Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΛΛΑΞΤΕ  ΚΑΙ  ΚΑΝΕΝΑ  ΚΑΦΑΟ  ...ΠΟΥ  ΕΔΩ  ΣΤΟ  ΜΟΣΧΑΤΟ   ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  1950  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  !!!

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμβόλαια 24 μηνών που ανά πάσα στιγμή και με δικονομικά τερτίπια αναπροσαρμόζουν προς τα πάνω τα πάγια;

Όχι, ευχαριστώ.

P.S: Ισχύει για όλο το καρτέλ.

Πλέον υπάρχει νέος κανονισμός από ΕΕΤΤ:

"Συμβάσεις ορισμένου χρόνου: Ο πάροχος δεν θα έχει δικαίωμα, στη διάρκεια του ορισμένου χρόνου της σύμβασης, να αυξάνει το πάγιο ή να μειώνει τον χρόνο ομιλίας/όγκο δεδομένων του προγράμματος υπηρεσιών"

https://www.adslgr.com/forum/threads/1024570-ΕΕΤΤ-Διασφάλιση-των-δικαιωμάτων-του-καταναλωτή-με-τον-νέο-Κανονισμό-Γενικών-Αδειών

Το  πακετο με 45,5 ειναι για νεους συνδρομητες, για υφισταμενους συνδρομητες η τιμη ειναι 49,5, οι τιμες δεν ειναι εξωπραγματικες , καπου στο 50αρικο περιμεναμε το vectoring

Όχι, 45.5 είναι για το 100L και 49.5 για το 100XL κι οι 2 τιμές για νέους συνδρομητές...

Δημοσ.

Επίσης θα βγει οικιακό πακέτο 100Mbps L με 45.50...

Κατά τα άλλα το 200αρι είναι φτηνότερο από την Wind, roflmao. :D

Εννοείς αν τέλειωσε το ξεζούμισμα του χαλκού? Όχι, έχουμε πολύ ψωμί ακόμα...

Gfast Is Fast, and Will Be Even Faster Soon

https://www.iol.unh.edu/news/2017/09/28/gfast-fast-and-will-be-even-faster-soon

Δημοσ.

δεν εχεις ιδεα απο τιμες μαλλον και ταχυτιτες εκτος ελλαδας γιατι αυτο ειναι κλοπη που γινεται εδω.

Όχι δεν ξέρω τι τιμές έχουν έξω, ούτε συγκρίνω με αυτές. Συγκρίνω με αυτά που έχουμε μέχρι τώρα και βρίσκω τις τιμές οκ.

Δημοσ.

Όχι δεν ξέρω τι τιμές έχουν έξω, ούτε συγκρίνω με αυτές. Συγκρίνω με αυτά που έχουμε μέχρι τώρα και βρίσκω τις τιμές οκ.

Καλα σου λεει φιλε κλοπή ειναι. Στη βουλγαρια με 50 ο αλλος εχει 1gbps

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχουμε τα ίδια κόστη με την Βουλγαρία ή Ρουμανία? Δλδ φορολογία/μισθολόγια/εισφορές/άδειες/τέλη διέλευσης/γραφειοκρατία/ταχύτητα δικαστικών αποφάσεων κτλπ κτλπ? Αν είμαστε αρκετά πιο ακριβοί και βγάζουμε και την παναγία σε κάποιον για να επενδύσει, πως περιμένεις ίδιες τιμές?

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να έχετε δίκιο παιδιά, έγραψα ότι δεν συγκρίνω με τιμές εξωτερικού και δεν τις ξέρω κιόλας!

Δημοσ.

Επίσης με τα ίδια στο εξωτερικό έχει και 100€+ αλλά αυτά δεν μας πειράζουν. Χαλαρώστε παιδιά, γενικά μιλώντας στην Ελλάδα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αρχίζοντας από τώρα φυσικά. Και οι τιμές είναι καλές για κάτι νέο και η κάλυψη θα είναι τεράστια και καθολική σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Καταλαβαίνεις τι γράφω;

Αυτό που γίνεται Ελλάδα είναι απλά κλοπή και εκμετάλλευση, τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

Τώρα εάν εσύ είσαι οκ με αυτό είναι κάτι το οποίο σηκώνει συζήτηση που δεν την βρίσκω της ώρας.

• Like 1
Δημοσ.

Νέα Σμύρνη,στην Ελ.Βενιζέλου δεν υποστηρίζεται ακόμα ούτε 100 ούτε 200 mbps και με καινούριο καφάο 200 μέτρα μακριά μου.Άσε που ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν πρόκειται για καμία οπτική ίνα αλλά για εμπορική ονομασία του πακέτου vdsl...Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δημοσ.

Μπορεί να έχετε δίκιο παιδιά, έγραψα ότι δεν συγκρίνω με τιμές εξωτερικού και δεν τις ξέρω κιόλας!

Η Βουλγαρία ακόμα και σήμερα-μετά από τόσο μεγάλη υποτίμηση της οικονομίας μας- έχει το μισό βασικό μισθό...Οπότε η σύγκριση είναι άτοπη...

• Like 1
Δημοσ.

Πάει το δούλεμα σε άλλα χέρια...οι εταιρίες του κώλου προσφέρουν και κλειδώνουν σε ανυποψίαστα ¨πελατάκια" και θησαβρίζουν  πακέτα vdsl ( ote ) σε περιοχή που δεν έχει vdsl....ο μεν πωλητής τους σου κλείνει το συμβόλαιο και ο τεχνικός τους εδώ λέει ποιος παπάρας σου είπε ότι έχουμε vdsl?  και φτάσαμε στα fiber...λες και ξέρουν τι είναι...

Δημοσ.

Προσωπικά έχω VDSL 30 εδώ και μερικούς μήνες και κλειδώνει ταχύτητα download στα 3,3 ΜΒ/s με τιμή 29,5€ το μήνα. Μια χαρά μου είναι. Σε δύο χρόνια που λήγει το συμβόλαιο ελπίζω να έχουν πέσει οι τιμές γιατί ένα δεκάρικο παραπάνω το έδινα για κατοστάρα γραμμή.

Δημοσ.

Οι τιμές είναι πολύ καλές. Για τα 100mbps τουλάχιστον. Περιμένουμε κάλυψη τώρα.

Ούτε ΚΑΝ όμως! Με τέτοιες τιμές κλείνεις συμβολαιάρα στον ΟΤΕ. Παίρνεις την 24άρα και κουμπώνεις ότι μπορείς να φανταστείς.

Προσωπικά θα ένιωθα περισσότερη ικανοποίηση να έπιανα όσα περισσότερα Mbps γίνεται κοντά στην 24άρα και να είχα την ομιλία μου σε κινητά+τις δωροεπιταγές μου και ένα μηνιαίο ποσό σε πολύ καλή τιμή, παρά να μπω σε όλο αυτό το λούκι και να πλακώνομαι κάθε μέρες με την εξυπηρέτηση για την χάλια ταχύτητα.

Βέβαια ο καθένας με τα γούστα του ( προσωπική καθαρά άποψη η παραπάνω ) άλλα ρε παιδιά τώρα έφτασε σε επίπεδο η 24άρα που να λες κάτι κάνει.

Δημοσ.

οσοι ειναι σε συνδεση απο Α/Κ δεν θα δουν 100-200 ...οσοι ειναι απο καμπινα εχουν ελπιδες.

Αυτο επειδη το εχω ξανακουσει ειναι σιγουρο ?Εχουμε κανα link ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...