφώς την samsung η lg δεν είναι καν true 4k Εν τελη ο τελικος κριτης..ητνα τα ματια μου....διπλα διπλα δεν υπηρχε θεμα συγκρισης - η Samsung ηταν επιπεδα καλυτερη. Ας ελπισω οτι δε θα πεσει πιο κατω απο τα 670 μεχρι την επιμαχη μαυρη παρασκευη γιατι δε κρατηθηκα και την αγορασα /// θα βαραω το κεφαλι μου μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα