MaTRiX57 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Γελαμε εδω κεντρο λαρισας 8Mbps δηλαδή δεν σε καλύπτει VDSL εκεί ? σε φιλικό σπίτι προς Βόλου μια χαρά παίζει η 50άρα...
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Παντως εγω μολις εκανα την αιτηση τηλεφωνικα για 100αρα καθως στην περιοχη της εργασιας μου δεν ειναι διαθεσιμη η 200αρα για 52 και κατι ψιλα μου ειπαν,συν απεριοριστα σταθερα και 120 ' σε κινητα .Την Πεμπτη θα μου φερουν το ρουτερ αφου περασει πρωτα τεχνικος και μετρησει . Για να δουμε ...
orlox Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ειναι με διαφορά ο χειρότερος. Στα μπομπολια τους όλα, το site gtp τελειως, η εφαρμογη οποτε θέλει δουλεύει. Οι υπάλληλοι δεν ξέρουν την τύφλα τους και λενε ψέμματα για να σου πουλήσουν.Σπίτι με οτε ειχα 8 mbs και μετα απο απειρα τηλεφωνήματα δεν εκαναν τιποτα. Άλλαξα σε wind σε πακετο με τα μισα λεφτα και τις διπλες παροχες και έχω σταθερο ιντερνετ στα 14. Αντε να πάνε όλοι οι πάροχοι παντου να γλυτώσουμε απο αυτο το πράμα που μας ξεζουμίζει τοσα χρόνια τον ΟΤΕ. Θα συμφωνήσω μόνο στο ότι ο ΟΤΕ είναι με μεγάλη διαφορά καλύτερος σε τεχνική υποστήριξη και γενικότερα στην εξυπηρέτηση πελατών.
tsibosp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 με κλειδωμα απο 11-13mb στο 24αρι και διαβαζοντας για φιλους που κλειδωνουν 6-8 και μη χειροτερα να λεω δηλαδη ...αλλα πραγματικα βρε οτε δωστε μου εστω την εμπειρια να απολαμβανω την ταχυτητα της τιμης που σας πληρωνω η να πληρωνω αναλογα με την ταχυτητα που απολαμβανω και ας οψονται τα fiber και οι οπτικες. Καλαματα που ειναι και πιλοτικη περιοχη για τις οπτικες ινες, 15 λεπτα απο το κεντρο της πολης με τα ποδια δεν υποστηριζει ΚΑΝΕΙΣ παροχος ουτε καν VDSL. Κλειδωνα στα 12mbps 3 χρονια μετα εχω 5,5mbps με το ζορι. Δεν μπορω ουτε να δω youtube σε 1080P 60fps κανει buffering. 1
nio15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Ξερουμε μηπως κατι για κεντρο αθηνας - Γκυζη? Ποιος εχει παρει την περιοχη εδω, αν υπαρχει καποια ημερομηνια για εργασιες και συνδεση.... και γενικα.Υπαρχει μηπως καποιος χαρτης - χρονοδιαγραμμα που να λεει ολα τα παραπανω στοιχεια???Γιατι ενω διαφημιζουν για 100αρες και 200αρες ταχυτητες, οπτικες ινες και αλλα τετοια εμεις στο κεντρο-κεντρο (!!!) της αθηνας γκυζη-πανορμου-αμπελοκηποι-κυψελη κοιταμε τις ταχυτητες αυτες με τηλεσκοπιο. Ουτε καν στην διαδικασια να σκαψουν εστω σιγα σιγα δεν εχουν μπει.
sv398 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλά παίδες μην φάτε παίζει γλαρόσουπα. Παραθέτω από τo FAQ της Cosmote τα εξής δύο: 1) Έχω ήδη ενεργοποιημένο πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play 30 και COSMOTE Home Double Play 50. Ισχύει η «Εγγύηση Πραγματικής Ταχύτητας» για μένα; Ναι, γιατί όλα τα προγράμματα COSMOTE Home Double Play 30 και COSMOTE Home Double Play 50 μετονομάζονται σε COSMOTE Double Play Fiber 30 και COSMOTE Double Play Fiber 50 αντίστοιχα. 2) Μέτρησα με speedtest (π.χ. OOKLA) την ταχύτητά μου και είναι μικρότερη από την «Εγγύηση Πραγματικής Ταχύτητας» για την οποία ενημερώθηκα στο σημείο πώλησης. Γιατί; Το κάθε speedtest εργαλείο (π.χ. OOKLA) μετράει την ταχύτητα με την οποία η συσκευή σου (π.χ. Tablet) έχει πρόσβαση στο Internet, ενώ η «Εγγύηση Πραγματικής Ταχύτητας» αναφέρεται αποκλειστικά στην ταχύτητα συγχρονισμού του COSMOTE router σου. Εφόσον έχεις ενεργοποιημένο ένα πρόγραμμα COSMOTE Double Play Fiber, μπορείς να μπεις στο COSMOTE router σου και να δεις ακριβώς την ταχύτητα με την οποία συγχρονίζεται. Κοινώς: Βαφτίζουμε όλες τις γραμμές fiber σιγα σιγα και εγγυόμαστε συγχρονισμό του router στην ονομαστική και bandwith ότι πιάσει ο κάθε πικραμένος! OMG και 3x LOL
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλαματα που ειναι και πιλοτικη περιοχη για τις οπτικες ινες, 15 λεπτα απο το κεντρο της πολης με τα ποδια δεν υποστηριζει ΚΑΝΕΙΣ παροχος ουτε καν VDSL. Κλειδωνα στα 12mbps 3 χρονια μετα εχω 5,5mbps με το ζορι. Δεν μπορω ουτε να δω youtube σε 1080P 60fps κανει buffering. Έχει δωθεί διαθεσιμοτητα σε άλλες περιοχές κι έμεινες απέξω ή δεν έχει δωθεί γενικότερα τπτ ακόμα σε όλη την πόλη? Κοινώς: Βαφτίζουμε όλες τις γραμμές fiber σιγα σιγα και εγγυόμαστε συγχρονισμό του router στην ονομαστική και bandwith ότι πιάσει ο κάθε πικραμένος! OMG και 3x LOL Με ελληνικούς servers θα πιάνει κόφτες και το speedtest, με servers εξωτερικού τπτ σίγουρο, δεν πληρώνεις αρκετά για να σου εγγυώνται κάτι τέτοιο...
fingolfingr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πριν από 6 χρόνια επιανα 8mpbs. Μετά από βλαβη και ελεγχο πήγα στα 11. Τωρα πιανω με το ζόρι 6mbps. Η καμπίνα τοποθετήθηκε τον Μάιο και βρίσκεται στα 20 μέρα. Ρευμα εχει μπεί εδώ και 2 μήνες αλλα ακομα δεν βγάζει διαθεσιμότητα. Το 13888 μου ελεγε για διαθεσιμότητα σε VDSL από τον Μάρτη ενώ βρίσκομαι στα 4km από τα ΑΚ και τότε δεν υπηρχε καμπινα
dtomgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 fiber to the curb Για να δίνουν ταχύτηρες ΕΩΣ 200mbit..... η οπτική φτάνει στο καφάο και απο εκει .......όσα μέτρα ο χαλκός και η ποιοτητά τους. Με HCN , εχεις κατευθειαν στο σπίτι σου την οπτικη .... και με ταχύτητες πραγματικές που κλειδώνουν ακόμη και στο 1Gbit και οχι "ΕΩΣ" ..... Για ακόμη μια φορά .....μούφα..... έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους και η Wind και ο OTE http://www.speedtest.net/result/6812595058.png 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 fiber to the curb Και σε κάμποσες περιπτώσεις στις περιοχές που έχει αναλάβει η Wind κι η Vodafone θα είναι Fiber to the Home... Με HCN , εχεις κατευθειαν στο σπίτι σου την οπτικη (Mόνο αν μένεις σε συγκεκριμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης) .... και με ταχύτητες πραγματικές που κλειδώνουν ακόμη και στο 1Gbit και οχι "ΕΩΣ" ..... fixed... 3
tsibosp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έχει δωθεί διαθεσιμοτητα σε άλλες περιοχές κι έμεινες απέξω ή δεν έχει δωθεί γενικότερα τπτ ακόμα σε όλη την πόλη? Η Καλαματα εχει επιλεγει να ειναι απο τις πρωτες πολεις πιλοτικα απο τη WIND που θα ερθουν οι οπτικες ινες, εχουν σκαψει τα παντα ολα. Μια χαρα διαθεσιμοτητα εχει στην πολη στο κεντρο και σε καποιες περιοχες εκτος κεντρου. Στην περιοχη που μενω κανεις παροχος δεν υποστηριζει ουτε καν VDSL ουτε ο ΟΤΕ ουτε κανεις. Οχι σε κανα χωριο εξω απο την πολη, 15 λεπτα με τα ποδια απο την κεντρικη πλατεια. Κλειδωνα με forthnet στα 12mbps 3 χρονια αργοτερα εχω 5,5mbps γτ προφανως το ΚΑΦΑΟ ειναι πανω απο χιλιομετρο και οχι μονο εχει απωλειες αλλα επειδη δινουν σε ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ 1 ΚΟΥΤΙ οσο περισσοτερες συνδεσεις δινουν τοσο περισσοτερο πεφτει η ταχυτητα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Ειχα καλεσει τεχνικο στην αρχη και το μονο που μ ειπε "εμπιστευτικα" οτι αν θελω να δω διαφορα να παω σε ΟΤΕ αλλα μην φανταστω τρομερες διαφορες,2-3 mbps στη καλυτερη.
randomcat Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλα σου λεει φιλε κλοπή ειναι. Στη βουλγαρια με 50 ο αλλος εχει 1gbps Στη Ρουμανία έχουν 1gbps με 10 ευρώ.
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Στη Ρουμανία έχουν 1gbps με 10 ευρώ. Sτην Σομαλια εχουν με μισο ευρω ,τρελο ε? 1
randomcat Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Sτην Σομαλια εχουν με μισο ευρω ,τρελο ε? Όχι, δεν έχουν.
aaret Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έχω δουλέψει σε παρόχους και αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν σπίτια που δυστυχώς ακόμα ειναι μακριά από τα καφαο. Μπορεί να πηγαίνει οπτικό στα καφαο αλλά αν το καφαο είναι 1χιλ από το σπίτι ..... Υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν π.χ 50αρια και καταλήγει στην μπριζα τους 20 και 25mbit. Σιγά σιγά αναβαθμιζονται τα καφαο και μπαίνουν κι άλλα, αλλά έχει ακόμα δουλίτσα Καλό θα είναι όποιος πάει για 100αρα-200αρα να έχει ψιλό τσεκάρει οτι έχει αρκετά κοντά του το καφαο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα