Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Άν δεν την βλέπεις στο bios όχι Κάνε clear cmos παραδοσιακά όπως σου είπα πρίν και κούμπωσε την καλά.
Baze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Οχι φιλε παλι τιποτα.. Και κλακ εκανε η γραφικων και την μπαταρια εβγαλα αλλα τιποτα. Σημα μονο απο iGPU και στο.bios δεν την διαβαζει
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 σίγουρα δουλεψε η gpu αλλού; Την μπαταρία την έβγαλες ενω είχες βγάλει και το pc εκτός ρεύματος;
Baze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ναι και στα δυο.. Υπαρχει καποια αλλη πιθανη λυση η να παρω τηλεφωνο και να αρχισω να βριζω τον τεχνικος αυριο; Γιατι η διαδικασια για να την ξαναστειλω και χρονοβορα ειναι και εχει εξοδα. Ειμαι αθηνα και το καταστημα κρητη και τα μεταφορικα πηγαινελα ειναι 25 ευρω
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ερώτηση κρίσεως. Ποιο τροφοδοτικό έχεις;
Baze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Rmx 650 επισης καινουριο. Η μητρικη μεταχειρισμενη απο εδω ηταν και ο επεξεργαστης αλλα ειναι καινουρια πραγματα και αρχικα δουλευαν ολα κανονικοτατα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δές άν κάνει καλή επαφή το καλώδιο ρεύματος ή άλλαξέ το το rmx έχει μπόλικα. Με κλειστό το pc ε;
Baze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Η καρτα φαινεται να παιρνει ρευμα και λαμπακια και fans ολα. Ουτε το.λαμπακι της καρτας οτι δεν παιρνει αρκετο ρευμα αναβει.. Επισης το pc λυθηκε και ξαναστηθηκε σημερα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Λύσ'τα όλα και ξανασύνδεσέ τα. Δεν έχει λογική κάτι δεν κούμπωσες σωστά. Άλλη κάρτα γραφικών για δοκιμή παίζει;
Baze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ναι εχω δοκιμασει και αλλη καρτα γραφικων και τα παντα. Δεν αλλαζει κατι. Επειδη αρχισα να απογοητευομαι θα παω αυριο σε εναν τεχνικο εδω αθηνα γιατι αλλο να στα περιγραφω και αλλο να το δει καποιος . Σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου και τη βοηθεια σου παντως!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ναι εχω δοκιμασει και αλλη καρτα γραφικων και τα παντα. Δεν αλλαζει κατι. Επειδη αρχισα να απογοητευομαι θα παω αυριο σε εναν τεχνικο εδω αθηνα γιατι αλλο να στα περιγραφω και αλλο να το δει καποιος . Σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου και τη βοηθεια σου παντως! αφου δεν δουλεύει με άλλη κάτι παίζει με τη μητρική.
Baze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Και τι δηλαδη βαριοταν να την στειλει για rma το καταστημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Και τι δηλαδη βαριοταν να την στειλει για rma το καταστημα; Για να μου λές οτι στην έστειλαν την ίδια μέρα ή βαριούνται ή κάνεις κάτι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα