t-shock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφέρει η φοιτητική πιστωτική. Καθώς το θέμα είναι πάνω από 2 χρόνια ανενεργό, υπάρχει κάποιος με πρόσφατη εμπειρία στην πιστωτική της Πειραιώς? Ευχαριστώ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από t-shock
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Απ'οσο ξέρω το όριο που σου δίνουν πλέον είναι αστείο, ούτε για μια σοβαρή αγορά με δόσεις δε φτάνει. Αμα στη βγάλουν κράτα τη μόνο για ώρα ανάγκης, δε θα κάνει για τίποτα άλλο. Παλιότερα (12-13) έβγαζαν με ένα σεβαστό όριο, τώρα τίποτα...
t-shock Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Απ'οσο ξέρω το όριο που σου δίνουν πλέον είναι αστείο, ούτε για μια σοβαρή αγορά με δόσεις δε φτάνει. Αμα στη βγάλουν κράτα τη μόνο για ώρα ανάγκης, δε θα κάνει για τίποτα άλλο. Παλιότερα (12-13) έβγαζαν με ένα σεβαστό όριο, τώρα τίποτα... Στα site και των 2 τραπεζών, δεν μπόρεσα να βρω κάπου τα ορια που δίνουν Απο όσο βλέπω, η eurobank δεν έχει ετήσια συνδρομή αμα δεν έχεις χρεωστικό υπόλοιπο πάνω από 14 ευρώ αλλά έχει 1 ευρώ χρέωση για αγορές εκτός ευρωζώνης (δηλαδή αγορά σε δολάρια) Ενώ η πειραιώς έχει 15 ευρώ ετησία συνδρομή Υπάρχει καμία αλλη τράπεζα με φοιτητική πιστωτική που να μου έχει ξεφύγει?
user2163 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 250-350 είναι το όριο και για τις 2 τράπεζες και βγαίνει σχεδόν σίγουρα με μεγάλη ευκολία και δεν χρειάζεται καν εκκαθαριστικό. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από user2163 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, t-shock είπε Στα site και των 2 τραπεζών, δεν μπόρεσα να βρω κάπου τα ορια που δίνουν Απο όσο βλέπω, η eurobank δεν έχει ετήσια συνδρομή αμα δεν έχεις χρεωστικό υπόλοιπο πάνω από 14 ευρώ αλλά έχει 1 ευρώ χρέωση για αγορές εκτός ευρωζώνης (δηλαδή αγορά σε δολάρια) Ενώ η πειραιώς έχει 15 ευρώ ετησία συνδρομή Υπάρχει καμία αλλη τράπεζα με φοιτητική πιστωτική που να μου έχει ξεφύγει? Όχι. Δεν υπάρχει άλλη τράπεζα που να προσφέρει αυτό το προϊόν. Για όρια, είναι αυτά που σου λέει ο φίλος. Γενικά δεν αξίζει έτσι όπως το έχουν κάνει αλλά βγαλ΄τη να την έχεις καβάτζα και να συνηθίσεις λίγο τη "λειτουργία" της πιστωτικής.
george200-13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, user2163 είπε 250-350 είναι το όριο και για τις 2 τράπεζες και βγαίνει σχεδόν σίγουρα με μεγάλη ευκολία και δεν χρειάζεται καν εκκαθαριστικό. Εγω εφαγα ακυρο απο πειραιως πριν απο ενα 2μηνο για την φοιτητικη χωρις εκκαθαριστικο, χωρις να εχω κατι στο ονομα μου, χωρις να χρωσταω πουθενα και με καταθετικο λογαριασμο στην πειραιως υψους 2κ. Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ζητησα οριο 500αρι (την αιτηση την εκανα μεσω winbank) αλλα αν μου εβγαζαν με λιγοτερο δεν θα μου το ελεγαν; Eurobank δεν δοκιμασα γιατι δεν την εχω τρελη αναγκη(για μια αγορα 350-400 με 2 δοσεις ηθελα) και γιατι δεν εχω και καμμια σχεση με την τραπεζα αυτη. 1
asdfnikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, george200-13 είπε Εγω εφαγα ακυρο απο πειραιως πριν απο ενα 2μηνο για την φοιτητικη χωρις εκκαθαριστικο, χωρις να εχω κατι στο ονομα μου, χωρις να χρωσταω πουθενα και με καταθετικο λογαριασμο στην πειραιως υψους 2κ. Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ζητησα οριο 500αρι (την αιτηση την εκανα μεσω winbank) αλλα αν μου εβγαζαν με λιγοτερο δεν θα μου το ελεγαν; Eurobank δεν δοκιμασα γιατι δεν την εχω τρελη αναγκη(για μια αγορα 350-400 με 2 δοσεις ηθελα) και γιατι δεν εχω και καμμια σχεση με την τραπεζα αυτη. Χωρίς εκκαθαριστικό το όριο της Πειραιώς Είναι 300 ευρώ. Δοκίμασε να Την κανείς ξανά Τώρα με αιτουμενο οριο 300 Και θα πάρεις θετική απαντηση.( Αν δεν συντρέχει καποιος άλλος λόγος).
