SabotazNic Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, hellasrasky είπε Δεν ξέρω πάντως εγκρίθηκε μου είπαν σήμερα. Η κοπέλα έκανε αίτηση για όλες της κλάσικες κάρτες και για φοιτητές .. Οταν την παραλάβω θα σου πω ξέρεις πόσο καιρο θα μου κάνει ? Λογικά θα σου είπε και η ίδια, αλλά συνήθως σε 5 εργάσιμες είναι στο κατάστημα.
hellasrasky Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Αα ευχαριστώ εε δεν μου είπε απο την χαρά μου της είπα ενα ευχαριστώ και το έκλεισα και μου είπε θα σε ειδοποιήσω Mάγκες πάντως η πειραιώς πραγματικά μου έκανε εντύπωση δεν περίμενα οτι θα γινόταν τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα .. Η κοπέλα με βοήθησε όσο μπόρεσε για τα όρια και τα κατάφερε τελικά.. Συνήθως δεν βγάζουν καλά όρια .. Οπότε εαν επιθυμητέ και εσείς για μια τέτοια κάρτα κάντε μια προσπάθεια στην πειραιώς μπορεί να έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα εκεί .. 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Λογικά θα σου είπε και η ίδια, αλλά συνήθως σε 5 εργάσιμες είναι στο κατάστημα.
t-shock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Έβγαλαν νέες κάρτες από την eurobank και από όσο φαίνεται, έβγαλαν νέα και για την φοιτητική https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/student-eurobank-visa 1 2
t-shock Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα την νέα student visa της Eurobank Spoiler Spoiler Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από t-shock 2 1
Neoss Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα (υπό τη σκιά της πανδημίας φέτος) καταρχάς! Για πιστωτική κάρτα φοιτητή θέλω να ρωτήσω. Είναι να έβγαζε αδέρφι μου μία σκεφτήκαμε... Έχει λογαριασμό στην Εθνική αλλά νομίζω αυτή η τράπεζα δεν προσφέρει κάτι τέτοιο (ή μήπως ναι, ξέρει κανείς;). Και γενικά για πιστωτική θέλει διάβαζα ένα εκκαθαριστικό με 10.000 ευρώ τουλάχιστον. Οπότε μένουν Πειραιώς και Eurobank απ ότι βλέπουμε. Απ ότι διάβασα και εδώ, μάλλον η Πειραιώς είναι πιο αξιόπιστη. Δύο ερωτήσεις επομένως προτού απευθυνθεί και στη Πειραιώς, να υπάρχει μία ιδέα. 1.) Όπως είπα, είναι στην Εθνική. Λέτε να κάνουν θέμα που είναι πελάτης σε άλλη τράπεζα; Γίνεται να βγάλει τέτοια κάρτα εκεί δίχως να διατηρεί λογαριασμό κανονικό στη Πειραιώς; 2.) Λέτε όλοι ότι ανευ εκκαθαριστικού εγκρίνουν περίπου 300 ευρώ. Εαν υπάρχει εκκαθαριστικό με 4.000-4.500 ευρώ (ναι, είναι υπόχρεη φορολογικής καθώς οι γονείς δεν είναι Ελλάδα) λέτε να ανέβει στα πόσα ας πούμε; Και μία γενική ερώτηση εντελώς: πες βγάζεις φοιτητική. Πες μετά από ένα 6μηνο, 1 χρονο ή παραπάνω τελειώνεις τις σπουδές σου και δεν είσαι πια φοιτητής. Μετά με την κάρτα αυτή τι γίνεται, στην αφαιρούν; Ευχαριστώ πολύ ΥΓ: Δεν κατέχει ακινητα, ούτε αμάξι. Φυσικά ούτε χρωστάει πουθενά το οτιδήποτε. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2020 από Neoss
asdfnikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Neoss είπε Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα (υπό τη σκιά της πανδημίας φέτος) καταρχάς! Για πιστωτική κάρτα φοιτητή θέλω να ρωτήσω. Είναι να έβγαζε αδέρφι μου μία σκεφτήκαμε... Έχει λογαριασμό στην Εθνική αλλά νομίζω αυτή η τράπεζα δεν προσφέρει κάτι τέτοιο (ή μήπως ναι, ξέρει κανείς;). Και γενικά για πιστωτική θέλει διάβαζα ένα εκκαθαριστικό με 10.000 ευρώ τουλάχιστον. Οπότε μένουν Πειραιώς και Eurobank απ ότι βλέπουμε. Απ ότι διάβασα και εδώ, μάλλον η Πειραιώς είναι πιο αξιόπιστη. Δύο ερωτήσεις επομένως προτού απευθυνθεί και στη Πειραιώς, να υπάρχει μία ιδέα. 1.) Όπως είπα, είναι στην Εθνική. Λέτε να κάνουν θέμα που είναι πελάτης σε άλλη τράπεζα; Γίνεται να βγάλει τέτοια κάρτα εκεί δίχως να διατηρεί λογαριασμό κανονικό στη Πειραιώς; 2.) Λέτε όλοι ότι ανευ εκκαθαριστικού εγκρίνουν περίπου 300 ευρώ. Εαν υπάρχει εκκαθαριστικό με 4.000-4.500 ευρώ (ναι, είναι υπόχρεη φορολογικής καθώς οι γονείς δεν είναι Ελλάδα) λέτε να ανέβει στα πόσα ας πούμε; Και μία γενική ερώτηση εντελώς: πες βγάζεις φοιτητική. Πες μετά από ένα 6μηνο, 1 χρονο ή παραπάνω τελειώνεις τις σπουδές σου και δεν είσαι πια φοιτητής. Μετά με την κάρτα αυτή τι γίνεται, στην αφαιρούν; Ευχαριστώ πολύ ΥΓ: Δεν κατέχει ακινητα, ούτε αμάξι. Φυσικά ούτε χρωστάει πουθενά το οτιδήποτε. Καλησπέρα και καλές γιορτές! Δεν θα έχεις θέμα με την έκδοση κάρτας από άλλη τράπεζα αλλά θα ήταν καλό να ανοίξει και έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μπορεί να κάνει της πληρωμές της κάρτας κτλπ. 2) Άμα δεν κάνεις την αίτηση δεν θα μάθεις 1
pluss Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Neoss είπε Και μία γενική ερώτηση εντελώς: πες βγάζεις φοιτητική. Πες μετά από ένα 6μηνο, 1 χρονο ή παραπάνω τελειώνεις τις σπουδές σου και δεν είσαι πια φοιτητής. Μετά με την κάρτα αυτή τι γίνεται, στην αφαιρούν; Η φοιτητική πιστωτική θα παραμείνει ενεργή και μετά το πέρας των σπουδών. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2020 από pluss
Neoss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Καλησπέρα και καλές γιορτές! Δεν θα έχεις θέμα με την έκδοση κάρτας από άλλη τράπεζα αλλά θα ήταν καλό να ανοίξει και έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μπορεί να κάνει της πληρωμές της κάρτας κτλπ. 2) Άμα δεν κάνεις την αίτηση δεν θα μάθεις Α, ωραία τότε. Άρα έμμεσα υποχρεώνεσαι να ανοίξεις λογαριασμό, ε; Ναι φυσικά. Απλά λέω μήπως είχε κανείς εμπειρία και για να μην επιλεχθεί ψηλότερο ποσό που να προκαλεί ακύρωση (αυτά διάβαζα σε προηγούμενα μηνύματα). Και 500-800 ευρώ να ήταν, φτάνει. Ούτε καν χιλιάρικο δηλαδή. Καλές γιορτές 1 ώρα πριν, pluss είπε Η φοιτητική πιστωτική θα παραμείνει ενεργή και μετά το πέρας των σπουδών. Θετικό αυτό, ευχαριστώ. Υποθέτω ίσως στέλνουν καμιά άλλη κανονική που δεν γράφει πια University Visa πάνω και επιτρέπεται παραπάνω όριο (σε περίπτωση καλών εισοδημάτων αν ξεκινήσει εργασία). Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Neoss
Bitbit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Neoss είπε Α, ωραία τότε. Άρα έμμεσα υποχρεώνεσαι να ανοίξεις λογαριασμό, ε; ακούγεται σαν κάτι κακό όπως το γράφεις. με αυτή τη λογική, έμμεσα υποχρεωνόμαστε να κάνουμε ό,τι κάνουμε σχεδόν στη ζωή μας. Την πιστωτική πρέπει να την εξοφλείς. Πως θα την εξοφλείς; θα πηγαίνεις κάθε μήνα και θα στήνεσαι στην ουρά με τα παπούδια και τους χασομέρηδες; Μπορείς να την εξοφλείς και από άλλη τράπεζα αλλά νομίζω παίζει προμήθεια. Οπότε σε συμφέρει να έχεις λογαριασμό στην ίδια τράπεζα. Εξάλλου δε σου κοστίζει και κάτι 2
