Zengar Zombolt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Α και όπως γίνονται οι ταινίες σήμερα να μην ξεχάσουν η Πριγκιπισσα πρέπει να είναι μια δυναμικη ανεξάρτητη γυναίκα ( αμφίβολης σεξουαλικότητας) που δεν χρείαζεται την βοήθεια 2 υδραυλικών για να την σώσουν και είχε τα πάντα υπο έλεγχο..... Βασικά είναι σεξιστικό να έχει η ταινία το όνομα του Mario....( χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και το λέω φυσικά με χιούμορ) 1
Silverage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αφού βγήκε ταινία μέχρι και για τα emoji δεν με εκπλήσσει τίποτα.
Ntinaras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλύτερα λείπει το βύσσινο,αυτή που είχαν βγάλει πρίν κάποια χρόνια ήταν τόσο μεγάλη πατάτα που δεν χρειάζεται άλλη προσπάθεια για τα επόμενα 100 χρόνια... Θα πω την αμαρτια μου, αλλα τοτε που ειχε βγει την ειχα δει στο filmnet,και σαν παιδι που ημουνα μ αρεσε
tolstoy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σαν animated θα είναι ωραίο, είμαι σίγουρος. Με ηθοποιούς δεν.
nio15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 " Η κινηματογραφική, animated, ταινία θα βασιστεί στο γνωστό παιχνίδι Super Mario Bros και θα πρωταγωνιστήσουν για ακόμη μία φορά ο Mario και ο Luigi - Πάντως, από το στούντιο που δημιούργησε το κινηματογραφικό franchise Despicable Me, το Minions, το The Secret Life of Pets και Sing" Ελα πειτε αληθεια τωρα μερικοι δεν διαβαζετε το αρθρο ετσι? Βλεπουμε τιτλο μονο και παταμε το κουμπι για να γραψουμε το σχολιο μας... Αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω οτι σχεδον τα 3/4 των σχολιων ειναι ασχετα και οτι να ναι... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 "η Nintendo βρίσκεται πολύ κοντά σε μία συμφωνία με την Illumination Entertainment" "ενδέχεται να μην βγει στους κινηματογράφους πριν από το 2020" Έχω μεγάλη αγωνία για μια ταινία που δεν έχει επιβεβαιωθεί και ανακοινώνεται τουλάχιστον τρία χρόνια πριν γίνει
d_crazy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ανυπομονούμε ,αν και μάλλον θα αργήσει αρκετά.
paul_v1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Illumination entertainment δεν περνεις την έγκριση από insomnia. Λυπούμαστε πολύ, ψηφίσαμε όλοι μαζί κ στο ακυρώνουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα