Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το thread γιατί βλέπω πολλοί να ρωτάμε για τους media player των τηλεοράσεων, αλλά πουθενά να μην είναι μαζεμένες κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες.

Προσωπικά θέλω να αγοράσω μια Smart TV 40'' που ο media player της να υποστηρίζει απαραίτητα ελληνικούς υπότιτλους, μιας και βλέπω σειρές-ταινίες κλπ κυρίως μέσω torrent. Μέγιστο ποσό που μπορώ να διαθέσω ειναι μέχρι 450€.

Επειδή απ' ότι έχω καταλάβει δεν υποστηρίζουν όλες οι μάρκες τηλεόρασης ελληνικούς υπότιτλους, μπορείτε να μου πείτε χαρακτηριστικά ποιες να προτιμήσω και ποιες να αποφύγω;

Δημοσ.

ΣΑχεδον ολες οι επώνυμες υποστηριζουν. Επισης δεν ειναι κακο να πας σε καποιο καταστημα με το USB σου και να δοκιμάσεις πριν την αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Η σμαρτ τβ μου lg 47lm620s απο το '12 μια χαρα παιζει ελληνικους υποτιτλους. Υπαρχουν το'17 που δεν;;;

Έχω ακούσει για μάρκες τύπου Sharp, JVC όπου δεν τους υποστηρίζουν. Γι' αυτο και ρωτάω.

ΣΑχεδον ολες οι επώνυμες υποστηριζουν. Επισης δεν ειναι κακο να πας σε καποιο καταστημα με το USB σου και να δοκιμάσεις πριν την αγορα.

νομίζω δεν το επιτρέπουν οι μεγάλες αλυσίδες. απο κει και πέρα το να ακούσω τον υπάλληλο, δεν το εμπιστεύομαι καθόλου. Οι πιο πολλοί δεν ξέρουν καν τι πουλάνε, ενώ άλλοι απλά για να πουλήσουν το προιόν σου λένε απλά ναι.

Δημοσ.

Έχω ακούσει για μάρκες τύπου Sharp, JVC όπου δεν τους υποστηρίζουν. Γι' αυτο και ρωτάω.

νομίζω δεν το επιτρέπουν οι μεγάλες αλυσίδες. απο κει και πέρα το να ακούσω τον υπάλληλο, δεν το εμπιστεύομαι καθόλου. Οι πιο πολλοί δεν ξέρουν καν τι πουλάνε, ενώ άλλοι απλά για να πουλήσουν το προιόν σου λένε απλά ναι.

Αναλογα που θα πεσεις,, εγω παντως σε δυο τρια μαγαζια που παω μου το επιτρεπουν μια χαρα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...