Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω γιατί θα γίνει αποστολή απευθείας σπίτι/μαγαζί των πελατών με τεχνικό για σύνδεση και με συναγερμό. Το ρούτερ θα το πάει απευθείας ο τεχνικός για να κάνει και την συνδεσμολογία. 

Οπα αυτο με τον τεχνικο δεν το επιασα.

Εγω που περιμενω να ενεργοποιηθει η 100αρα δεν μου ειπαν τιποτα για τεχνικο ενω εχω συναγερμο ,τι παιζει ?

Δημοσ.

Οπα αυτο με τον τεχνικο δεν το επιασα.

Εγω που περιμενω να ενεργοποιηθει η 100αρα δεν μου ειπαν τιποτα για τεχνικο ενω εχω συναγερμο ,τι παιζει ?

Εσύ μπορεί να είχες ήδη voip τηλεφωνία. Τα παραπάνω ισχύουν μόνο αν γυρνάνε και σε voip οι πελάτες ενώ έχουν ήδη συναγερμό. Βέβαια το ίδιο θα γινόταν για οποιοδήποτε πακέτο internet. Το voip είναι το κλειδί, όχι η ταχύτητα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι modem router δίνει στο 200αρι?

το w724v το ρωτησα εγω! επίσης αυτο μου εστειλαν και για την 100αρα. Λιγο χαμηλοτερα χρονιζει απο πριν αλλα θα δειξει!

Δημοσ.

Μίλησα με το τμήμα ακυρώσεων για άλλο λόγο (κάποιο κινητό) και μου πρότειναν ανανέωση της 50άρας μου που λήγει σε 2 μήνες με 37,28€ (από ~45 που έδινα) για 24μηνη δέσμευση. Το αναφέρω προς επίρρωση του ότι οι τιμές "προσφοράς" που διαφημίζονται, όπως τα 45,50€ για την 100άρα, μπορούν να δοθούν και σε υφιστάμενους συνδρομητές, ακόμη κι αν το τρέχον πρόγραμμά τους είναι ακριβότερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

update  : μετα απο  20+ μερες επιτελους συνδεθηκαμε και  γιναμε ανθρωποι  απο τριτοκοσμικοι , η ταχυτητα ειναι  με wi-fi .

post-237837-0-89005700-1513582682_thumb.jpg

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

επιτελους συνδεθηκαμε και  γιναμε ανθρωποι  απο τριτοκοσμικοι

Το print screen δεν το μάθαμε όμως. :P :P :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε γραμμή που τη μέτρα ο οτετζης 50 μεγαμετρα τι ταχύτητα σηκώνει ;

Τι εννοείς?

Δημοσ.

Το print screen δεν το μάθαμε όμως. :P :P :P

H αληθεια ειναι πως επρεπε να φυγω εκτος γραφειου βιαστικα οποτε  τραβηξα μια φωτο απο το κινητο για να την κανω share  αργοτερα σε φιλους και απο εκει την σηκωσα και εδω .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...