pluss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/12/2020 στις 12:40 ΠΜ, Neoss είπε Θετικό αυτό, ευχαριστώ. Υποθέτω ίσως στέλνουν καμιά άλλη κανονική που δεν γράφει πια University Visa πάνω και επιτρέπεται παραπάνω όριο (σε περίπτωση καλών εισοδημάτων αν ξεκινήσει εργασία). Όχι, δεν στέλνουν άλλη. Η university ουσιαστικά είναι μια κλασική πιστωτική κάρτα, με τη μόνη διαφορά να είναι στο ότι έχει μικρότερο πιστωτικό όριο. Από εκεί και πέρα, μόλις ο γνωστός σου ξεκινήσει να δουλεύει και έχει πλέον δικό του εισόδημα, τότε μπορεί είτε να αιτηθεί την αύξηση του πιστωτικού ορίου της συγκεκριμένης κάρτας είτε να κάνει αίτηση για κάποια άλλη πιστωτική κάρτα που ως φοιτητής δεν μπορούσε να αποκτήσει. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από pluss 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Neoss είπε Α, ωραία τότε. Άρα έμμεσα υποχρεώνεσαι να ανοίξεις λογαριασμό, ε; Ναι φυσικά. Απλά λέω μήπως είχε κανείς εμπειρία και για να μην επιλεχθεί ψηλότερο ποσό που να προκαλεί ακύρωση (αυτά διάβαζα σε προηγούμενα μηνύματα). Και 500-800 ευρώ να ήταν, φτάνει. Ούτε καν χιλιάρικο δηλαδή. Καλές γιορτές Θετικό αυτό, ευχαριστώ. Υποθέτω ίσως στέλνουν καμιά άλλη κανονική που δεν γράφει πια University Visa πάνω και επιτρέπεται παραπάνω όριο (σε περίπτωση καλών εισοδημάτων αν ξεκινήσει εργασία). Συζητούσα πρόσφατα με την Πειραιώς για τη δική μου φοιτητική πιστωτική που είναι παλιά. Η υπάλληλος μου είπε πως οι νέες που εκδίδονται έχουν όριο 300€ και τα όρια των 800€ έχουν καταργηθεί προ πολλού
Neoss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Συζητούσα πρόσφατα με την Πειραιώς για τη δική μου φοιτητική πιστωτική που είναι παλιά. Η υπάλληλος μου είπε πως οι νέες που εκδίδονται έχουν όριο 300€ και τα όρια των 800€ έχουν καταργηθεί προ πολλού Δηλαδή τα 300€ είναι το ανώτατο όριο; Ουτε καν 500. Περίεργο μου φαίνεται αλλά εντάξει. 20 ώρες πριν, Bitbit είπε ακούγεται σαν κάτι κακό όπως το γράφεις. με αυτή τη λογική, έμμεσα υποχρεωνόμαστε να κάνουμε ό,τι κάνουμε σχεδόν στη ζωή μας. Την πιστωτική πρέπει να την εξοφλείς. Πως θα την εξοφλείς; θα πηγαίνεις κάθε μήνα και θα στήνεσαι στην ουρά με τα παπούδια και τους χασομέρηδες; Μπορείς να την εξοφλείς και από άλλη τράπεζα αλλά νομίζω παίζει προμήθεια. Οπότε σε συμφέρει να έχεις λογαριασμό στην ίδια τράπεζα. Εξάλλου δε σου κοστίζει και κάτι Οι παρεξηγήσεις του γραπτού λόγου. Δεν το εννοούσα ως κάτι κακό. Απλά δεν έχει και νόημα να έχεις διάφορους λογαριασμούς, νομιζα πλήρωνες απ όπου νάναι. Πιο πολύ όμως είχα στο μυαλό αυτό που είχε αποφασιστεί επί capital controls που έλεγε ότι απαγορευεται να ανοίγεις νέο λογαριασμό δίχως τρομερά σημαντικό λόγο. Ξέρω ότι αυτά δεν υφίστανται σχεδόν πια αλλά δεν ήξερα αν είχε παραμείνει η ρύθμιση. Άρα σε μία τέτοια περίπτωση, βγάζεις και μία χρεωστική κάρτα για τον λογαριασμό αυτόν.
