Προς το περιεχόμενο

Lenovo Yoga Book 10.1" Black Touch Laptop (Quad Core Atom X5-Z8550, 4GB RAM, 64GB eMMC, Intel HD Graphics, Win10 Pro - Amazon - 372 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κρατάω πολλές σημειώσεις, πολύ μου αρέσει η ιδέα να ψηφιοποιούνται αμέσως...αλλά με προβληματίζει το κόστος των ανταλλακτικών μελανιού...

...κάθε μήνα θα έχω έξοδα...αν υπάρχουν φθηνά συμβατά ανταλλακτικά για το μελάνι, με τα χίλια...

Δημοσ.

Επειδή κρατάω πολλές σημειώσεις, πολύ μου αρέσει η ιδέα να ψηφιοποιούνται αμέσως...αλλά με προβληματίζει το κόστος των ανταλλακτικών μελανιού...

...κάθε μήνα θα έχω έξοδα...αν υπάρχουν φθηνά συμβατά ανταλλακτικά για το μελάνι, με τα χίλια...

https://www.skroutz.gr/s/6891303/Epson-L310.html?from=autocomplete&keyphrase=l310

Δημοσ.

Είτε κάπου θα μπερδεύτηκες είτε θέλεις να φανείς τόσο έξυπνος που καταφέρνεις το αντίθετο γιατί προφανώς δεν ξέρεις τί σχολιάζεις...

...για να γράφεις σε χαρτί και να ψηφιοποιείται με τη συγκεκριμένη ταμπλέτα, πρέπει να γράφεις με το ειδικό στυλό που σου δίνει...αλλά τα ανταλλακτικά μελανιού της πένας είναι ακριβά

(όπως και το χαρτί, που ευτυχώς δεν δεσμεύεσαι να χρησιμοποιείς αυτό που πουλάει η Lenovo)

Εφόσον το πάρω ειδικά γι αυτή τη χρήση, πρέπει να έχω εξασφαλίσει και μια προμήθεια συμβατών ανταλλακτικών, διαφορετικά σε ένα χρόνο θα έχω ξαναπληρώσει τη μισή ταμπλέτα σε ανταλλακτικά στυλό/μελανιού πενας.

Αν δεν αξιοποιεί κανείς αυτή τη λειτουργία, τότε πρόκειται απλώς για μια ακριβή ταμπλέτα με χαμηλών επιδόσεων υλικό και πληκτρολόγιο πιο άβολο (ακόμη κι αν είναι όμορφο) από τα κοινά bluetooth πληκτρολόγια του κιλού.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ...έψαχνα στο φόρουμ της Lenovo και δεν έτυχε να βρω κάτι (μόνο από Αμερική θαρρώ)

Τώρα πρέπει να το αποφασίσω πριν εξαντληθεί...τα 372€ τσούζουν λίγο είναι αλήθεια γι αυτές τις προδιαγραφές, ειδικά λίγο πριν τη Μαύρη Παρασκευή

(δεν παίζει και cashback από Amazon, να πω πως έχω κίνητρο να το πάρω, κι ας είναι να το ξαναπουλήσω σχετικά γρήγορα)

Δημοσ.

Στο e-lenovo είχε βγάλει στην ίδια τιμή περίπου το Yoga Book

- 399 η έκδοση Windows

- 399 η έκδοση Android αλλά με 4G

- 349 η έκδοση Android.

Το βρετανικό δεν το πήρα τελικά γιατί είχε το UK πληκτρολόγιο (και δεν αλλάζει)...είδα από χθες τις προσφορές, ήταν διαθέσιμα τα δύο Android...

...κωλοβάρεσα λίγο γιατί διάβασα ότι στα Win οι εφαρμογές που υποστηρίζουν τη γραφίδα (κι αναγνώριση κειμένου) ήταν πληρέστερες κι εξαφανίστηκε το τελευταίο γύρω στις 10:30 η ώρα.

Ίσως η μόνη καλή προσφορά φέτος, μαζί με το Sony ΧΖ1 και κάποιους δίσκους SSD 480 σε σκόρπια καταστήματα Αθήνας, για όποιον πρόλαβε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...