Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  1. Ποσό: 450-400 ευρώ (χωρίς οθόνη).
  2. Χρήση: Πολύ light photo editing.Θα δωθεί σε οιγογενειακό φίλο που του αρέσει η φωτογραφία, η ορειβασία και απλά θα ψάχνεται για να κάνει editing. Δεν γνωρίζει. Θα είναι ένα χόμπυ για αυτόν να βλέπει τις φώτο απ το βουνό σε μεγάλη οθόνη και να "σκαλίζει".
  3. Προγρ/τα : Σπασμένα που αφορούν την επεφεργασία εικόνας. Δεν νομίζω photoshop αλλα ίσως. Μάλλον τα πιο ήπια.
  4. Οθόνη: Είμαι 99% σίγουρος ότι θα πάρω το Dell P2418DΜε το "σηκώνει παζάρι" κατεβαίνει ένα 50αρικο σχεδόν.
  5. Πληκτ/γιο, ποντίκι, ηχεία δεν είναι αναγκαία προς το παρών.Δεν με βιάζουν. Θα πάμε στα πιο φθηνά.
  6. Καταστήματα: Είμαι Ηράκλειο Κρήτης. Δεν έχω κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένο μαγαζί.
  7. Θα στηθεί από εμένα, αν και έχω 4-5 χρόνια να στήσω.
  8. Σκέφτομαι για Windows 10 σπασμένα.
  9. Μελλοντικές αναβαθμίσεις: Δε με ενδιαφέρει sli/crossfire. Ίσως, μετά από χρόνια μπει και gpu αν κάνει και αναπαραγωγή video ή πολύ light video editing.
  10. Όχι overclock cpu.
  11. Όχι overclock gpu.
  12. Όχι χρήση κάποιου παλιού κομματιού.

Σημειώσεις :

•  Δεν ξέρω τι παίζει με τους επεξαργαστές. Έχω χρόνια να ασχοληθώ και έχω μείνει πίσω. Είναι το κομμάτι που δε ξέρω τι να κάνω. Ποια onboard γραφικά είναι καλύτερα για αυτή τη δουλειά? AMD ή INTEL?
  • Είμαι σίγουρος ότι θέλω DDR4.
  • Θέλω HDMI συνδεσιμοτητα με οθόνη. Αλλά αν καταλήξω στον επεξεργστή τα άλλα τα βρίσκω.
  • Δε με ενδιαφέρει εμφάνιση του κουτιού τόσο πολύ.
  • Σε αυτά τα λεφτά δε νομίζω να μπει ssd. Μάλλον πάω για κάποιο συνηθισμένο 1TB HDD.
  • GPU ,όπως γράφω, στο μέλλον, αν εξελιχθεί ο γνωστός μου  και θέλει πιο πολύ επεξεργαστική ισχύ στο τομέα αυτό.

Καλησπέρα στη κοινότητα και ευχαριστώ πολύ! Το αδιέξοδο μου είναι ο cpu για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

Αν εξαντλήσει το budget χωράει και ssd, που γενικά δεν πρέπει να λείπει από κανένα μοντέρνο σύστημα. Επίσης χωράει και η gt1030 σαν κάρτα γραφικών η οποία είναι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε ενσωματωμένα γραφικά κυκλοφορούν.

Οπότε μια πρόταση:

I93Lol3.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...