as223 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Σκεφτομαι να το αγορασω και θα ηθελα τη γνωμη οσων το εχουν... Γενικα μεχρι τωρα απο την pioneer ημουν πολυ ευχαριστημενος οσον αφορα στα DVD-ROMs... Δεν ξερω ομως πως τα πανε τα μοντελα της με τις εγγραφες... To CD-R μου ειναι PLEXTOR και ειναι κορυφαιο... Μηπως να εμπιστευτω την PLEXTOR και στα DVD-? Ειναι πολυ ακριβη γμτ...
madsc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 3 φίλοι που το έχουμε, (κ το έχουμε σκίσει) δουλεύει άψογα ακόμα εδώ και 4-5 μήνες περίπου. Η Pionner έχει ιστορία στα dvd. Σίγουρα αξίζει τα χρήματα του, και υπάρχει κ firmware. sc
Shineboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 το Α06 έχω και γω, πολύ ευχαριστημένος, απ΄τα καλύτερα 4x DVD-RWs, αν δεν σε ενδιαφέρει να πας για 8x ή να περιμένεις για τα Dual layer (9GB) είναι πολύ καλή και φτηνή επιλογή 95€ τελική έχει στο Πλαίσιο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=151523&Merchant_Id=1&sts_cid=3
as223 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Κι εγω στο ΠΛΑΙΣΙΟ το ειδα και μου ανοιξε την ορεξη Αυριο πρωι πρωι τρεχω να το παρω!
jimakos00 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 95 € το Α06 ??? Παραμύθι είναι. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το έχουν.
trustfm Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 to a06 ginete dual layer me firmware einai 8ema xronou ...
Sonam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 95 € το Α06 ???Παραμύθι είναι. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το έχουν. Auto einai sigouro... prin ena mhna to eixan 179E me fpa... Apokleietai mesa se ena mhna na epese toso h timh tou... Egw to phra prin ena mhna kai eimai apoluta euxaristhmenos. Mono to seeking na htan ligo kalutero tha htan ola kala. Anagnwrizei ta panta. Grafei ta panta xwris problhma. Einai kalo. Apla otan tha balei CD mesa tha kanei arketa deuterolepta mexri na ksekinisei na to diabazei. Apo 10-20'' !!! Alla apo thn stigmh pou tha ksekinisei.... den to pianei tipota Bebaia panta h kaluterh epilogh paramenei h Plextror... Alla oxi apo thema tsephs ;p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 nomizw oti pleon exei vgei to Pioneer A07 swsta? oso gia dual layer me to A06 apo oti exw diavasei mporei na grapsei me to katallhlo firmware (opws exei hdh eipw8ei )
dim_b Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Απ'ότι μου είχαν πει από το Πλαίσιο, όσα προϊόντα έχουν ένα αστεράκι στον on-line κατάλογο (που σημαίνει περιορισμένη διαθεσιμότητα) μπορούν να βρεθούν μόνο στο stock house στη Μεταμόρφωση. Βέβαια όταν βλέπετε τέτοιες τιμές, μάλλον δεν υπάρχει κομμάτι ούτε γιά δείγμα αφού ακόμη κι αν είχαν κάποιο stock, θα εξαφανίστηκε την ίδια μέρα (έχει και πολλούς υπαλλήλους το Πλαίσιο ).
predalien Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Tο Pioneer A06 είναι πολύ αξιόπιστο recorder. Το έχω 4 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το Α07. Αν καταφέρεις και το βρείς στο Πλαίσιο σε τετοια τιμή, πάρτο αμέσως.
Shineboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 stathispap πες μας σε τι τιμή το βρίσκεις και πόσα είσαι διατεθιμένος να δώσεις ώστε να δούμε ποιο σε συμφέρει,εγώ ευχαριστημένος είμαι από το Α06 και το προτείνω αλλά αν μπορείς να δώσεις τα χρήματα πήγαινε για το Plextor 708 που είναι και πιο γρήγορο
V@nt- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Paidia kalo einai na mhn kanete xares otan vlepete kati sto plaisio... Mesa sthn trellh xara me enan filo mou, afou eixame dei to pioneer sto site tous, tre3ame na to paroume. Alla idou... Eixan sto site tous kamia 10aria dvdr apo ta opoia sto stock eixan mono to teac... Apogohteysh.. Etsi, lew, kapou prepei na ta faw ta leftakia mou k eixa apofasisei na parw 200gb sklhro. E, ante pali, symvouleythka san zwo tis times apo to site kai otan 3anaeskasa myti sto plaisio mou eipan: "Xmmm, den exoume sklhro 200gb.." :evil: :evil: :evil: E, ante na mhn pw kamia kouventa, telika parhggeila to NEC dvdr 1300 k mou hr8e next day apo to e-shop. Epitelous eida asprh mera! Plaisio k vlakeies
madsc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Απλά να το έχουμε υπόψη μας το stock μόνο stock προιόντα δεν έχει της εν λόγω αλυσίδας. Μτχ, επιστροφές, προβληματικά κτλ. Για όσους θυμούνται παλιότερα post στα περισσότερα δεν δίνουν καν εγγύηση και σε αυτά που δίνουν, μόλις το δοκιμάσεις και δεις ότι δεν δουλεύει και το γυρίσεις πίσω, απλά θα σου απαντήσουν ότι σήμερα το κοστολογούν 30δρχ ενώ εσύ εχτές έδωσες 100 για να το πάρεις. Μην ψαρώνετε! sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.