Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σύστημα της υπογραφής μου θέλω να μεγαλώσω τα GB της μνήμης του. Νομίζω πως η ΜοΒο μου δεν σηκώνει triple ή quad channel οπότε πηγαίνουμε σε dual. Ψάχνω κάτι σε 2x8 ή και μεγαλύτερο. Στο μυαλό μου έχω να αγοράσω 16GB και να πουλήσω τις παλιές, αλλά αν μπορέσουν και κάτσουν και οι 4 πάνω στην μητρική (συμβατότητα αλλά και πρόβλημα με ψήκτρα επεξεργαστή, σε αυτές που έχω αφαίρεσα τα μεταλλικά από πάνω για να με πάρει στο ύψος) θα τις κρατήσω όλες. Θέλω αν μπορείτε αντί να μου προτείνετε κάποιες να μου πείτε τι πρέπει να κοιτάξω ώστε την Παρασκευή να παραγγείλω εγώ τις πιο οικονομικές. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Eπειδή θα σου είναι δύσκολο να βρείς ακόμη ένα ίδιο σετ, πούλα και πήγαινε σε νέο 2x8. Αυτό τουλάχιστον θα έκανα εγώ. Υπάρχουν αγγελίες ενίοτε στα 90€ έχοντας 16άρες στα 1866+

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έψαξα στις αγγελίες νωρίτερα το απόγευμα και δεν βρήκα κάτι. Link.png Site: Αυτές μπορούν να μπουν στο σύστημα μου σαν 2 dual channel. Αξίζουν ή υπάρχουν και καλύτερες;

Δημοσ.

Εξαιρετικές μνήμες, πολύ φιλικές σε κάθε είδους μητρική, αλλά το 2017 να βάλεις σε μια Ζ97 4x4=16g είναι αμαρτία...

Φορτώνεις όλες τις θέσεις και αποκλείεις κάθε δυνατότητα για αναβάθμιση...

Ακόμα και να μείνεις στα 16g, καλύτερα να έχεις μόνο δύο θέσεις πιασμένες από άποψη ρευμάτων-θερμοκρασιών...

Αν κάνεις λίγο υπομονή μπορείς να βρεις στις αγγελίες 2x8=16g στα 1600Mhz+, σε τιμές από 80-100 ευρώ.

Δημοσ.

Εξαιρετικές μνήμες, πολύ φιλικές σε κάθε είδους μητρική, αλλά το 2017 να βάλεις σε μια Ζ97 4x4=16g είναι αμαρτία...

Φορτώνεις όλες τις θέσεις και αποκλείεις κάθε δυνατότητα για αναβάθμιση...

Ακόμα και να μείνεις στα 16g, καλύτερα να έχεις μόνο δύο θέσεις πιασμένες από άποψη ρευμάτων-θερμοκρασιών...

Αν κάνεις λίγο υπομονή μπορείς να βρεις στις αγγελίες 2x8=16g στα 1600Mhz+, σε τιμές από 80-100 ευρώ.

Εχουν ξεφυγει ακομα και στις αγγελιες τα ποσα ειναι τρελα.
Δημοσ.

Πραγματικά οι τιμές των αγγελιών είναι στα ίδια επίπεδα με τις καινούργιες. Δεν τους αδικώ, RAM είναι. Απλώς μετά τις 20/12 δεν θα έχω μνήμες και αυτός είναι λόγος που ψιλοβιάζομαι να παραγγείλω κάποιες. BTW αυτές του e-shop εξαντλήθηκαν.

Δημοσ.

Πραγματικά οι τιμές των αγγελιών είναι στα ίδια επίπεδα με τις καινούργιες. Δεν τους αδικώ, RAM είναι. Απλώς μετά τις 20/12 δεν θα έχω μνήμες και αυτός είναι λόγος που ψιλοβιάζομαι να παραγγείλω κάποιες. BTW αυτές του e-shop εξαντλήθηκαν.

Πάρε αυτές που σου είπα άν δεν βρείς κάτι σε μεταχειρισμένο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...