Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω πω ρε παιδί μου. Με τόσες οπτικές ίνες από τους παρόχους δεν ξέρω τι να διαλέξω.

Βρε δεν πάτε να μη σας στείλω που μετά βίας πιάνω 8Mbps από Cosmote. Φέρτε τις πρώτα και μετά μιλάμε.

• Like 6
Δημοσ.

Πω πω ρε παιδί μου. Με τόσες οπτικές ίνες από τους παρόχους δεν ξέρω τι να διαλέξω.

Βρε δεν πάτε να μη σας στείλω που μετά βίας πιάνω 8Mbps από Cosmote. Φέρτε τις πρώτα και μετά μιλάμε.

Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Για το ping σίγουρα είσαι ψηλά, αλλά δεν νομίζω να δεις ποτέ κάτω από 2. Μέχρι 7 έχω φτάσει με fastpath. Όσο για την ταχύτητα το speedtest (όπως και τα πακέτα που πουλάνε οι εταιρείες) μιλάει για MegaBITS. Εσύ μάλλον αναφέρεσαι σε MegaBYTES όταν κατεβάζεις. Διαιρείς τα MByte με 8 ή πολλαπλασιάζεις τα Μbit με 8.

Τα πακέτα είναι αυτά που περιμέναμε περίπου όταν είχαν ανακοινώσει το vectoring και τις αναθέσεις των περιοχών σε διαφορετικούς παρόχους. Βιάζονται πλέον οι εταιρείες όλες να τα δώσουν γιατί αλλιώς θα χάσουν την αποκλειστικότητα της περιοχής. Το ότι τα πασάρουν με  τη "δύναμη της οπτικής ίνας" είναι κλασσικά τρικ, λες και τόσο καιρό οι επικοινωνίες γίνονταν με καπνό, αλλά από την άλλη το vectoring είναι πιο φρέσκια τεχνολογία σίγουρα και θα φέρει σίγουρα πιο κοντά το FttB/FttH.

7?

7??????

Δημοσ.

με κλειδωμα απο 11-13mb στο 24αρι και διαβαζοντας για φιλους που κλειδωνουν 6-8 και μη χειροτερα να λεω δηλαδη ...αλλα πραγματικα βρε οτε δωστε μου εστω την εμπειρια να απολαμβανω την ταχυτητα της τιμης που σας πληρωνω η να πληρωνω αναλογα με την ταχυτητα που απολαμβανω και ας οψονται τα fiber και οι οπτικες.

• Like 2
Δημοσ.

Για όποιον χρειάζεται τέτοιες ταχύτητες οι τιμές είναι μια χαρά πιστεύω. Δεν είναι για όλους, αλλά ούτε οι ταχύτητες αυτές είναι απαραίτητες σε όλους.

δεν εχεις ιδεα απο τιμες μαλλον και ταχυτιτες εκτος ελλαδας γιατι αυτο ειναι κλοπη που γινεται εδω.

• Like 2
Δημοσ.

Και κάπου στο εξωτερικό παίζουν 100/100 με 10€ ;)

Είμαστε πολύ μπροστά λέμε, να είναι καλά η DT!!!

Επίσης με τα ίδια στο εξωτερικό έχει και 100€+ αλλά αυτά δεν μας πειράζουν. Χαλαρώστε παιδιά, γενικά μιλώντας στην Ελλάδα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αρχίζοντας από τώρα φυσικά. Και οι τιμές είναι καλές για κάτι νέο και η κάλυψη θα είναι τεράστια και καθολική σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...