agnostos13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αναζητώ κάποιο tablet αντίστοιχο του Nexus 7 (2013) που έχει πλέον καταργηθεί και είναι εξαιρετικά δύσκολο να το βρείς ακόμα και μεταχερισμένο. Θα χρησιμοποιηθεί για τοποθέτηση σε αυτοκίνητο ως μονάδα inforainment. Οι εφαρμογές που θα χρησιμοποιηθούν είναι κυρίως multimedia, browsing, gps και social media... Αυτά που μας ενδιαφέρουν: -μέγεθος 7-8" -καλή οθόνη (κατά προτίμηση ips) -να μην lag-άρει -να υποστηρίζει otg (γιά να συνδεθεί reverse camera/dvb-t κλπ) -να έχει virtual function buttons (homebutton κλπ) -να έχει gps -να έχει ενσωματωμένο fm-radio (κατά προτίμηση) -να μην έχει λογότυπα στην πρόσοψη (για να φαίνεται όσο πιό oem γίνεται) -να κοστίζει μέχρι 150€ (ωστέ να μην αποτελεί ισχυρό κίνητρο για κλοπή) -να δέχεται rooting Έχω δει το Lenovo Tab 4 8" αλλά δεν ξέρω αν οι επιδόσεις του είναι ικανοποιητικές, χώρια του οτί δεν έχω ακούσει καλά σχόλια για συσκευές lenovo με android... Αναμένω τις απόψεις-προτάσεις σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manousos82003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχεις καλυτερη επιλογη απο το Lenovo...Απο θεμα επεξεργαστη θα μεινεις αρκετα ικανοποιημενος, παρτο απο το Gearbest που κατα καιρους το βαζει με εκπτωση... Για αυτο με το λογοτυπο ζητας πολλα, πως θα διαφημιστουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή επιλογή και μπαταρία κτήνος. Έχω το 10" tab4 και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Για μένα η καλύτερη επιλογή είναι αυτό https://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Για μένα η καλύτερη επιλογή είναι αυτό https://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html Έιδα και αυτό, πολύ καλό, αλλά δεν το βρήκα κάπου από Ελλάδα και από όσο ξέρω αποστολή από Κίνα περνάει τελωνείο πιά (έκτος και αν παίζει κάποια μέθοδος που μπορείς να το παρακάμψεις) και καταντάει ασύμφορη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έιδα και αυτό, πολύ καλό, αλλά δεν το βρήκα κάπου από Ελλάδα και από όσο ξέρω αποστολή από Κίνα περνάει τελωνείο πιά (έκτος και αν παίζει κάποια μέθοδος που μπορείς να το παρακάμψεις) και καταντάει ασύμφορη...Με EU Express δεν περνάς τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με EU Express δεν περνάς τελωνείο. Θα το σκεφτώ μιάς και αφενός το κόστος ανεβαίνει (~140€) και αφετέρου πρακτικά δεν έχω εγγύηση μιάς και αν ζητηθεί να σταλεί πίσω σε περίπτωση βλάβης είναι πολύ πιθανό να πέσει άκυρο από τη μεταφορική (κατά τον έλεγχο) λόγω μπαταρίας... Βέβαια σαφώς μίλάμε για μιά πολύ καλύτερη συσκευή από το tab 4 στα ίδια (και λιγότερα) χρήματα! Μεγάλο το δίλημμα... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2017 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα το σκεφτώ μιάς και αφενός το κόστος ανεβαίνει (~140€) και αφετέρου πρακτικά δεν έχω εγγύηση μιάς και αν ζητηθεί να σταλεί πίσω σε περίπτωση βλάβης είναι πολύ πιθανό να πέσει άκυρο από τη μεταφορική (κατά τον έλεγχο) λόγω μπαταρίας... Βέβαια σαφώς μίλάμε για μιά πολύ καλύτερη συσκευή από το tab 4 στα ίδια (και λιγότερα) χρήματα! Μεγάλο το δίλημμα... Ναι σε αυτό με την εγγύηση έχεις δίκιο, υπάρχει ένα ρίσκο.Πάντως η σύγκριση είναι αισθητή ποιο είναι καλύτερο https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8602&idPhone2=8559 Επίσης βλέπω ότι το tab 4 δεν έχει otg που θες. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2017 από saruman123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ναι σε αυτό με την εγγύηση έχεις δίκιο, υπάρχει ένα ρίσκο. Πάντως η σύγκριση είναι αισθητή ποιο είναι καλύτερο https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8602&idPhone2=8559 Επίσης βλέπω ότι το tab 4 δεν έχει otg που θες. Στο συγκρητικό του gsmarena βλέπω οτί το tab3 plus δεν έχει fm-radio αλλά σε κάτι review που έχω δει εμφανίζεται εφαρμογή fm-radio! Γιά το tab4 που το βρήκες οτί δεν υποστηρίζει otg; ΥΓ. Μάλλον θα περιμένω καμία προσφορά Black-Friday/Cyber-Monday για το tab3 plus μπας και πέσει κάτω από 100 ευρώ να το τσιμπήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στο συγκρητικό του gsmarena βλέπω οτί το tab3 plus δεν έχει fm-radio αλλά σε κάτι review που έχω δει εμφανίζεται εφαρμογή fm-radio! Γιά το tab4 που το βρήκες οτί δεν υποστηρίζει otg; ΥΓ. Μάλλον θα περιμένω καμία προσφορά Black-Friday/Cyber-Monday για το tab3 plus μπας και πέσει κάτω από 100 ευρώ να το τσιμπήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στο συγκρητικό του gsmarena βλέπω οτί το tab3 plus δεν έχει fm-radio αλλά σε κάτι review που έχω δει εμφανίζεται εφαρμογή fm-radio! Γιά το tab4 που το βρήκες οτί δεν υποστηρίζει otg; ΥΓ. Μάλλον θα περιμένω καμία προσφορά Black-Friday/Cyber-Monday για το tab3 plus μπας και πέσει κάτω από 100 ευρώ να το τσιμπήσω... Δεν υποστηρίζει. Στο λέω εγώ που το έχω και το δοκίμασα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... Βρέθηκα ένα βήμα από την αγορά του tab3 plus 8" αλλά κόλλησα σε κάτι εξαιρετικά σημάντικο για τη χρήση που θα γίνει. Από ότι μου είπε ο πωλητής δεν υποστηρίζει otg και ταυτόχρονη φόρτιση (με την χρήση αντίστοιχου hub) πράγμα που κάνει το Nexus. Αυτό γνωρίζετε αν είναι κάτι που έχει να κάνει με το software και μπορεί να διορθωθεί (με rom,tweak κλπ) ή αφορά το hardware της συσκευής και άρα δεν αλλάζει; Είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν είναι πρακτικό να χρειάζεται να πατάς κουμπί στο hub (που θα είναι καταχωνιασμένο) για να γυρίσει από τη φόρτιση στο otg για την χρήση της κάμερας οπισθοπορείας, του δέκτη dvb-t κλπ, και τούμπαλιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Κανένας που να γνωρίζει τι παίζει με το otg και την φόρτιση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ίσως με ένα y otg καλώδιο, αν όχι κατά κανόνα οι πολικότητες καλωδίων και μπαταριών δεν μπορούν να αλλαχτούν με software. Όσο πιο μεγάλη η μπαταρία τόσο πιο απίθανο να τραβήξει ρεύμα από το y(εμπειρικά το λέω το τελευταίο). Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2017 από KyrGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω περίμενα οτι θα γίνεται... Υπαρχει κανεις που να το εχει δοκιμάσει σε Tab3 8 plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα