Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άν δεν την βλέπεις στο bios όχι

Κάνε clear cmos παραδοσιακά όπως σου είπα πρίν και κούμπωσε την καλά.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι φιλε παλι τιποτα.. Και κλακ εκανε η γραφικων και την μπαταρια εβγαλα αλλα τιποτα. Σημα μονο απο iGPU και στο.bios δεν την διαβαζει

Δημοσ.

σίγουρα δουλεψε η gpu αλλού;

Την μπαταρία την έβγαλες ενω είχες βγάλει και το pc εκτός ρεύματος;

Δημοσ.

Ναι και στα δυο.. Υπαρχει καποια αλλη πιθανη λυση η να παρω τηλεφωνο και να αρχισω να βριζω τον τεχνικος αυριο; Γιατι η διαδικασια για να την ξαναστειλω και χρονοβορα ειναι και εχει εξοδα. Ειμαι αθηνα και το καταστημα κρητη και τα μεταφορικα πηγαινελα ειναι 25 ευρω

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Δημοσ.

Rmx 650 επισης καινουριο. Η μητρικη μεταχειρισμενη απο εδω ηταν και ο επεξεργαστης αλλα ειναι καινουρια πραγματα και αρχικα δουλευαν ολα κανονικοτατα

Δημοσ.

Δές άν κάνει καλή επαφή το καλώδιο ρεύματος ή άλλαξέ το το rmx έχει μπόλικα.

Με κλειστό το pc ε;

Δημοσ.

Η καρτα φαινεται να παιρνει ρευμα και λαμπακια και fans ολα. Ουτε το.λαμπακι της καρτας οτι δεν παιρνει αρκετο ρευμα αναβει.. Επισης το pc λυθηκε και ξαναστηθηκε σημερα

Δημοσ.

Λύσ'τα όλα και ξανασύνδεσέ τα. Δεν έχει λογική κάτι δεν κούμπωσες σωστά.

Άλλη κάρτα γραφικών για δοκιμή παίζει;

Δημοσ.

Ναι εχω δοκιμασει και αλλη καρτα γραφικων και τα παντα. Δεν αλλαζει κατι. Επειδη αρχισα να απογοητευομαι θα παω αυριο σε εναν τεχνικο εδω αθηνα γιατι αλλο να στα περιγραφω και αλλο να το δει καποιος . Σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου και τη βοηθεια σου παντως!

Δημοσ.

Ναι εχω δοκιμασει και αλλη καρτα γραφικων και τα παντα. Δεν αλλαζει κατι. Επειδη αρχισα να απογοητευομαι θα παω αυριο σε εναν τεχνικο εδω αθηνα γιατι αλλο να στα περιγραφω και αλλο να το δει καποιος . Σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου και τη βοηθεια σου παντως!

αφου δεν δουλεύει με άλλη κάτι παίζει με τη μητρική.

Δημοσ.

Και τι δηλαδη βαριοταν να την στειλει για rma το καταστημα;

Για να μου λές οτι στην έστειλαν την ίδια μέρα ή βαριούνται ή κάνεις κάτι λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...