x+y=z Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, πως σας φαίνεται αυτή η τηλεόραση; Με απασχολεί ιδιαίτερα κάτι που διάβασα αναζητώντας πληροφορίες και απόψεις... Λένε ότι παρουσιάζεται ένα θέμα με τους υπότιτλους (αναπαράγοντας βίντεο από στικάκι), οι οποίοι εμφανίζονται πολύ χαμηλά, με αποτέλεσμα να χάνεται ένα μέρος των γραμμάτων, και επίσης εμφανίζεται και ένα μαύρο πλαίσιο πίσω από τους υπότιτλους. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που να έχει τη συγκεκριμένη τηλεόραση ή παρόμοιο μοντέλο; Είναι κάπως επείγον το θέμα, καθώς πρόκειται για αντικατάσταση τηλεόρασης. Σε περίπτωση που μπορώ να βοηθήσω κάποιους να πω πως αλλάζω για 2η LG 32" Smart TV. Και στις δύο περιπτώσεις λίγες μέρες πριν τελειώσει η εγγύηση (2 χρόνια)! Στην πρώτη τηλεόραση κάηκε εντελώς η λυχνία και υπήρχε μόνο ήχος. Μου έδωσαν όλα τα χρήματα να αγοράσω ό,τι θέλω από το κατάστημα αγοράς (ΠΛΑΙΣΙΟ). Στη δεύτερη υπήρξε και πάλι πρόβλημα με τη λυχνία, που μάλλον βάδιζε στα ίδια μονοπάτια με την προηγούμενη. Το πρόβλημα εδώ ήταν ότι τρεμόπαιζε η φωτεινότητα. Άλλαξαν λυχνία (+2 χρόνια εγγύηση) και όταν την έφεραν υπήρχε κάτι σαν σκιά ή σαν λεκές σε ένα σημείο, εσωτερικά του "γυαλιού". Πριν τον έλεγχο μου είπαν ή ότι πρόκειται για σκόνη εσωτερικά ή νέο πρόβλημα με τη λυχνία. Σήμερα μας πήραν τηλέφωνο και μας έδωσαν δύο επιλογές. Ή το χρηματικό ποσό και το χρησιμοποιώ όπως θέλω, και πάλι στο ΠΛΑΙΣΙΟ ή μια LG 43" Smart TV (δεν ξέρω ακριβές μοντέλο, δε μίλησα εγώ. αλλά ξέρω ότι είναι του 2017). Δε θέλω όμως πάλι τα ίδια σε δύο χρόνια... Πρέπει να απαντήσω αύριο-μεθαύριο, οπότε βοηθήστε! Πλησιάζει και Black Friday...
graphist83 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Γιατι δεν πας με ενα USB σε ενα κατάστημα να δεις αν ισχύει?
x+y=z Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το σκέφτηκα, αλλά είπα μήπως ήδη ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό. Αν πάω θα ενημερώσω... Μέχρι τότε όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
x+y=z Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το σκέφτηκα, αλλά είπα μήπως ήδη ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό. Αν πάω θα ενημερώσω... Μέχρι τότε όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Όλα οκ με την tv. Πήγα, ήλεγξα και ήρθα!
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τσάμπα την 43αρα ,αφου με το πιστωτικο που σου δίνουν παίρνεις μόνο 1 32αρα ,εγώ θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και 8α την τσίμπαγα ,δεν νομίζω να είσαι τόσο άτυχος και με την 2η ,εξάλλου και οι samsung το ίδιο προβληματικές είναι .Για να πω την γνώμη μου για τις lg πιστεύω πως είναι πολύ αξιόπιστες τηλεοράσεις καθώς εγώ και οι συγγενείς μου έχουν πολλές lg και καμία δεν έχει βγάλει πρόβλημα με μέτρια χρήση.
x+y=z Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Και? Μια χαρά οι υπότιτλοι, τα χρώματα και οι ρυθμίσεις. εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τσάμπα την 43αρα ,αφου με το πιστωτικο που σου δίνουν παίρνεις μόνο 1 32αρα ,εγώ θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και 8α την τσίμπαγα ,δεν νομίζω να είσαι τόσο άτυχος και με την 2η ,εξάλλου και οι samsung το ίδιο προβληματικές είναι .Για να πω την γνώμη μου για τις lg πιστεύω πως είναι πολύ αξιόπιστες τηλεοράσεις καθώς εγώ και οι συγγενείς μου έχουν πολλές lg και καμία δεν έχει βγάλει πρόβλημα με μέτρια χρήση. Με την 3η θες να πεις. Ήδη έχουν χαλάσει 2. Για LG είχα φοβερή άποψη, μέχρι τα προηγούμενα μοντέλα από αυτές που βγάζει τώρα. Δηλαδή τώρα φαντάσου ότι είχα την LF5800 και η προηγούμενη ήταν μία LB****. Οι παλιότερες σειρές ήταν πραγματικά πολύ καλές και δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Όπως κι εσύ έχουμε αρκετές στην οικογένεια. Μάλιστα έχω μία LG 23" TV-Monitor στο γραφείο από το '12 και είναι σαν καινούρια. Τα χρώματα όπως όταν την πήρα και δεν έχει προκύψει κάποιο θέμα. Οπότε γι'αυτό δεν πήρα την 43", συν ότι δεν χωράει στο δωμάτιο, όπου είχα την άλλη και γι'αυτό έψαχνα αποκλειστικά 32".
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 εγώ πάντως λέω να το ρισκάρεις ,εν ανάγκη παίρνεις και μια επέκταση εγγύησης και καθάρισες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα