Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ λέει για όριο €1500, το βάζω απλώς ως τροφή στη συζήτησή σας.

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/student-eurobank-visa/online-aitisi/popup_precontractinfo

Προφανώς είναι εξατομικευμένο το όριο που δίνουν, ανάλογα με τον πελάτη.

Το δικό μου ερώτημα είναι, προσφέρονται ΑΝΕΠΑΦΕΣ συναλλαγές στην eurobank student visa;

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις έλαβα την University της Πειραιώς. Άργησε αρκετά γιατί την έκανα online και η υπάλληλος από τα κεντρικά ξέχασε να με πάρει για να υπογράψω κάτι εξτρα χαρτιά και πήγε πίσω μια βδομάδα
Επειδή όμως έχει ετήσια συνδρομή, υπάρχει κανένας που έβγαλε με επιτυχία χωρίς εκκαθαριστικό στην Eurobank?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, t-shock είπε

Μόλις έλαβα την University της Πειραιώς. Άργησε αρκετά γιατί την έκανα online και η υπάλληλος από τα κεντρικά ξέχασε να με πάρει για να υπογράψω κάτι εξτρα χαρτιά και πήγε πίσω μια βδομάδα
Επειδή όμως έχει ετήσια συνδρομή, υπάρχει κανένας που έβγαλε με επιτυχία χωρίς εκκαθαριστικό στην Eurobank?

Δεν βγαζουν στην EuroBank χωρις εκκαθαριστικό...

Ειναι ξεχασμενο προιον Για Αυτους.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα την προηγούμενη βδομάδα στην Eurobank μαζί με εγγυητή.
Παρόλο που όταν είχα ρωτήσει, μου είχαν πει ότι χρειάζεται, καθόλη την διάρκεια της αίτησης, δεν χρειάστηκε πουθενά το εκκαθαριστικό και έκανε εντύπωση και στον υπάλληλο εκεί. Να φανταστείτε ότι πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά για να το επιβεβαιώσει ότι δεν χρειάζεται.

Η αίτηση εγκρίθηκε μπαμ μπαμ (την ίδια μέρα κιολας 13/3) και έφτασε στα χέρια μου σήμερα (20/3). Το πιστωτικό όριο είναι στα 500 ευρώ. Δυστυχώς, η κάρτα είναι πανπάλαια (δείτε τις φωτο) και πήρα στην eurobank και τους έκανα παράπονο. Δήθεν έκανε αίτημα εκεί για να με στείλουν ανέπαφη και δεν ξέρουν πως είχε γίνει αυτό το λάθος. Ο υπάλληλος που με έδωσε την κάρτα (ήταν διαφορετικός από αυτόν που είχα κάνει την αίτηση) ήταν τελείως απρόθυμος να δει γιατί η κάρτα δεν είναι ανέπαφη

Πραγματικά με κάνει εντύπωση από που την ξέθαψαν και μου την έδωσαν. Ημερομηνία παραγωγής 08/2010

20200320_140908.jpg

20200320_140916.jpg

Επεξ/σία από t-shock
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μου κάνει εντύπωση που η ισχυς ειναι μονο δυο χρόνια. Ακόμα και στην Πειραιώς είναι 3. Σε πιστωτική εξωτερικού που έχω είναι 5...

Σωστο και αυτό, αλλά αφού είναι τζάμπα η ανανέωση, είναι το λιγότερο

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Ο εγγυητής μπήκε τελικά η δεν χρειάστηκε μιας και αναφέρεις ότι δεν έδωσες εκκαθαριστικό. 

Δεν μπήκε καμιά υπογραφή ούτε εκκαθαριστικό από τον εγγυητή

Υποθέτω ότι άμα θέλει κάποιος με μεγαλύτερο πιστωτικό όριο, τότε σίγουρα θα θέλει εγγυητή

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, t-shock είπε

Δεν μπήκε καμιά υπογραφή ούτε εκκαθαριστικό από τον εγγυητή

Υποθέτω ότι άμα θέλει κάποιος με μεγαλύτερο πιστωτικό όριο, τότε σίγουρα θα θέλει εγγυητή

Για την student Visa μιλάμε σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Για την student Visa μιλάμε σωστά;

Σωστά αλλά τονίζω πως ούτε ο υπάλληλος εκεί ήξερε ότι γίνεται χωρίς εκκαθαριστικό. Πήρε όμως ένα τηλεφώνημα για να ρωτήσει πώς να το βάλει το εκκαθαριστικό του εγγυητή και τι να γράψει ως εισόδημα, και του είπαν ότι μπορεί να γράψει εισόδημα 0 και να μην βάλει κανένα εκκαθαριστικό

Screenshot_20200320-165346_Eurobank.jpg

Επεξ/σία από t-shock
Δημοσ.

Μόλις με πήρανε τηλέφωνο από την Eurobank και μου είπαν ότι η student visa δεν είναι ανέπαφη και στο site εκ παραδρομής γράφει πως είναι........
Έλεος. Τους κοστίζει να είναι ανέπαφη?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μάγκες θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φοιτητική πιστωτική Student Eurobank Visa πόσο όριο σου βάζουν μέσα ξέρει κάποιος ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hellasrasky είπε

Μάγκες θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φοιτητική πιστωτική Student Eurobank Visa πόσο όριο σου βάζουν μέσα ξέρει κάποιος ?

Χωρίς εκκαθαριστικό όπως έχει αναφερθεί κάπου στα 300 με 500 ευρώ . 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/3/2020 στις 2:18 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Μου κάνει εντύπωση που η ισχυς ειναι μονο δυο χρόνια. Ακόμα και στην Πειραιώς είναι 3. Σε πιστωτική εξωτερικού που έχω είναι 5...

κι εμένα 2 χρόνια έχει ισχύ η πιστωτική μου στη eurobank και η χρεωστική 4

Στις 26/3/2020 στις 10:16 ΠΜ, t-shock είπε

Μόλις με πήρανε τηλέφωνο από την Eurobank και μου είπαν ότι η student visa δεν είναι ανέπαφη και στο site εκ παραδρομής γράφει πως είναι........
Έλεος. Τους κοστίζει να είναι ανέπαφη?

μάλλον ο,τι είχαν στοκ εκείνη την ώρα 

την προηγουμενη φορά εμένα δεν ήταν ανέπαφη η χρεωστική μου που στην αντικατάσταση έγινε

απλά μια επιπλέον ταλαιπωρία να δίνεις πιν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Χωρίς εκκαθαριστικό όπως έχει αναφερθεί κάπου στα 300 με 500 ευρώ . 

Aδερφέ μου έχω φορολογική καπού στα 6.000 και δουλεύω ταυτόχρονα δεν θα  μου δώσουν ενα καλό όριο πιστεύεις ? 

Επεξ/σία από hellasrasky

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...