Προς το περιεχόμενο

Χαλασε ο HD ???

ikaros81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ειχα αγορασει 2 σκληρους WD RAPTOR για να του κανω RAID 0. Τους συνδεω και τους 2 και ολα ειναι μια χαρα. Βαζω τα WIN XP βλεπει το RAID και παει να κανει format. Και εκει κολαει και ακουω ενα tic tac στον σκληρο τον εναν. Κανω restart, και δεν τον αναγνωριζει τον σκληρο. Λεω μεσα μου παει χαλασμενο θα αγορασα. Τον βγαζω και δουλευω με τον εναν τον RAPTOR. Μετα απο κανα 2 μερες τον εβαλα και παλι τον αλλο σκληρο, στην αρχη ακουω ενα τικ τακ παλι, κανω restart και δια θαυματος σταματησε το τικ τακ και τον αναγνωρισε. Οπα λεω κατι παιζετε εδω περα. Μπαινω στα WIN XP και παω να του κανω format απο εκει περα. Και αμεσως παρουσιασε το ιδιο προβλημα. Απο τροφοδοτικο εχω ενα Hiper Power 520 Watt που ειναι καλο τροφοδοτικο, οποτε δεν νομιζω να θπαρχει προβλημα ρευματος. Λετε να παιζετε κατι αλλο, η απλως ο σκληρος ειναι για αλλαγη ??? ??

Α και κατι ακομα, οταν εβαλα το λειτουργικο στον Raptor, γενικα μου δημιοργουσε προβληματα, οταν εβαλα το λειτουργικο στον ΕΙDE σκληρο που εχω παιζει μια χαρα. Τι μπορει να φταιει για αυτο ????

Δημοσ.

Ikaros merikes fores merikoi skliroi k genikos syskeyes mporei na parousiasoun problima apo tin arxi. Elattomatiko kommati.

Mallon o enas apo tous 2 sklirous sou einai xalasmenos...Ara piso stin etaireia pou exei egkyisi na ston allaksoune...

Prepei na ftaiei pou sou parousiazei problima i symbatotita tou sklirou me ton ypologisti... Kanenas driver isos i kati tetoio. Gia koitakse to.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...