_chris_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Δοκίμασε να Την κανείς ξανά Τώρα με αιτουμενο οριο 300 Και θα πάρεις θετική απαντηση.( Αν δεν συντρέχει καποιος άλλος λόγος). Παίζει τόσο ρόλο τι θα ζητήσεις; Αν κάποιος θα μπορούσε να βγάλει κάρτα με όριο πχ 1000€ και ζητήσει 1500€, θα τον κόψουν εντελώς; Δε θα του βγάλουν με 1000€; Δηλαδή το βλέπουν ως η αυτό που ζητάς ακριβώς ή τίποτα; Εγώ ήθελα από καιρό να ανεβάσω το όριο αλλά δε ξέρω πόσο να ζητήσω ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να εγκριθεί. 1
t-shock Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ σκέφτομαι να κάνω την αίτηση για την χορήγηση της πιστωτικής στην eurobank μιας και που δεν έχει ετήσια συνδρομή (και συν οτι έχω λογαρισμούς εκεί). Βέβαια online, ζητάνε εκκαθαριστικό αλλά θα πάω από βδομάδα σε καποιο κατάστημα Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από t-shock
asdfnikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, _chris_ είπε Παίζει τόσο ρόλο τι θα ζητήσεις; Αν κάποιος θα μπορούσε να βγάλει κάρτα με όριο πχ 1000€ και ζητήσει 1500€, θα τον κόψουν εντελώς; Δε θα του βγάλουν με 1000€; Δηλαδή το βλέπουν ως η αυτό που ζητάς ακριβώς ή τίποτα; Εγώ ήθελα από καιρό να ανεβάσω το όριο αλλά δε ξέρω πόσο να ζητήσω ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να εγκριθεί. Και εγώ μεσώ winbank την είχα κάνει είχα βάλει αιτούμενο όριο 400 ευρώ και όταν με πήραν τηλέφωνο για την επιβεβαίωση και την προσυμβατικη με είπαν ότι χωρίς εκκαθαριστικο μέχρι 300 ευρώ μπορούμε να δώσουμε θέλετε να το αλλάξουμε; Είναι και στον υπάλληλο που θα πέσεις αν στο προτείνει. Στο κατάστημα σε ενημερώνουν πάντως οτι μέχρι 300 ευρώ χωρίς εκκαθαριστικο. 1 λεπτό πριν, t-shock είπε Εγώ σκέφτομαι να κάνω την αίτηση για την χορήγηση της πιστωτικής στην eurobank μιας και που δεν έχει ετήσια συνδρομή. Βέβαια online, ζητάνε εκκαθαριστικό αλλά θα πάω από βδομάδα σε καποιο κατάστημα Έχει κανονικά ετήσια συνδρομή απλά την πληρώνεις μήνα-μήνα 1
t-shock Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Έχει κανονικά ετήσια συνδρομή απλά την πληρώνεις μήνα-μήνα αρα ακόμα και αν την εξοφλείς πλήρως την κάρτα και δεν έχεις υπόλοιπο, πάλι θα πληρώσεις?
asdfnikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, t-shock είπε αρα ακόμα και αν την εξοφλείς πλήρως την κάρτα και δεν έχεις υπόλοιπο, πάλι θα πληρώσεις? Σε αυτήν την περίπτωση όχι. Είχα δοκιμάσει και στην Eurobank πάντως με μηδενικό εκκαθαριστικο και ο υπάλληλος δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει την αίτηση. Με είπε ότι χωρίς εγγυητή γονέα κτλπ δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Τους είπα ότι έβγαλα κανονικά στην Πειραιώς και δεν ήθελε να το πιστέψει. Λέει αποκλείεται.
t-shock Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Σε αυτήν την περίπτωση όχι. Είχα δοκιμάσει και στην Eurobank πάντως με μηδενικό εκκαθαριστικο και ο υπάλληλος δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει την αίτηση. Με είπε ότι χωρίς εγγυητή γονέα κτλπ δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Τους είπα ότι έβγαλα κανονικά στην Πειραιώς και δεν ήθελε να το πιστέψει. Λέει αποκλείεται. Κατάλαβα Θα τα βρω σκούρα στην Eurobank, πόσο μάλλον που είμαι και "προστατευόμενο" μέλος στον πατέρα μου.......
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, asdfnikos είπε Σε αυτήν την περίπτωση όχι. Είχα δοκιμάσει και στην Eurobank πάντως με μηδενικό εκκαθαριστικο και ο υπάλληλος δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει την αίτηση. Με είπε ότι χωρίς εγγυητή γονέα κτλπ δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Τους είπα ότι έβγαλα κανονικά στην Πειραιώς και δεν ήθελε να το πιστέψει. Λέει αποκλείεται. Same here. Μετά έκανα αίτηση online, μου έδωσαν ραντεβού να έρθει ο κούριερ να πάρει δικαιολογητικά και όσο ήρθε στο δικό σου σπίτι, τόσο ήρθε και στο δικό μου. Στην εταιρία κούριερ δεν έβρισκαν κανένα προγραμματισμένο ραντεβού. Λογικά την έχουν ουσιαστικά καταργήσει απλά δεν κάνουν τον κόπο να τη βγάλουν απο τα προϊόντα τους...
t-shock Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μόλις έκανα αίτημα online της φοιτητικής κάρτας της Πειραιώς Διαβάζοντας από το φόρουμ, έβαλα ως όριο τα 300 ευρώ μιας και δεν έχω εκκαθαριστικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα