Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα είσαι από Αστικό Κέντρο στο οποίο δεν θα ενεργοποιηθεί vectoring.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε εμένα βγάζει επιλογή για 100, αλλά όχι για 200... γατί γίνεται αυτό? το καινούριο καφάο είναι αρκετά κοντά.. μάξ 150μ

Δημοσ.

Η εταιρεια αυτη λειτουργει στα ορια του ψεματος , της απατης , της ψευδαισθησης , της εικασιας , της παραπλανησης. Η εμπειρια μου ειναι με δυο εταιρειες τον ΟΤΕ και την λεγαμενη. Εχουν master στην εξαπατηση.

Πχ Για να μην ειμαι και offtopic , θα πετυχαινει ο τελικος χρηστης ελλειινες ταχυτητες και αυτοι θα λενε οτι ΠΑΝΤΑ φταιει ο χαλκος!!! 

• Like 3
Δημοσ.

Να δημοσιευσουν ποσα core routers εχουν τι χρονολογιας κι τι uplinks εχουν .... Και εγω ανακοινωνω οτι ειμαι αστροναυτης ...

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε καν Fiber (αλλά ΧΑΛΚΟΣ) και τιμές εξωπραγματικές!!! Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!!!

Στη Βουλγαρία έχουν ΟΠΤΙΚΗ (και όχι γιαλαντζί) με 20 ευρώ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή, βρε παιδιά, έχουμε όλοι VDSL και «μας μάρανε» η οπτική;

Εδώ, σε κεντρικότατο σημείο, τρέχουμε ακόμα με 8MB ADSL, και δεν τολμάμε να ανεβάσουμε προφίλ πιο πάνω γιατί καταρρέει η σύνδεση...

Το δούλεμα από τις εταιρείες πάει σύννεφο και έχουμε καταλήξει μια τριτοκοσμική χώρα σε ταχύτητες...

• Like 6
Δημοσ.

αυτο δν καταλαβαινω κ εγω..

Καλα καλα δν εχει τελειοποιηθει το vdsl κ περναμε σ αλλο σταδιο τρ?Καποια σπιτια δν εχουν καν γραμμη γτ δν υπαρχουν καφαο,καλωδια,κλπ κλπ..Μηπως να ξεκιναγανε απο εκει ΟΤΕ κ σια?

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια επειδή απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι εδώ μέσα τοποθετήστε χωρίς να έχετε ιδέα τι λέτε.

Το FTTC σημαίνει fiber to the cabinet. Δηλαδή; Οπτική ίνα μέχρι το KV (aka ΚΑΦΑΟΥ). Από εκεί και μετά είναι χαλκός.

H τεχνολογία VDSL Vectoring είναι εξέλιξη του VDSL2 και θα δίνει ταχύτητες πάνω από τον χαλκό στα 100 Μbps για FTTC και στα 200 Μbps για αρχιτεκτονικές FTTB (οπτική ίνα μέχρι το κτήριο).

Μπορεί να δώσει παραπάνω; Ναι. Αλλά επειδή τα προγράμματα είναι συγκεκριμένα, και πρέπει όλοι οι πελάτες να έχουν σχεδόν ίδιες ταχύτητες θα είναι κλειδωμένο εκεί. Για να μην έχουμε τις ομορφιές της ADSL εποχής.

Γιατί η ταχύτητα ανεβάσματος κλειδώνει στα 10; Για να έρχεται πιο οικονομικά στους παρόχους. Αν ήταν 100/100 θα ήθελαν περισσότερο bandwidth, εξοπλισμό, και θα υπήρχε παραπάνω crosstalk χωρίς λόγο.

• Like 3
Δημοσ.

Ούτε καν Fiber (αλλά ΧΑΛΚΟΣ) και τιμές εξωπραγματικές!!! Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!!!

Στη Βουλγαρία έχουν ΟΠΤΙΚΗ (και όχι γιαλαντζί) με 20 ευρώ!!!

Οπτική μέχρι πού;

Έχεις λινκ να το δούμε;

σε εμένα βγάζει επιλογή για 100, αλλά όχι για 200... γατί γίνεται αυτό? το καινούριο καφάο είναι αρκετά κοντά.. μάξ 150μ

Τα 200 είναι FTTH.

Κατά πάσα πιθανότητα είσαι από Αστικό Κέντρο στο οποίο δεν θα ενεργοποιηθεί vectoring.

Vectoring περίμενε μόνο από KV. Όχι από αστικό κέντρο.

Δημοσ.

Η ταχύτητα θα διαφοροποιείται και σε αυτήν την περίπτωση αν ειναι πολλοί οι χρήστες που θα την βάλουν απο ένα συγκεκριμένο καφαο; δηλαδή αν ενα καφαο δέχεται 500 συνδέσεις (λεμε τωρα) και οι 500 βάλουν ένα απο αυτά τα πακέτα, θα έχουν όλοι την ιδια ταχύτητα 100 και 200 Mbps ή επειδή ειναι παρα πολλοί θα πέφτει η ταχύτητα;

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση?
Ξερουμε μηπως κατι για κεντρο αθηνας - Γκυζη? 

Ποιος εχει παρει την περιοχη εδω, αν υπαρχει καποια ημερομηνια για εργασιες και συνδεση.... και γενικα.
Υπαρχει μηπως καποιος χαρτης - χρονοδιαγραμμα που να λεει ολα τα παραπανω στοιχεια???

Γιατι ενω διαφημιζουν για 100αρες και 200αρες ταχυτητες, οπτικες ινες και αλλα τετοια εμεις στο κεντρο-κεντρο (!!!) της αθηνας γκυζη-πανορμου-αμπελοκηποι-κυψελη κοιταμε τις ταχυτητες αυτες με τηλεσκοπιο. Ουτε καν στην διαδικασια να σκαψουν εστω σιγα σιγα δεν εχουν μπει.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε φτάσαμε στις οπτικές ίνες. Εγώ Περιστέρι Νέα Ζωή έμπαινα με 6,5-7 και τώρα μπαίνω με 4-4,5. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ).

Υ.Γ. και απ' ότι βλέπω στο σχεδιάγραμμα θα μείνω για αρκετό καιρό έτσι. 

• Like 3
Δημοσ.

Καθε φορα που διαβαζω για οπτικες ινες και ειδικα απο εναλλακτικους, πεφτει ενα Mbps απο τα 6-7 της 24αρας συνδεσης μου και κανω ρισετ το ρουτερ για να στανιαρει...

• Like 4
Δημοσ.

Εγω που μενω Καλαματα και ειναι απο τις πιλοτικες περιοχες που εφαρμοζεται. 15 λεπτα απο το κεντρο της πολης με τα ποδια σε οικισμο Εργατικης Κατοικιας δεν εχει ΚΑΝ VDSL. Η ταχυτητα μου με Forthnet (NOVA) ηταν 12mbps στην αρχη, τωρα 3 χρονια μετα εχω 5,5MBPS επειδη δινουν σε πολλους λεει απο το κουτι (προφανως γελοιες δικαιολογιες οτι φταιει ο χαλκος και αφου βριστικα με 1 τεχνικο γτ του εξηγουσα πως γινεται να φταιει ο χαλκος ανθρωπε που κλειδωνα στα 12 τοτε δεν ειχα χαλκο;! μου ειπαν οτι απλα ειναι θεμα ΟΤΕ γτ δε τους δινει bandwith). VDSL δεν υποστηριζει ΚΑΜΜΙΑ εταιρεια και δεν μπορουν καν να μου κανουν upsell. Η οπτικη ινα τους μαρανε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...