Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πότε την έβγαλες όμως; Γιατί κι εγώ το 2012 απο την Πειραιώς πήρα τη φοιτητική με 800€ όριο αλλά μετά ξεκίνησε το πετσόκομμα

Αν αναφέρεσαι στο δικό μου το post, τέλη Μαρτίου 2020 την έβγαλα την κάρτα αν θυμάμαι καλά

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[Έσβησα το μήνυμα]

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Διαγραφή Μηνύματος).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η πειραιώς τι δικαιολογητικα ζηταει για την φοιτητικη; Κ πως γινεται η αιτηση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panosserr είπε

Η πειραιώς τι δικαιολογητικα ζηταει για την φοιτητικη; Κ πως γινεται η αιτηση

Βεβαίωση φοίτησης στην σχολή
Το πάσο
Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ σε περίπτωση που δεν έχεις εκκαθαριστικό 

και Έναν λογαριασμό Ρεύματος η τηλεφώνου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Βεβαίωση φοίτησης στην σχολή
Το πάσο
Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ σε περίπτωση που δεν έχεις εκκαθαριστικό 

και Έναν λογαριασμό Ρεύματος η τηλεφώνου.

ευχαριστωω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την university visa της Πειραιώς.Το όριο της κάρτας είναι 300€ αν εγώ κάνω ανάληψη αυτά τα 300€ μετά τον επόμενο μήνα θα πρέπει να πληρώσω ολόκληρο το ποσό των 300€ ή θα υπάρχει μια ελάχιστη καταβολή πχ των 80€ την οποία αν την πληρώσω δεν θα επιβαρυνθω  με τόκο?

Δημοσ.

καταρχήν το όριο ανάληψης μπορεί να είναι μικρότερο των 300€. Συνήθως υπάρχει άλλο όριο για δόσεις άλλο για αναλήψεις. 

Αλλά αν ξεκινάς ρωτώντας για ανάληψη από πιστωτική άστο καλύτερα μη βγάζεις καθόλου γιατί το επόμενο θέμα που θα ανοίξεις θα είναι "ενοχλητικές κλήσεις από εισπρακτική).

Η ανάληψη τοκίζεται χωρίς να υπάρχει περίοδος χάριτος. 

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά επειδή ήθελα να αγοράσω ένα πράγμα το οποίο κοστίζει 500€ και από.το μαγαζί που θέλω να το αγοράσω δεν δέχεται μεικτή πληρωμή δηλαδή να δώσω 200 και τα άλλα 300 να τα βάλουμε δώσεις με την πιστωτική. Απλά αναρωτιομουν αν γίνεται αυτό που ρώτησα (μπορώ να κάνω ανάληψη τα 300€ ).και σκέφτηκα αν μπορούσα να τα κάνω ανάληψη να έπαιρνα το πράγμα που ήθελα και να πλήρωνα κάθε μήνα την ελάχιστη καταβολή(πχ 100€)  για να μην χρεωθώ το επιτόκιο και έτσι σε 3 μήνες να είναι όλα Κομπλε.Δεν ξέρω αν κατάλαβες ακριβώς τι έχω στο μυαλό μου και αν είναι εφικτό

Δημοσ.
8 ώρες πριν, George alex είπε

Βασικά επειδή ήθελα να αγοράσω ένα πράγμα το οποίο κοστίζει 500€ και από.το μαγαζί που θέλω να το αγοράσω δεν δέχεται μεικτή πληρωμή δηλαδή να δώσω 200 και τα άλλα 300 να τα βάλουμε δώσεις με την πιστωτική. Απλά αναρωτιομουν αν γίνεται αυτό που ρώτησα (μπορώ να κάνω ανάληψη τα 300€ ).και σκέφτηκα αν μπορούσα να τα κάνω ανάληψη να έπαιρνα το πράγμα που ήθελα και να πλήρωνα κάθε μήνα την ελάχιστη καταβολή(πχ 100€)  για να μην χρεωθώ το επιτόκιο και έτσι σε 3 μήνες να είναι όλα Κομπλε.Δεν ξέρω αν κατάλαβες ακριβώς τι έχω στο μυαλό μου και αν είναι εφικτό

Είναι εφικτό αλλά στην ανάληψη μετρητών δεν υπάρχει περίοδος χάριτος χρεώνεσαι το επιτόκιο από την πρώτη μέρα ανάληψης.

Μπορείς να κάνεις μια πληρωμή στην πιστωτική 200 ευρώ να ζητήσεις να σου αυξήσουν το όριο της κάρτας και έτσι να κάνεις την πληρωμή σου.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Είναι εφικτό αλλά στην ανάληψη μετρητών δεν υπάρχει περίοδος χάριτος χρεώνεσαι το επιτόκιο από την πρώτη μέρα ανάληψης.

Μπορείς να κάνεις μια πληρωμή στην πιστωτική 200 ευρώ να ζητήσεις να σου αυξήσουν το όριο της κάρτας και έτσι να κάνεις την πληρωμή σου.

Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.μια τελευταία ερώτηση ,αν πλήρωνα τα 300€ με την πιστωτική (χωρίς να κάνω ανάληψη ) και τα άλλα 200€ τα έδινα στο χέρι τότε θα υπάρχει περίοδος χάριτος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George alex είπε

Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.μια τελευταία ερώτηση ,αν πλήρωνα τα 300€ με την πιστωτική (χωρίς να κάνω ανάληψη ) και τα άλλα 200€ τα έδινα στο χέρι τότε θα υπάρχει περίοδος χάριτος;

ναι υπάρχει μέχρι την λήξη του λογαριασμού που θα εκδοθεί και θα έχει μέσα την συναλλαγή.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να προσθέσω και εγώ πως έβγαλα την eurobank student visa πιστωτική την προηγούμενη βδομάδα πολύ εύκολα, μου δώσανε όριο 400 ευρώ.

Αν είσαι ήδη πελάτης και έχεις ebanking, με μια αίτηση online, σε παίρνουν τηλέφωνο και γίνονται όλα άμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι τι να το κάνεις 400 ευρώ όριο. Είχα βγάλει και εγώ με όριο 450 νομίζω και δε τη χρησιμοποίησα ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...