Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, cineaste είπε

Προσοχή, το Ultra HD Premium logo μόνο το Public το δείχνει, όλοι οι άλλοι λένε ότι είναι απλά Ultra HD Certified!

Οτι και να λεμε η τηλεοραση τα σπαει.

Το μονο θεμα ειναι αν στο Μουντιαλ δουμε καλυτερη προσφορα στο Q7 πχ το μοντελο.

ΥΓ : Εχουν κανει Price Match καμια 10αρια καταστηματα οποτε αυτο ειναι κινηση της Αντιπροσωπειας οχι καταστηματων.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει εντύπωση που μερικοί στα σχόλια για την tv στο παρακάτω link λένε πως η τηλεόραση ανοιγοκλείνει μόνη της τα βράδια ..... :P
https://www.currys.co.uk/gbuk/tv-and-home-entertainment/televisions/televisions/samsung-qe55q6famt-55-smart-4k-ultra-hd-hdr-qled-tv-10171621-pdt.html

Τελικά ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει κανένα review πουθενά στο web. Αυτές τις μέρες έχω οργώσει τα πάντα μπας και βρω κάτι, αλλά τίποτα!
Πολύ περίεργο για μια τέτοια τηλεόραση...

Μέχρι και το displaySpecifications που πάντα αναφέρει λεπτομέρειες ακόμα και σε τηλεοράσεις γ διαλογής, στην συγκεκριμένη δεν αναφέρει καν το refresh rate!
https://www.displayspecifications.com/en/model/2bfaeeb

Υπάρχει στο youtube ένα μικρό σε διάρκεια unboxing και μερικά θετικά σχόλια από αυτόν που το κάνει, αλλά χωρίς ανάλυση σε βάθος! Το πιο ανησυχητικό βασικά είναι αυτό που γράφει ένας στα σχόλια (αν και εντάξει, εκεί γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του) :

Purchased the Q6F and Q7F, both of which had severe back-light bleeding/flash lightning and is extremely noticeable when viewing in a dark room. It seems to be the issue with the backlight being edge-lit. If you ask me, I'll get the sony x900e or any other TV that feature full array back lighting systems instead. The entire range of samsung TVs these year are edge lit which I have learnt my lesson the hard way to avoid at all cost.

Λέτε να είναι αυτή ρε παιδιά?  Έχει στο amazon την QN55Q6F 55 και έχει πάρα πολλά σχόλια που σίγουρα μπορούμε να πάρουμε μια πιο σφαιρική γνώμη για την tv! Στην περιγραφή πάντως, στην συγκεκριμένη λέει πως είναι 120HZ απλά έχει motion rate 120, ενώ οι άλλες της σειράς, 240!
https://www.amazon.com/Samsung-Electronics-QN49Q6F-49-Inch-Ultra/dp/B076Y7BPWD?th=1

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
20 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Μου κάνει εντύπωση που μερικοί στα σχόλια για την tv στο παρακάτω link λένε πως η τηλεόραση ανοιγοκλείνει μόνη της τα βράδια ..... :P
https://www.currys.co.uk/gbuk/tv-and-home-entertainment/televisions/televisions/samsung-qe55q6famt-55-smart-4k-ultra-hd-hdr-qled-tv-10171621-pdt.html

Τελικά ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει κανένα review πουθενά στο web. Αυτές τις μέρες έχω οργώσει τα πάντα μπας και βρω κάτι, αλλά τίποτα!
Πολύ περίεργο για μια τέτοια τηλεόραση...

Μέχρι και το displaySpecifications που πάντα αναφέρει λεπτομέρειες ακόμα και σε τηλεοράσεις γ διαλογής, στην συγκεκριμένη δεν αναφέρει καν το refresh rate!
https://www.displayspecifications.com/en/model/2bfaeeb

Υπάρχει στο youtube ένα μικρό σε διάρκεια unboxing και μερικά θετικά σχόλια από αυτόν που το κάνει, αλλά χωρίς ανάλυση σε βάθος! Το πιο ανησυχητικό βασικά είναι αυτό που γράφει ένας στα σχόλια (αν και εντάξει, εκεί γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του) :

Purchased the Q6F and Q7F, both of which had severe back-light bleeding/flash lightning and is extremely noticeable when viewing in a dark room. It seems to be the issue with the backlight being edge-lit. If you ask me, I'll get the sony x900e or any other TV that feature full array back lighting systems instead. The entire range of samsung TVs these year are edge lit which I have learnt my lesson the hard way to avoid at all cost.

Λέτε να είναι αυτή ρε παιδιά?  Έχει στο amazon την QN55Q6F 55 και έχει πάρα πολλά σχόλια που σίγουρα μπορούμε να πάρουμε μια πιο σφαιρική γνώμη για την tv! Στην περιγραφή πάντως, στην συγκεκριμένη λέει πως είναι 120HZ απλά έχει motion rate 120, ενώ οι άλλες της σειράς, 240!
https://www.amazon.com/Samsung-Electronics-QN49Q6F-49-Inch-Ultra/dp/B076Y7BPWD?th=1

Το ίδιο παρατήρησα φίλε και εγώ για το refresh rate.Αν μπορεί κάποιος να μας πει τελικά πόσα Ηz είναι θα βοηθούσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα ρε συ τώρα, μην την βγαίνεις έτσι ξενέρωτα ..., σε τεχνολογικό site/forum είσαι και γνωρίζεις πως πάει το θέμα. Άσχετα αν στο ανθρώπινο μάτι δε φαίνεται διαφορά, το ξέρεις καλά και συ (άσχετα που το παίζεις άνετος) πως ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ και χαλαρά θα προτιμήσουμε κάτι με .... μεγαλύτερο μέγεθος γιατί έτσι είμαστε, έτσι γουστάρουμε και έτσι θα παραμείνουμε! :D  Εγώ προσωπικά θα προτιμήσω μια TV με 120HZ και πάνω, γιατί όταν θα έρθει ο Μπάμπης ο γείτονας με την 50ρα να μου την βγει αλλιώς, θα ξέρω από που να τον τρολάρω πρώτα.... :P  Πέρα από αυτό, επειδή έχω δυο τηλεοράσεις στο σπίτι με διαφορετικά Hz, βλέπω ότι υπάρχει μια διαφορά σε γρήγορες σκηνές ή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. (ή έστω είναι placebo επειδή γνωρίζω τι είναι η μια και τι η άλλη)

Edit, μην μπούμε σε ανούσια αντιπαράθεση ποστ με λινκ που λένε έτσι και γιουβέτσι και αποδεικνύουν ότι πλέον δεν υπάρχει διαφορά στο μάτι, εγώ σε πιστεύω. Απλά σου λέω προκαταβολικά πως και να μου αποδείξεις πως δεν υπάρχει διαφορά, εγώ και πάλι θα πλερώσω κάτι παραπάνω για μια με καλύτερα Hz.

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

Έλα ρε συ τώρα, μην την βγαίνεις έτσι ξενέρωτα ..., σε τεχνολογικό site/forum είσαι και γνωρίζεις πως πάει το θέμα. Άσχετα αν στο ανθρώπινο μάτι δε φαίνεται διαφορά, το ξέρεις καλά και συ (άσχετα που το παίζεις άνετος) πως ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ και χαλαρά θα προτιμήσουμε κάτι με .... μεγαλύτερο μέγεθος γιατί έτσι είμαστε, έτσι γουστάρουμε και έτσι θα παραμείνουμε! :D  Εγώ προσωπικά θα προτιμήσω μια TV με 120HZ και πάνω, γιατί όταν θα έρθει ο Μπάμπης ο γείτονας με την 50ρα να μου την βγει αλλιώς, θα ξέρω από που να τον τρολάρω πρώτα.... :P  Πέρα από αυτό, επειδή έχω δυο τηλεοράσεις στο σπίτι με διαφορετικά Hz, βλέπω ότι υπάρχει μια διαφορά σε γρήγορες σκηνές ή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. (ή έστω είναι placebo επειδή γνωρίζω τι είναι η μια και τι η άλλη)

Edit, μην μπούμε σε ανούσια αντιπαράθεση ποστ με λινκ που λένε έτσι και γιουβέτσι και αποδεικνύουν ότι πλέον δεν υπάρχει διαφορά στο μάτι, εγώ σε πιστεύω. Απλά σου λέω προκαταβολικά πως και να μου αποδείξεις πως δεν υπάρχει διαφορά, εγώ και πάλι θα πλερώσω κάτι παραπάνω για μια με καλύτερα Hz.

+1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/2/2018 στις 2:13 ΠΜ, hasiotis_john είπε

Ίδια τιμή και από Public + δώρο 5 χρόνια εγγύηση!

(Επίσης θα μαζέψει και κάμποσα yellows αν πληρώσει με κάρτα πειραιώς -->> 10 yellows για κάθε 1€ αγορών)

http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-55-samsung-qe55q6famtxxh-4k-qled-smart-tv/prod8830170pp/

που το είδες φίλε μου για τα 5 χρόνια εγγύηση γιατί δεν το βλέπω πουθενά σαν προσφορά. 24 μήνες βλέπω ότι δίνουν

Άκυρο το λέει λίγο παρακάτω.

Τελικά έχουμε καταλήξει σε συμπέρασμα αν η συγκεκριμένη αξίζει σε αυτά τα χρήματα? To πανελ της είναι στα 120Hz πραγματικά? Από clouding και bleeding τη έχει κανένας να μας διαφωτίσει?

Δεν υπάρχουν και review.

Επεξ/σία από jd-chalk
Δημοσ.

Clouding και bleeding είναι καθαρά θέμα τύχης, lottery όπως το γράφουν στα ξένα φόρουμ. Το πιο πιθανό είναι να έχει ελάχιστα πράγματα. 

100hz είναι το πάνελ και VA , κατ εμέ αξίζει, μέχρι στιγμή είναι η μοναδική αξιόλογη τηλεόραση στις 55 ίντσες με ταβάνι τα 1000€

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, cineaste said:

Η LG55SJ850V που έχει και Dolby Vision διαφωνεί :P

Είναι τουλάχιστον από αυτές με RGB κι όχι RGBW Panel?

Edit: Oh είναι, καλή φάση.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιλογές είναι αυτά, η ίδια η Samsung τοποθετεί πιο κάτω την mu7000 από την q6(σε όλα τα περσινά φυλλαδια/διαφημιστικά, μιας και περσινά μοντέλα είναι πλέον, η σειρά q είναι η premium) και η sj850 είναι με ips πάνελ οπότε οποιαδήποτε σύγκριση είναι μάλλον είναι τουλάχιστον άτοπη, δεν έχει το πάνελ να υποστηρίξει την οποιαδήποτε σύγκριση με την q6. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Dolby vision σε τηλεόραση με 300 cd/m2 peak brightness που δεν μπορεί να παίξει σωστά ούτε στοιχειώδες hdr. 

Επεξ/σία από tkig
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλά δεν έχεις άδικο, απλώς ήθελα να τονίσω ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτά τα χρήματα. Ειδικά χωρίς ούτε μία επαγγελματική κριτική δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι ότι είναι όντως η καλύτερη μέχρι 1000 ευρώ!

Δημοσ.

Δυστυχώς το lottery που γίνεται στα πάνελ είναι πιο βασικός παραγoντας από ένα review στο net!. Εάν την πάρεις και σου έχει τέλεια ομοιόμορφια, καθόλου bleeding είσαι άρχοντας, εάν σου κάτσει πάνελ με bleeding και κόλπα, τι να τα κάνεις τα reviews 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά η τηλεόραση είναι στα 1000€ η καλύτερη αγορά, η mu7000 και πόσο μάλλον η sj850 είναι αρκετά υποδεέστερες. 

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/9a7649c08

Επίσης όσον αφορά τα hertz που αναφέρεται πιο πάνω, προφανώς και σε γρήγορες σκηνές όπως ποδόσφαιρο/αθλητικά και τίποτα ταινίες δράσης με γρήγορα πλάνα το 50αρι πάνελ, με το 100αρι πάνελ φαίνονται. 

Πάντως προσωπικά, θα περίμενα μήπως παίξει σε αυτή την τιμή είτε η xe9005, είτε η q7f ελέω αθλητικών διοργάνωσεων το καλοκαίρι, μιας που θα έχουν έρθει και τα καινούργια μοντέλα. 

Επεξ/σία από bill7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...