Despotas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σε προσφορά Black Friday ποντίκια και πληκτρολόγια Fnatic: https://eu-shop.fnatic.com/collections/gaming-mice https://eu-shop.fnatic.com/collections/keyboards Τα ποντίκια διαθέτουν τον PMW-3310, έναν από τους καλύτερους sensors. Τα πληκτρολόγια έχουν αυθεντικούς Cherry διακόπτες και κόκκινο φωτισμό. 3
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 10ε κάτω τα βλέπω τα πληκτρολόγια , κοιτάω κάτι λάθος?
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σιγά την γενναιόδωρη BF προσφορά, ειδικά για τα πληκτρολόγια είναι αστεία όπως είπε και ο φίλος απο πάνω.
MessatsuRoku Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δεν λεει καθολου για 70 ευρω... τα ποντικια μου φενονται οκ για ενα 30αρι
dimips Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 παιδιά μια βοήθεια, για πληκτρολόγηση τι switches να επιλέξω;; Γράφω κατεβατές εργασίες κάθε μέρα και το απλό πληκτρολόγιο επειδή γράφω γρήγορα και νευρικά δε τα πιάνει όλα και για να μην πιάνω το ποντίκι αναγκαστικά σβήνω και ξαναγράφω και είναι χρονοβόρο. Αυτοί οι silent red που είναι ακριβότεροι είναι και καλύτεροι;
Despotas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σιγά την γενναιόδωρη BF προσφορά, ειδικά για τα πληκτρολόγια είναι αστεία όπως είπε και ο φίλος απο πάνω. Δεν έχουν μεγάλη έκπτωση όντως αλλά για πληκτρολόγιο με αυθεντικούς Cherry διακόπτες θεωρώ πως είναι καλή τιμή. Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να αποφασίσει. παιδιά μια βοήθεια, για πληκτρολόγηση τι switches να επιλέξω;; Γράφω κατεβατές εργασίες κάθε μέρα και το απλό πληκτρολόγιο επειδή γράφω γρήγορα και νευρικά δε τα πιάνει όλα και για να μην πιάνω το ποντίκι αναγκαστικά σβήνω και ξαναγράφω και είναι χρονοβόρο. Αυτοί οι silent red που είναι ακριβότεροι είναι και καλύτεροι; Προτείνω καφέ διακόπτες για τη περίπτωση αυτή. 1
dimips Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχουν μεγάλη έκπτωση όντως αλλά για πληκτρολόγιο με αυθεντικούς Cherry διακόπτες θεωρώ πως είναι καλή τιμή. Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να αποφασίσει. Προτείνω καφέ διακόπτες για τη περίπτωση αυτή. Αυτά τα πληκτρολόγια είναι καλής ποιότητας; Ένα 70ρι θα το δώσω αν είναι να δω διαφορά. Έχει και wrist rest που το χρειάζομαι γιατί έχουν μελανιάσει οι καρποί μου. Και τα μεταφορικά είναι free για άνω των 50ε, σου δίνουν και μια μπάλα για το δέντρο χαχαχα.
Despotas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ορίστε: http://lmgtfy.com/?q=fnatic+rush+pro+keyboard+review
dimips Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ορίστε: http://lmgtfy.com/?q=fnatic+rush+pro+keyboard+review έχεις δίκιο, το κοίταξα, πλαστικούρα λένε μερικοί, αλλά εμένα με νοιάζει η πληκτρολόγηση, αφού τα switches είναι καλά τότε θα είναι κομπλέ. edit: Το παρήγγειλα με brown switches και με τον κωδικό FNCCOD πάει 10% κάτω, στα 63 ευρώ Ευχαριστώ 3
Luciddream Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εγώ το έχω με brown switches απο πέρυσι και είναι μια χαρά. είναι το 2ο μου μηχανικό το 1ο είναι το Corsair K70, αλλά όταν το αλλάζω είτε προσωρινά είτε για αρκετό καιρό δεν μου λείπει τίποτα απτο Corsair. 1
dimips Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εγώ το έχω με brown switches απο πέρυσι και είναι μια χαρά. είναι το 2ο μου μηχανικό το 1ο είναι το Corsair K70, αλλά όταν το αλλάζω είτε προσωρινά είτε για λίγο καιρό δεν μου λείπει τίποτα απτο Corsair. Τα corsair απ΄ ότι διάβασα είναι τα καλύτερα, αλλά λίγο που έψαξα, με 63 ευρώ δε βρήκα κάτι άλλο, προς το παρόν, δε ξέρω τι θα γίνει τη black friday, αλλά είμαι σίγουρος πως οι "εξευτελιστικές" τιμές ή δε θα έρχονται Ελλάδα ή δε θα τις προλάβω.
MessatsuRoku Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τα corsair απ΄ ότι διάβασα είναι τα καλύτερα, αλλά λίγο που έψαξα, με 63 ευρώ δε βρήκα κάτι άλλο, προς το παρόν, δε ξέρω τι θα γίνει τη black friday, αλλά είμαι σίγουρος πως οι "εξευτελιστικές" τιμές ή δε θα έρχονται Ελλάδα ή δε θα τις προλάβω. Για corsair k70 κοιτα στο πλαισιο, περιμενω να τα βγαλει προσφορα για bf 1
dimips Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Για corsair k70 κοιτα στο πλαισιο, περιμενω να τα βγαλει προσφορα για bf Το παρήγγειλα ήδη. Αν από 140 το πάνε το k70 στα 70, τι να πω, θα είμαι άτυχος αλλά δε πειράζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα