Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostakis2019 είπε

Εγω που δεν εχω εισοδημα ειμαι φοιτητης, μολις ξεκινησα να εργαζομαι με 8ωρο και βασικο, λετε να μου εγκρινουν?

Πιο εύκολα εγκρίνουν Στην Πειραιώς απ'οτι στην Eurobank πιστεύω.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορούμε να βγάλουμε και απο eurobank και απο πειραίως κάρτα  δηλαδή δύο πιστωτικές ?

52 λεπτά πριν, kostakis2019 είπε

Ξερει κανένας ποιο είναι το πιο σύνηθες όριο που δίνουν?

Αδερφέ κανε αίτημα και στης δύο τράπεζες θα σε δεκτούν λογικά .. Εαν δουλεύεις και έχεις ενα μετρίο εισόδημα κανενα 700-800 πιστεύω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το μόλις ξεκίνησες να δουλεύεις, σημαίνει ότι ακόμα δεν έχεις κάνει φορολογική με εισόδημα (μάλλον θα την κάνεις το 21),τοτε θα σου δώσουν με 300 ως φοιτητής. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν το μόλις ξεκίνησες να δουλεύεις, σημαίνει ότι ακόμα δεν έχεις κάνει φορολογική με εισόδημα (μάλλον θα την κάνεις το 21),τοτε θα σου δώσουν με 300 ως φοιτητής. 

Eγώ που έχω φορολογική εδώ και 2 χρόνια και εχώ 6.000 το χρόνο και δίνω μια μικρή δώσει στο αυτοκινητο μόνο πόσο λες να μου δώσουν ? 

Επεξ/σία από hellasrasky
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, hellasrasky είπε

Eγώ που έχω φορολογική εδώ και 2 χρόνια και εχώ 6.000 το χρόνο και δίνω μια μικρή δώσει στο αυτοκινητο μόνο πόσο λες να μου δώσουν ? 

Δεν είμαι τράπεζα για να ξέρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ εγώ που πήρα τηλέφωνο μου είπε εαν έχω 6.000 + δουλεία με ενα χαρτί μισθοδοσίας εαν το πόσο μου ειναι 700 + δίνουν όριο 1.000

Είναι καλά τα λεφτά δηλαδή το όριο στην eurobank 

Eγώ την εκανα την αίτηση αναμένω τώρα να μου πουν πάντως kostakis2019 απο την στιγμή που δουλεύεις θα πάρεις καλό όριο και εσύ πάρτους τηλ γιατί μου είπαν και να μην έχεις καλή φορολογική απο την στιγμή που δουλεύεις θα σου ζυτήσουν ενα χαρτί μισθοδοσίας του τελευταίου μήνα εαν ξεπερνάει απο 600+ θα σου δώσουν 800-900 οριο

Στης εποχές μας πιστεύω οτι είναι καλό να έχεις μια πιστωτική αλλά πρέπει να την διαχειρίζεσαι σωστά αλλιώς εαν ξεφύγεις σε έχουν φάει να το ξέρετε .
Για αυτό της δίνουν και εύκολα σχεδόν . Προσοχή θέλουν να το ξέρετε μάγκες

Επεξ/σία από hellasrasky
Δημοσ.

Μάγες όσο για την τράπεζα πειραιώς δεν συμφέρει ειναι 300 ευρώ είτε έχεις φορολογική είτε οχι κάντε μια απλή κάρτα visa και μπορεί να την δεκτούν

Δημοσ.

Μπορεί κάποιως να μας πει στην Πειραιώς ως φοιτητής και εργαζόμενος τι δίνουν σε πιστωτική, εγώ έχω μηδενικό εκαθαριστικό αλλά παίρνω 640 τον βασικό δηλαδή και ξεκίνησα τον Ιανουάριο, δεν θέλω να μπλέξω με eurobank γιατί ακούω για απαρχαιωμένες φοιτητικες

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kostakis2019 είπε

Μπορεί κάποιως να μας πει στην Πειραιώς ως φοιτητής και εργαζόμενος τι δίνουν σε πιστωτική, εγώ έχω μηδενικό εκαθαριστικό αλλά παίρνω 640 τον βασικό δηλαδή και ξεκίνησα τον Ιανουάριο, δεν θέλω να μπλέξω με eurobank γιατί ακούω για απαρχαιωμένες φοιτητικες

Χωρίς εκκαθαριστικό στο 300σάρι είναι άμεση έγκριση .

Κάνεις την αίτηση πας και δύο τελευταίες αποδείξεις πληρωμής απο την εργασία σου και βλέπεις.

Δημοσ.

Αφού σας βγάζουν άμεσα και χωρίς πολλές πολλές δυσκολίες έστω τη university, βγάλτε τη. Και μετά με σταθερό εισόδημα, θα τσιμπήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου...

Δημοσ.

Γενικά έχω την πιστωτική και πληρώνω τις δόσεις της πριν μου έρθει ο λογαριασμός. Μου είπε η υπάλληλος ότι ακόμα και χωρίς εισόδημα, θα βοηθήσει σε μια μελλοντική αύξηση (πχ +100-200 ευρώ) 

Δημοσ.

Mάγκες  τελικά πήγα πειραιώς και εγώ ... 800 ευρώ μου έβγαλαν και μου είπαν εαν αυξήσω την φορολογική μου θα μου το ανεβάσουν. Ειναι η καλύτερη κάρτα έχω ακούσει ..Οι  υπάλληλοι ειναι απλά καταπληκτική στην δουλεία τους προσπαθούν να  σου βγάλουν το μεγιστό όριο ώστε να σε βοηθήσουν .. Ενα μεγάλο μπράβο στην πειραιώς 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, hellasrasky είπε

Mάγκες  τελικά πήγα πειραιώς και εγώ ... 800 ευρώ μου έβγαλαν και μου είπαν εαν αυξήσω την φορολογική μου θα μου το ανεβάσουν. Ειναι η καλύτερη κάρτα έχω ακούσει ..Οι  υπάλληλοι ειναι απλά καταπληκτική στην δουλεία τους προσπαθούν να  σου βγάλουν το μεγιστό όριο ώστε να σε βοηθήσουν .. Ενα μεγάλο μπράβο στην πειραιώς 

Την university σε έδωσαν η κάποια κλασσική πιστωτική; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Την university σε έδωσαν η κάποια κλασσική πιστωτική; 

Δεν ξέρω πάντως εγκρίθηκε μου είπαν σήμερα. Η κοπέλα έκανε αίτηση για όλες της κλάσικες κάρτες και για φοιτητές ..
Οταν την παραλάβω θα σου πω ξέρεις πόσο καιρο θα μου κάνει ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...