Bitbit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Neoss είπε Οι παρεξηγήσεις του γραπτού λόγου. Δεν το εννοούσα ως κάτι κακό. Απλά δεν έχει και νόημα να έχεις διάφορους λογαριασμούς, νομιζα πλήρωνες απ όπου νάναι. Πιο πολύ όμως είχα στο μυαλό αυτό που είχε αποφασιστεί επί capital controls που έλεγε ότι απαγορευεται να ανοίγεις νέο λογαριασμό δίχως τρομερά σημαντικό λόγο. Ξέρω ότι αυτά δεν υφίστανται σχεδόν πια αλλά δεν ήξερα αν είχε παραμείνει η ρύθμιση. Άρα σε μία τέτοια περίπτωση, βγάζεις και μία χρεωστική κάρτα για τον λογαριασμό αυτόν. πληρώνεις απ όπου να ναι αλλά αν δε κάνω λάθος έχει προμήθεια. Δε γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να την αποφύγεις, δε το έψαξα ποτέ. ε δε νομίζω να θες κάθε μήνα να πληρώνεις και προμήθεια. όσο για το αν έχει νόημα να έχεις αρκετούς λογαριασμούς, προσωπικά έχω στις 4 τράπεζες και έχουν αξιοποιηθεί γιατί έχει τύχει μερικές φορές να χρειαστεί να πληρώσω κάτι σε κάποιον που είχε μόνο alpha ή μόνο eurobank, ή να μου βάλει λεφτά κάποιος που είχε μόνο εθνική. είναι η χρέωση εισερχομένων-εξερχομένων που σου κάνει τη ζημιά. αν δεν υπήρχαν αυτά θα κρατούσα μόνο εναν να μη πληρώνω και τα κερατιάτικα με τις χρεωστικές. πάντως 300€ για πιστωτική ειναι αστείο όριο. χάνει το νόημα της η πιστωτική. Να θες να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο και πολύ πιθανό να μη φτάσουν για την εγγύηση 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Neoss είπε Δηλαδή τα 300€ είναι το ανώτατο όριο; Ουτε καν 500. Περίεργο μου φαίνεται αλλά εντάξει. Οι παρεξηγήσεις του γραπτού λόγου. Δεν το εννοούσα ως κάτι κακό. Απλά δεν έχει και νόημα να έχεις διάφορους λογαριασμούς, νομιζα πλήρωνες απ όπου νάναι. Πιο πολύ όμως είχα στο μυαλό αυτό που είχε αποφασιστεί επί capital controls που έλεγε ότι απαγορευεται να ανοίγεις νέο λογαριασμό δίχως τρομερά σημαντικό λόγο. Ξέρω ότι αυτά δεν υφίστανται σχεδόν πια αλλά δεν ήξερα αν είχε παραμείνει η ρύθμιση. Άρα σε μία τέτοια περίπτωση, βγάζεις και μία χρεωστική κάρτα για τον λογαριασμό αυτόν. Έτσι μου είπε, τώρα αλήθεια-ψέματα δε ξέρω να σου πω. Πάντως κι η Eurobank αντίστοιχα όρια δίνει πλέον οπότε δε μου φαίνεται απίθανο. 17 ώρες πριν, Bitbit είπε πληρώνεις απ όπου να ναι αλλά αν δε κάνω λάθος έχει προμήθεια. Δε γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να την αποφύγεις, δε το έψαξα ποτέ. ε δε νομίζω να θες κάθε μήνα να πληρώνεις και προμήθεια. όσο για το αν έχει νόημα να έχεις αρκετούς λογαριασμούς, προσωπικά έχω στις 4 τράπεζες και έχουν αξιοποιηθεί γιατί έχει τύχει μερικές φορές να χρειαστεί να πληρώσω κάτι σε κάποιον που είχε μόνο alpha ή μόνο eurobank, ή να μου βάλει λεφτά κάποιος που είχε μόνο εθνική. είναι η χρέωση εισερχομένων-εξερχομένων που σου κάνει τη ζημιά. αν δεν υπήρχαν αυτά θα κρατούσα μόνο εναν να μη πληρώνω και τα κερατιάτικα με τις χρεωστικές. πάντως 300€ για πιστωτική ειναι αστείο όριο. χάνει το νόημα της η πιστωτική. Να θες να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο και πολύ πιθανό να μη φτάσουν για την εγγύηση Τι αυτοκίνητο να νοικιάσεις λες εσύ. Ούτε να πάρεις ένα καλουτσικο λάπτοπ με δόσεις δε φτάνει. Αστείο είναι το όριο, απλά αφού την εκδίδουν ακόμα, τη βγάζεις και περιμένεις να έχεις εισόδημα για να αυξήσεις το όριο της. 1 1
t-shock Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Απο προσωπική εμπειρία, όταν έβαλα την student eurobank, είχε όριο 450 ευρώ. Την χρησιμοποιούσα αραιά και που για μικρές αγορές και είπα να ζητήσω αύξηση άλλα 200 ευρώ (στόχος είναι στο μέλλον, να φτάσει κοντα στο χιλιάρικο για να μπορώ να κάνω αγορά ηλεκτρονικών ειδών με δόσεις) και μου την έκαναν δεκτή σε 5 λεπτά μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα