StamTheMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nikcv είπε αλλά ανησυχώ μην κράτησαν από την εθνική τίποτα όταν τα έλαβε. Θα σου εγραφε οτι θα επιβαρυνθειτε απο 2 ευρω ( ή οσα ) ο καθενας. Λογικα σου εβγαλε οτι επιβαρυνεσαι εσυ 3.40
Nikcv Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ: 3,35 EUR ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ: Τα τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου (OUR) ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ: 1,20 EUR Προμήθεια Τράπεζας. 1,15 EUR Έξοδα τράπεζας δικαιούχου/έξοδα ανταποκριτών/αμοιβή της τράπεζας μας 1,00 EUR Έξοδα αποστολής τύπου URGENT Η Eurobank δεν μπορεί να εγγυηθεί για τυχόν επιπλέον έξοδα που θα επιβληθούν από την τράπεζα του δικαιούχου. Αυτά μου έδειξε.
SB_1957 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Nikcv είπε Η Eurobank δεν μπορεί να εγγυηθεί για τυχόν επιπλέον έξοδα που θα επιβληθούν από την τράπεζα του δικαιούχου. Η Eurobank κράτησε ό,τι έξοδα δέχθηκες εσύ να πληρώσεις αλλά δεν σου εγγυάται για το τί θα κάνει η άλλη τράπεζα!!!
Nikcv Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Η Eurobank κράτησε ό,τι έξοδα δέχθηκες εσύ να πληρώσεις αλλά δεν σου εγγυάται για το τί θα κάνει η άλλη τράπεζα!!! απτήν άλλη όταν δεν βάλω να με επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου (OUR) μου βγάζει αυτό : Η Eurobank δεν μπορεί να εγγυηθεί για τυχόν επιπλέον έξοδα που θα επιβληθούν από την τράπεζα του δικαιούχου. Ενδέχεται ο δικαιούχος να επιβαρυνθεί με έξοδα από τη Τράπεζά του βάσει του εκάστοτε τιμολογίου της. Η επιλογή του τρόπου αποστολής του εμβάσματος εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια της Τράπεζας, λαμβανομένων υπ' όψη των σχετικών κανονισμών και των συνήθων τραπεζικών πρακτικών.
SB_1957 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nikcv είπε απτήν άλλη όταν δεν βάλω να με επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου (OUR) μου βγάζει αυτό : Η Eurobank δεν μπορεί να εγγυηθεί για τυχόν επιπλέον έξοδα που θα επιβληθούν από την τράπεζα του δικαιούχου. Ενδέχεται ο δικαιούχος να επιβαρυνθεί με έξοδα από τη Τράπεζά του βάσει του εκάστοτε τιμολογίου της. Η επιλογή του τρόπου αποστολής του εμβάσματος εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια της Τράπεζας, λαμβανομένων υπ' όψη των σχετικών κανονισμών και των συνήθων τραπεζικών πρακτικών. Βρες τον τιμοκατάλογο της Εθνικής. Πάντως το πιο πιθανό είναι να κρατήσει έξοδα και η Εθνική, εκτός αν για μικρά ποσά δεν το κάνει!
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Nikcv είπε Καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση οποίος γνωρίζει για ένα έμβασμα από eurobank σε εθνική με την επιλογή τα - Τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξολοκλήρου(OUR) και με την μεταφορά στην επιλογή URGENT o δικαιούχος της εθνικής( αυτός που θα λάβει τα χρήματα) λαμβάνει ολόκληρο το πόσο που του στείλω πχ του στέλνω στον λογαριασμό 20 θα λάβει όλο το ποσό στο ακέραιο; Γιατί όχι μέσω IRIS?
Nikcv Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί όχι μέσω IRIS? Δεν είχα το κινητό του όταν την έκανα και η μεταφορά έγινε από υπολογιστή επιλέγοντας εκτέλεση εμβάσματος με άμεση πίστωση σε λίγα δευτερόλεπτα και με Τα τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου (OUR), απλά θέλω να ξέρω αν του κράτησαν τίποτα στην εθνική.
miner_2000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Παιδιά ερωτηση για αγοραπωλησία ακινήτου ο αγοραστής έχει eurobank ο πωλητής εθνική, γίνεται να στείλει τα λεφτά και να φανούν επιτόπου γίνεται??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα