Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από διαφήμιση καλά πάνε στη πράξη χολένουν,,, καφάο εδώ και 4 χρόνια, σύνδεση μηδέν.

Αι σιχτίρ πια.

• Like 4
Δημοσ.

"Fiber και vdsl δεν είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας, μπορείτε να βάλετε ADSL 24". - Θεσσαλονίκη

Και με το 24άρι συνδέομαι στα 6.5mbps. Πριν 10 χρόνια συνδεόμουν με 20mbps, τον επόμενο χρόνο είχε πέσει στα 18, μετά στα 16... και η ποιότητα χρόνο με το χρόνο πέφτει. Κάποια στιγμή θα μηδενίσει.

• Like 12
Δημοσ.

Επειδή ψιλοδιάβασα και το πρώτο θέμα και αυτό με την ανακοίνωση της Wind και πάλι δεν έχω καταλάβει πολλά διότι δεν σκαμπάζω από αυτήν την ορολογία, μπορεί κάποιος με απλά λόγια να μου εξηγήσει: Τί καινούρια τεχνολογία είναι αυτή που έχουμε σε σχέση με την υπάρχουσα και πώς συγκρίνεται με τις τεχνολογικές δυνατότητες που υπάρχουν σε άλλες χώρες;

Δημοσ.

Κατ' εμέ, τα νέα αυτά προγράμματα αμβλύνουν περισσότερο το χάσμα ανάμεσα στους τυχερούς που η περιοχή τους εξυπηρετείται και σε εμάς τους άτυχους που ζούμε σε άλλο τεχνολογικό αιώνα και με το ζόρι πιάνουμε 10 Mbps (Νέο Ηράκλειο Αττικής)

Υ.Γ.: Το post γράφτηκε από περιοχή της Πάτρας, που με το ζόρι πιάνει 6 Mbps (αλλά πληρώνει για έως 24)

• Like 1
Δημοσ.

Πιο fail λανσάρισμα δεν έχει ξαναγίνει πάντως. Έχουν κάνει πόσες αλλαγές από το πρωί στην σελίδα της Cosmote. Το πακέτο 100L που θα κοστίζει 45,5 ευρώ λείπει από την ιστοσελίδα η απουσία του οποίου λογικά στοχεύει να "τσιμπήσει" τους ανυπόμονους πελάτες που θα βάλουν το XL πακέτο στα 49.5 ευρώ τον μήνα!

Δημοσ.

Καλά ας φτιάξουν πρώτα μια σωστή ping κάτω από 2ms (επαρχία) και βλέπουμε!

23659581_10212414925701660_8757726859979

Εντωμεταξύ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου λέει Download 5μβ ενώ στην πραγματικότητα το modem κατεβάζει max με 0.8μβ...

• Like 3
Δημοσ.

Από διαφήμιση καλά πάνε στη πράξη χολένουν,,, καφάο εδώ και 4 χρόνια, σύνδεση μηδέν.

Αι σιχτίρ πια.

λες εσυ για καφαο 4 χρονια τι να πω εγω που εχω καφαο του 70? και στο 1 χιλιομετρο μακρυα απο εμενα καινουργιο (χωρις ρευμα). σαλαμινα

Δημοσ.

Συμβόλαια 24 μηνών που ανά πάσα στιγμή και με δικονομικά τερτίπια αναπροσαρμόζουν προς τα πάνω τα πάγια;

Όχι, ευχαριστώ.

P.S: Ισχύει για όλο το καρτέλ.

• Like 2
Δημοσ.

Το καλοκαίρι έσκαψαν και έφεραν την καμπίνα έξω από το σπίτι σχεδόν. Αυτό πήρε κανά μήνα. Μετά περιμέναμε να έρθει ο εργολάβος της ΔΕΔΔΗΕ να συνδέσει. Έγινε κι αυτό πριν 3-4 μέρες.

Πατάω έλεγχο και δεν...

Για να παραφράσω και κάτι που ακούγεται σε μια ταινία / σειρά: ''Ποιόν πρέπει να γ@μήσω για να μου φέρουν VDSL ρε παιδιά;''

• Like 2
Δημοσ.

Όταν είχα το πιλοτικό της VDSL είχα φτάσει κοντά 27MBPPS upload. Στο εμπόριο την έκαναν πέντε.

Τώρα βλέπω και δίνουν σούπερ ντούπερ οπτική με... πενταροδεκάρες.

Μαμακία, θα πληρώνεις ένα σκασμό κι ούτε ένα σοβαρό απομακρυσμένο backup δε θα σηκώνει, κρίμα.

Δημοσ.

Καλά ας φτιάξουν πρώτα μια σωστή ping κάτω από 2ms (επαρχία) και βλέπουμε!

23659581_10212414925701660_8757726859979

Εντωμεταξύ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου λέει Download 5μβ ενώ στην πραγματικότητα το modem κατεβάζει max με 0.8μβ...

Για το ping σίγουρα είσαι ψηλά, αλλά δεν νομίζω να δεις ποτέ κάτω από 2. Μέχρι 7 έχω φτάσει με fastpath. Όσο για την ταχύτητα το speedtest (όπως και τα πακέτα που πουλάνε οι εταιρείες) μιλάει για MegaBITS. Εσύ μάλλον αναφέρεσαι σε MegaBYTES όταν κατεβάζεις. Διαιρείς τα MByte με 8 ή πολλαπλασιάζεις τα Μbit με 8.

Τα πακέτα είναι αυτά που περιμέναμε περίπου όταν είχαν ανακοινώσει το vectoring και τις αναθέσεις των περιοχών σε διαφορετικούς παρόχους. Βιάζονται πλέον οι εταιρείες όλες να τα δώσουν γιατί αλλιώς θα χάσουν την αποκλειστικότητα της περιοχής. Το ότι τα πασάρουν με  τη "δύναμη της οπτικής ίνας" είναι κλασσικά τρικ, λες και τόσο καιρό οι επικοινωνίες γίνονταν με καπνό, αλλά από την άλλη το vectoring είναι πιο φρέσκια τεχνολογία σίγουρα και θα φέρει σίγουρα πιο κοντά το FttB/FttH.

Δημοσ.

Επίσης θα βγει οικιακό πακέτο 100Mbps L με 45.50...

Κατά τα άλλα το 200αρι είναι φτηνότερο από την Wind, roflmao. :D

Εννοείς αν τέλειωσε το ξεζούμισμα του χαλκού? Όχι, έχουμε πολύ ψωμί ακόμα...

Το  πακετο με 45,5 ειναι για νεους συνδρομητες, για υφισταμενους συνδρομητες η τιμη ειναι 49,5, οι τιμες δεν ειναι εξωπραγματικες , καπου στο 50αρικο περιμεναμε το vectoring

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...