ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Πότε την έβγαλες όμως; Γιατί κι εγώ το 2012 απο την Πειραιώς πήρα τη φοιτητική με 800€ όριο αλλά μετά ξεκίνησε το πετσόκομμα
t-shock Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Πότε την έβγαλες όμως; Γιατί κι εγώ το 2012 απο την Πειραιώς πήρα τη φοιτητική με 800€ όριο αλλά μετά ξεκίνησε το πετσόκομμα Αν αναφέρεσαι στο δικό μου το post, τέλη Μαρτίου 2020 την έβγαλα την κάρτα αν θυμάμαι καλά
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) [Έσβησα το μήνυμα] Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) (Διαγραφή Μηνύματος). Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Η πειραιώς τι δικαιολογητικα ζηταει για την φοιτητικη; Κ πως γινεται η αιτηση
asdfnikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, panosserr είπε Η πειραιώς τι δικαιολογητικα ζηταει για την φοιτητικη; Κ πως γινεται η αιτηση Βεβαίωση φοίτησης στην σχολή Το πάσο Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ σε περίπτωση που δεν έχεις εκκαθαριστικό και Έναν λογαριασμό Ρεύματος η τηλεφώνου.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Βεβαίωση φοίτησης στην σχολή Το πάσο Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ σε περίπτωση που δεν έχεις εκκαθαριστικό και Έναν λογαριασμό Ρεύματος η τηλεφώνου. ευχαριστωω
George alex Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την university visa της Πειραιώς.Το όριο της κάρτας είναι 300€ αν εγώ κάνω ανάληψη αυτά τα 300€ μετά τον επόμενο μήνα θα πρέπει να πληρώσω ολόκληρο το ποσό των 300€ ή θα υπάρχει μια ελάχιστη καταβολή πχ των 80€ την οποία αν την πληρώσω δεν θα επιβαρυνθω με τόκο?
Bitbit Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 καταρχήν το όριο ανάληψης μπορεί να είναι μικρότερο των 300€. Συνήθως υπάρχει άλλο όριο για δόσεις άλλο για αναλήψεις. Αλλά αν ξεκινάς ρωτώντας για ανάληψη από πιστωτική άστο καλύτερα μη βγάζεις καθόλου γιατί το επόμενο θέμα που θα ανοίξεις θα είναι "ενοχλητικές κλήσεις από εισπρακτική). Η ανάληψη τοκίζεται χωρίς να υπάρχει περίοδος χάριτος. 2
George alex Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Βασικά επειδή ήθελα να αγοράσω ένα πράγμα το οποίο κοστίζει 500€ και από.το μαγαζί που θέλω να το αγοράσω δεν δέχεται μεικτή πληρωμή δηλαδή να δώσω 200 και τα άλλα 300 να τα βάλουμε δώσεις με την πιστωτική. Απλά αναρωτιομουν αν γίνεται αυτό που ρώτησα (μπορώ να κάνω ανάληψη τα 300€ ).και σκέφτηκα αν μπορούσα να τα κάνω ανάληψη να έπαιρνα το πράγμα που ήθελα και να πλήρωνα κάθε μήνα την ελάχιστη καταβολή(πχ 100€) για να μην χρεωθώ το επιτόκιο και έτσι σε 3 μήνες να είναι όλα Κομπλε.Δεν ξέρω αν κατάλαβες ακριβώς τι έχω στο μυαλό μου και αν είναι εφικτό
asdfnikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, George alex είπε Βασικά επειδή ήθελα να αγοράσω ένα πράγμα το οποίο κοστίζει 500€ και από.το μαγαζί που θέλω να το αγοράσω δεν δέχεται μεικτή πληρωμή δηλαδή να δώσω 200 και τα άλλα 300 να τα βάλουμε δώσεις με την πιστωτική. Απλά αναρωτιομουν αν γίνεται αυτό που ρώτησα (μπορώ να κάνω ανάληψη τα 300€ ).και σκέφτηκα αν μπορούσα να τα κάνω ανάληψη να έπαιρνα το πράγμα που ήθελα και να πλήρωνα κάθε μήνα την ελάχιστη καταβολή(πχ 100€) για να μην χρεωθώ το επιτόκιο και έτσι σε 3 μήνες να είναι όλα Κομπλε.Δεν ξέρω αν κατάλαβες ακριβώς τι έχω στο μυαλό μου και αν είναι εφικτό Είναι εφικτό αλλά στην ανάληψη μετρητών δεν υπάρχει περίοδος χάριτος χρεώνεσαι το επιτόκιο από την πρώτη μέρα ανάληψης. Μπορείς να κάνεις μια πληρωμή στην πιστωτική 200 ευρώ να ζητήσεις να σου αυξήσουν το όριο της κάρτας και έτσι να κάνεις την πληρωμή σου.
George alex Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Είναι εφικτό αλλά στην ανάληψη μετρητών δεν υπάρχει περίοδος χάριτος χρεώνεσαι το επιτόκιο από την πρώτη μέρα ανάληψης. Μπορείς να κάνεις μια πληρωμή στην πιστωτική 200 ευρώ να ζητήσεις να σου αυξήσουν το όριο της κάρτας και έτσι να κάνεις την πληρωμή σου. Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.μια τελευταία ερώτηση ,αν πλήρωνα τα 300€ με την πιστωτική (χωρίς να κάνω ανάληψη ) και τα άλλα 200€ τα έδινα στο χέρι τότε θα υπάρχει περίοδος χάριτος;
asdfnikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, George alex είπε Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.μια τελευταία ερώτηση ,αν πλήρωνα τα 300€ με την πιστωτική (χωρίς να κάνω ανάληψη ) και τα άλλα 200€ τα έδινα στο χέρι τότε θα υπάρχει περίοδος χάριτος; ναι υπάρχει μέχρι την λήξη του λογαριασμού που θα εκδοθεί και θα έχει μέσα την συναλλαγή.
apostolis450 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Να προσθέσω και εγώ πως έβγαλα την eurobank student visa πιστωτική την προηγούμενη βδομάδα πολύ εύκολα, μου δώσανε όριο 400 ευρώ. Αν είσαι ήδη πελάτης και έχεις ebanking, με μια αίτηση online, σε παίρνουν τηλέφωνο και γίνονται όλα άμεσα. 1
MikeJ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Το θέμα είναι τι να το κάνεις 400 ευρώ όριο. Είχα βγάλει και εγώ με όριο 450 νομίζω και δε τη χρησιμοποίησα ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα