Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστειλα τη μητρικη στην εγγυηση και ο τυπος μ λεει οτι ολα δουλευουν κομπλε και την εστειλε πισω την ιδια κιολας μερα. Το προβλημα ηταν οτι δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων ουτε στα display adapters αλλα ουτε στο bios που εχει ενδειξεις με το τι ειναι συνδεδεμενο στη μητρικη. Η καρτα γραφικων γενικα δουλευει την εχω βαλει σε αλλο pc. Το debug led στην μητρικη ΔΕΝ αναβει αρα δεν θα επρεπε να εχω προβλημα. Το συστημα δουλευε κανονικα μεχρι που ξαφνικα δεν ειχα καθολου display απο καρτα γραφικων μια μερα που ανοιξα τον υπολογιστη. Δοκιμαζω τωρα με bios update που λογικα δεν θα ειχε θεμα αφου ο τεχνικος ειπε οτι δουλευει Κανονικα.Το pc δειχνει με την iGPU. Μπορει να τα λεω μπερδεμενα αλλα κοντευω να τρελαθω. Ας βοηθησει καποιος.

Δημοσ.

όταν έχεις συνδεδεμένη την gpu έχεις εικόνα απο την igpu εννοείς;

Δημοσ.

Εχω την gpu μεσα αλλα δουλευει μονο απο με τα iGPU. και με το hdmi στην μητρικη.

Οταν εχω το hdmi στην γραφικων δεν εχω σημα

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε. Όταν είναι κουμπωμένη η gpu παύει το σήμα απο την i. Δοκίμασες clear cmos;

Δημοσ.

Πως το κανω αυτο; Εχει και κουμπι νομιζω η μητρικη πισω

Το παταω με ανοιχτο.το pc η με κλειστο;

Δημοσ.

κλειστό βγάζεις ρεύμα βγάζεις μπαταρία μητρικής πατάς πολλές φορές το power ξαναβάζεις μπαταρία συνδέεις ρεύμα και δοκιμάζεις (traditional way)

Δημοσ.

Και ερωτώ, μπας και πέθανε η GPU;

την έχει βάλει σε άλλο pc και δουλεύει

Δημοσ.

Το εκανα απο το κουμπι, ξανασυνδεσα το hdmi στην γραφικων αλλα παλι τιποτα..

Η gpu δουλευει σε αλλο pc και ειναι του κουτιου η gtx 1070

Δημοσ.

Δοκίμασε σε άλλη θύρα το καλώδιο αρχικά και σε άλλη θύρα την κάρτα γραφικών. Έχεις τρείς σύνολο βάλ'την στην μεσαία

Δημοσ.

Τα εχω δοκιμασει ολα.αυτα και δεν.. Και στο αλλο pci express παλι τιποτα. Ο τεχνικος μου ειπε κατι οτι ειχα ενεργοποιημενο το multimonitor πραγμα που απο οτι βλεπω στο bios δεν παιζει και οτι σε εκεινον δουλεψε

Δημοσ.

Δεν το έκανες σωστά 100%

Βγάλε και ξαναβάλε την gpu στην ίδια θύρα που είναι να ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος όταν κουμπώσει

Δημοσ.

μπες bios και βάλε default settings ό,τι δλδ θα πετύχαινες με cmos.

Φυσικά και όλα όσα λέμε τα κάνεις με κλειστό το Pc

Δημοσ.

Θα δοκιμασω αλλη μια φορα να βγαλω βαλω την γραφικων και μετα default settings στο bios. αν δεν δουλεψουν αυτα ενα format θα μπορουσε να λυσει το προβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...