G.h.o.s.t Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να βάλω μπρος το αμάξι επειδή τελείωσε η μπαταρία. Το πήγα στο συνεργείο για να την φορτίσει και να μου αλλάξει ιμάντα τιμονιού γιατί είχε σκιστεί. Το κόστος μου είπε είναι 60 ευρώ, το βρίσκεται φυσιολογικό το 60αρικο? Να πω ότι το δυναμό δεν ήταν σπασμένο.
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον ιμάντα δυναμού θα εννοείς. Σίγουρα 60 ευρώ για αλλαγή ενός ιμάντα δυναμού και μίας μπαταρίας είναι υπερβολή. Μήπως όμως κατεβάσει δυναμό για να αλλάξει π.χ. καρβουνάκια οπότε είναι λογική η τιμή;;;
G.h.o.s.t Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω φίλε το σίγουρο είναι ότι άλλαξε ιμάντα και ρουλεμάν γιατί το δυναμό ήταν καλό και φόρτισε την μπαταρία για αυτό ρωτάω εάν το 60αρι είναι λογικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/forum/57-auto-moto/
LouCi4er Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πες και τι αμαξι ειναι,υπαρχουν μοντελα που ο ιμαντας κανει 15€ και το τρελο του τεντωτηρα 25€.Υπαρχουν μοντελα που εχει ο ιμαντας και 30€ και παει ολοκληρος τεντωτηρας και εχει μεχρι και 100€.Σαν να λες πηρα κατι παπουτσια 100€,καλα ειναι ή με κλεψαν?Ετσι αοριστα τι να σου πει καποιος.Επισης για φορτισμα της μπαταριας ειναι μαλακια να σου παρει καποιος χρηματα.Ειναι και εργατικα μεσα στα 60€?
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πριν έγραψες για αλλαγή ιμάντα και φόρτιση μπαταρίας, τώρα γράφεις ΚΑΙ αλλαγή ρουλεμάν... Αν δεν δώσεις καλύτερη περιγραφή, δεν πρόκειται να πάρεις σωστή απάντηση. Ποιο ακριβώς ρουλεμάν άλλαξε? Τα 60 ήταν εργατικά μόνο ή μαζί με τα ανταλλακτικά? 1
G.h.o.s.t Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ε μου αλλαξε ρουλεμαν, ιμαντα και μου φορτισε την μπαταρια. Το μοντελο απο το αυτοκηνιτο ειναι Seat ibiza 2003 διπορτο.
paylidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ε και τι πολλά ήταν αυτά; Τα μισά τουλάχιστον ήταν ανταλλακτικά να μην πάρει κ κάτι εργασία;
LouCi4er Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ε μου αλλαξε ρουλεμαν, ιμαντα και μου φορτισε την μπαταρια. Το μοντελο απο το αυτοκηνιτο ειναι Seat ibiza 2003 διπορτο. Τσαμπα την εβγαλες.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ε μου αλλαξε ρουλεμαν, ιμαντα και μου φορτισε την μπαταρια. Το μοντελο απο το αυτοκηνιτο ειναι Seat ibiza 2003 διπορτο.Ε εντάξει μωρέ. Ποιο ρουλεμάν αλλαξε; Του δυναμό;
Dim(debian.gr) Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον ιμάντα δυναμού θα εννοείς. Σίγουρα 60 ευρώ για αλλαγή ενός ιμάντα δυναμού και μίας μπαταρίας είναι υπερβολή. Μήπως όμως κατεβάσει δυναμό για να αλλάξει π.χ. καρβουνάκια οπότε είναι λογική η τιμή;;; υπερβολη ;;;; τζαμπα ειναι 4 χρονια πριν αλλαξα μπαταρια , εβαλα bosch , 110 eur 10 μερες πριν στο ιδιο αμαξι , παλι bosch , 120 eur
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα