Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού τα έπεξε το g810 (κάνει double tap σε κάποια keys) ,κάνοντας αναζήτηση νέου,έπεσα πάνω σε αυτή την προσφορά 

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/158167-coolermaster-quick-fire-xti

διαθέσιμα από ένα κομμάτι σε the mall και συγγρού

έχοντας και έκπτωση από την bonus card άλλα 10 ευρώ ,λέω εδώ είμαστε,cherry brown cm με 80-90 ευρώ,δε παίζει αλλού..και έτσι σήμερα το απόγευμα πήγα στο the mall..

έπεσα όμως σε ΠΑΓΙΔΑ ,γιατί τα κομμάτια είναι εκθεσιακά και όχι σφραγισμένα,κάτι που δεν αναγράφεται στο site.Συγκεκριμέα αναγράφει "περιορισμένα κομάτια"

Άν και φαινόταν σε άριστη κατάστασηη και η χρήση του θα ήταν περιστασιακή,που περναει ο πελάτης και πατάει μερικά keys,προσωπικά θέλω να ανοίξω τη ζελατίνα ;)

αποτέλεσμα να τους 'κράξω' γιατί όχι μόνο δεν το γράφουν αλλά και ο υπάλληλος μου είπε πως έπρεπε να το καταλάβω...ναι να μυρίσω τα νύχια μου ..πλήρωσα και το παρκιν και όλα καλά  :whistle:

anyway αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα ,μιας και υπάρχει κανονικά συσκευασία και εγγύηση τα κομάτια υπάρχουν ,αλλά και προσοχή με το κατάστημα για αυτή του την τακτική γιατί φαντάζομαι θα είναι συστηματική 

• Like 5
Δημοσ.

Δυστυχώς ο Κωτσόβολος όταν βγάζει κάποιες καλές προσφορές και έχει διαθέσιμη μόνο την επιλογή "παραλαβή απο κάποιο καταστήμα", κατά πάσα πιθανότητα είναι εκθεσιακά τα προϊόντα αυτά.

Αν το ανέφερε στο site του, θα ήταν σίγουρα καλύτερα τα πράγματα.

Παλιότερα είχα καλέσει το τηλεφωνικό τους κέντρο για να μάθω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποιες "δελεαστικές προσφορές" και έμαθα την ιστορία περί των εκθεσιακών μοντέλων.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...